Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szaleniec? |
Pewnie przy porodzie lekarz walnął go przez ''przypadek'' o kant stołu...no cóż są i tacy na tym świecie :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szaleniec? |
hehe powaliło was lub pokręciło ! ! ! śniegu nie ma i jakoś się nie zanosi a wy saniami chyba chcecie po trawie jeździć. Proponuje wstać od komputera i przejść się po okolicy - czy dał byś radę pojeżdzić na biegówkach ? Dla leniuchów powiem nie - proszę was o realne plany. Koniec postu bo ni ma śniegu
|
|
i mądre podsumowanie rozmowy :D
|
|
ja jestem rodowita łomżynianką a samochod mam na blachach BLM i co tez jestem "chamicą" id*** zanim cos napiszesz to pomysl 100 razy... to taka mala sugestia
|
|
masz rację dziękuję i pozdrawiam
|
|
Temat budzi emocje i to nie małe, ale po co się wyzywać ? Właśnie czytałem inne fora, tam ludzie też się spierają, ale pełna kultura. Jednak my Łomżyniacy jesteśmy jacyś zakompleksieni że musimy się podbudować wyzywając innego, w naszym mniemaniu 'gorszego' uczestnika dyskusji. Teraz napiszę jak Kefas, "...kto mnie pierwszy napadnie ?" rudy błazen z druhem
|
|
Rozumiem że odpada transport własny. Więc do Warszawy autobusem - koszt ok. 22zł potem PKP do Wrocławia - koszt 50 zł
|
|
Właśnie na pocztarskiej mojego kochanego piesiulka przestraszył ten piesek,widać że nie jadł parę dni,szkoda mi się go zrobiło
|
|
Cieszę się, że na tym forum "uchowały się" jeszcze osoby takie jak ADALL. Niektóre interesujące i mądre osobniki :)zniknęły... inne zmieniły forum...te nowe, młode pokolenie ma bardzo mało do powiedzenia... Podobno nasze forum jest "przestarzałe", ale np. ja lubię tu od czasu do czasu zagladać. Pozdrowienia Adalku:) rudy błazen z druhem
|
|
wystarczajaco lez wylalam i plaszczylam sie wystarczajaco mam swoja godnosc. a znajac zycie to nie ja za nimi sie uganiam tylko potem oni, jak juz jest za pozno
|
|
...Gazelko nie zniknęły, nie wszyscy. Czytają nie odpowiadając z powodu że trza się mocno schylić, znaczy zaniżyć swój poziom. Ale może z Wiosną ?... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
...Biełka. A wiecie skąd taka nazwa i dlaczego ? rudy błazen z druhem
|
|
Jak tam andrzejkowe imprezy???
|
|
nowosci mi nie powiedziales moze nie zauwazyles ale napisalam w 1 poscie ze ten ktory znalazlam jest nieaktualny i pytam czy moze ktos ma nowy o ile on istenieje... czytanie ze zrozumieniem sie klania!!
|
|
W Olszynach organizuja na 100% tylko oczywiscie snieg potrzebny :) bo domyslam sie ze chetni sa? ;)
|
|
a niedawno jeszcze pisałaś, że to miłość Twojego życia :) widać, że nie znasz jeszcze życia hehe rudy błazen z druhem
|
|
Nazbyt często myślę o przemijaniu.. "Katyń" widziałam niedawno, jednak nie odczułam w nim dłużyzny, na mundury nie zwracałam uwagi, a raczej na odczucia bohaterów. Do teraz widzę Żmijewskiego w wełnianym swetrze kolegi. Z pewnością zapamiętam ten film.
|
|
Zwolnienia w Domelu?
|
|
moze
|
|
NIe PolEcam BieŁki - właściCIel to BURAK i Oszust.
|
|
Siema Wsztstkim Czytając na łomży artylul o lodowisk co powstaje naprzeciwko Biura Baltica Travel i ciągu sklepów mogli by zrobić wieszky plac to sie zdaje takie małe (jakby bosiko na hokeja ) .Było by wiecej lidzi i wieksza wpowiżchnia do jazdy na łyżwach> Co sądzicie o tym?? winco
|
|
lepsze to niż nic :)
|
|
Jakbym mogla isc do bym poszla... nie moge wiec poszukuje maila. Ja jak Ja mnie od debilnych wyzywasz a nawet pisac dobrze nie umiesz! mail a nie meil dla jasnosci...
|
|
Poznańska przy moim bloku :D Ale podobno bardzo drogo.
|
|
burak
|
|
Nie dociera do mojej świadomości, że jego już nie ma. Kondolencje dla żony i maleńkiego synka... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
a ty o kim??
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=13608 o Wojtku Ciwoniuk z TV Łomża Pamiętamy... [*]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |