Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wypowiedzenie wojny totalnej |
Ja myślę, że jeśli ktoś komuś coś, względnie nikt nikomu nic - to ja jako tako! i paralelnie do powyższych -nacechowanych utylitaryzmem zresztą-werbalizmów: Jeśli nikt nikomu nic- to ja przypuszczam, że wątpię! :-)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wypowiedzenie wojny totalnej |
Pilot Pirx- nie denerwuj sie tak, to nie Forumowicze wymyślili to ograniczenie. Ja też się z tego nie cieszę, ale jak ja znajdę się na przejściu, Ty będziesz akurat jechał, ja źle "obliczę" współrzędne, to rozjedziesz jak żabę swego sprzymierzeńca? :-)) --- PGG
|
|
Tak jest: Rybaki-Zamiejska-Nadnarwiańska- Łąkowa (!) -Nowogrodzka.
|
|
A co do kompleksow to chyba ty masz jakis kompleksix wiekszosci albo nadrwodzonej inteligencji bo filozofujesz tutaj i zucasz wemenie poezja piekna jak bys myl zaluzonym dla polski arystokrata. Przychamuj troche bo zapewne nie jest tak jak piszesz " o jakies blachostki z czlowiekiem ktory szuka zaczepki mysle ze jetes na tyle inteligentny ze to zrozumiesz " pozostawiam bez komentarza tro co ten pajac pisze
|
|
Waldemar Milewicz był bez wątpienia najleprzym polskim dziennikarzem. Nie bał dotrzeć się w najniebezpieczniejsze miejsca by pokazać prwadę.W przeciwieństwie do innych dziennikarzy, którzy za kasę powiedzą wszystko. Śmierć Irakowi Za Hitlera by tak nie było. Za jedno morderstwo spalił by całe miasto i by było wpożo.
|
|
'wszystkie kobiety to sa ch... z cyckami" lol :P a my co? ch** z ch** :P?
|
|
Co z tego ze 50km/h jak wiekszosc jezdziła i jezdzi 70/80 po miescie ;]
|
|
Dla mnie 4lomza to forum, na które lubię zaglądać i pisywać ........ Newsy łomżyńskie najlepiej czyta mi się na lomza.info Raver trochę obiektywizmu w ocenie Każda ze stron ma swoje plusy i minusy........ Tiger
|
|
Do Pilot Pirx: nie gorączkuj się. I nie ubliżaj innym. Tolerancja to ważna rzecz. Każdy ma swoje zdanie, pamiętaj o tym. Po to jest forum żeby sobie pogadać o różnych sprawach, a nie zaraz się denerwować. ;) Mój kolega kiedyś potrącił człowieka. Całe szczęście, że poszkodowany był w stanie wskazującym na spożycie alkoholu, a poza tym przechodził w miejscu nieoznakowanym (czyli nie na pasach). Do tego było mokro co spowodowało wydłużenie drogi hamowania. Poza tym dobrze, że mój znajomy nie jechał sam, czyli miał świadków zdarzenia ze sobą. W przeciwnym przypadku gdyby pieszy był trzeźwy i przechodził na drugą stronę ulicy przez pasy nie byłoby wesoło. Sprawa karna, kupa kłopotów i bardzo prawdopodobny wyrok, zabranie prawa jazdy na x czasu i kupa nieprzyjemności. Obowiązujące przepisy wyraźnie regulują zachowanie się pieszych oraz kierowców na drodze. Jeśli ktoś nie pamięta to warto to sobie odświeżyć. Pieszy na pasach ma zawsze pierszeństwo. Powodzenia.
|
|
"Pieszy na pasach ma zawsze pierszeństwo." - ha ha ha!!! W łomży? Chyba niedawno zdałeś prawko? Na początku chciałem przepuszczac pieszych to prawie siłą musialem ich przeciagać przed maska samochodu, bo mysleli że podpucha i bali sie wyjść na jezdnie. A raz jak sie zatrzymałem przed pasami to gośc z tyłu skasował mi pół kufra! Teraz zatrzymuje się tylko jak widze ze ztyłu nikt nie jedzie! _______________________________-
|
|
Tak. Szeroko pojeta WOLNOSC to dobry temat do przygotowań. Podciagnie się i pod rozbiory i pod wojne i pod reżim komuchów i pod wolność wyboru wogle. Na pewno do czegos sie przyda. I obstawił bym jeszcze PRZEMIANE bohatera - od Robaka i KOnrada przez Wokulskiego aż do uwiezienia i okupacji. Polamania pior idługopisow! ___________________________-
|
|
lekarz kazał przytakiwac.....
|
|
Marco masz moje 1000% poparcie!! wob9 dobrze gadasz :))
|
|
jeżei to jest cętrum ,to gdzie są obrzeża, 100 m dalej są szczere pola ważne że coś się dzieje.
|
|
Ja...słyszałem o Tobie , że nieżle dajesz ,,czadu,, swojej maszynie....kiedy i gdzie można Cię podziwiać? ps.Moja siostra widziała Cię na fadomie , twierdzi , że jesteś ,,kozak,,w te klocki. Pozdrowienia od Małgosi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |