środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wypowiedzenie wojny totalnej

Ja myślę, że jeśli ktoś komuś coś, względnie nikt nikomu nic - to ja jako tako!
i paralelnie do powyższych -nacechowanych utylitaryzmem zresztą-werbalizmów: Jeśli nikt nikomu nic- to ja przypuszczam, że wątpię! :-)))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wypowiedzenie wojny totalnej

Pilot Pirx- nie denerwuj sie tak, to nie Forumowicze wymyślili to ograniczenie. Ja też się z tego nie cieszę, ale jak ja znajdę się na przejściu, Ty będziesz akurat jechał, ja źle "obliczę" współrzędne, to rozjedziesz jak żabę swego sprzymierzeńca? :-))

---
PGG

Tak jest: Rybaki-Zamiejska-Nadnarwiańska- Łąkowa (!) -Nowogrodzka.

A co do kompleksow to chyba ty masz jakis kompleksix wiekszosci albo nadrwodzonej inteligencji bo filozofujesz tutaj i zucasz wemenie poezja piekna jak bys myl zaluzonym dla polski arystokrata. Przychamuj troche bo zapewne nie jest tak jak piszesz " o jakies blachostki z czlowiekiem ktory szuka zaczepki mysle ze jetes na tyle inteligentny ze to zrozumiesz "

pozostawiam bez komentarza tro co ten pajac pisze

Waldemar Milewicz był bez wątpienia najleprzym polskim dziennikarzem. Nie bał dotrzeć się w najniebezpieczniejsze miejsca by pokazać prwadę.W przeciwieństwie do innych dziennikarzy, którzy za kasę powiedzą wszystko.

Śmierć Irakowi

Za Hitlera by tak nie było.

Za jedno morderstwo spalił by całe miasto i by było wpożo.

'wszystkie kobiety to sa ch... z cyckami" lol :P

a my co? ch** z ch** :P?

Co z tego ze 50km/h jak wiekszosc jezdziła i jezdzi 70/80 po miescie ;]

Dla mnie 4lomza to forum, na które lubię zaglądać i pisywać ........ Newsy łomżyńskie najlepiej czyta mi się na lomza.info Raver trochę obiektywizmu w ocenie Każda ze stron ma swoje plusy i minusy........

Tiger

Do Pilot Pirx: nie gorączkuj się. I nie ubliżaj innym. Tolerancja to ważna rzecz. Każdy ma swoje zdanie, pamiętaj o tym. Po to jest forum żeby sobie pogadać o różnych sprawach, a nie zaraz się denerwować. ;)

Mój kolega kiedyś potrącił człowieka.
Całe szczęście, że poszkodowany był w stanie wskazującym na spożycie alkoholu, a poza tym przechodził w miejscu nieoznakowanym (czyli nie na pasach). Do tego było mokro co spowodowało wydłużenie drogi hamowania. Poza tym dobrze, że mój znajomy nie jechał sam, czyli miał świadków zdarzenia ze sobą.

W przeciwnym przypadku gdyby pieszy był trzeźwy i przechodził na drugą stronę ulicy przez pasy nie byłoby wesoło. Sprawa karna, kupa kłopotów i bardzo prawdopodobny wyrok, zabranie prawa jazdy na x czasu i kupa nieprzyjemności.

Obowiązujące przepisy wyraźnie regulują zachowanie się pieszych oraz kierowców na drodze.
Jeśli ktoś nie pamięta to warto to sobie odświeżyć. Pieszy na pasach ma zawsze pierszeństwo.
Powodzenia.

"Pieszy na pasach ma zawsze pierszeństwo." - ha ha ha!!! W łomży?
Chyba niedawno zdałeś prawko?
Na początku chciałem przepuszczac pieszych to prawie siłą musialem ich przeciagać przed maska samochodu, bo mysleli że podpucha i bali sie wyjść na jezdnie. A raz jak sie zatrzymałem przed pasami to gośc z tyłu skasował mi pół kufra!
Teraz zatrzymuje się tylko jak widze ze ztyłu nikt nie jedzie!

_______________________________-

Tak. Szeroko pojeta WOLNOSC to dobry temat do przygotowań. Podciagnie się i pod rozbiory i pod wojne i pod reżim komuchów i pod wolność wyboru wogle. Na pewno do czegos sie przyda. I obstawił bym jeszcze PRZEMIANE bohatera - od Robaka i KOnrada przez Wokulskiego aż do uwiezienia i okupacji.
Polamania pior idługopisow!

___________________________-

lekarz kazał przytakiwac.....

Marco masz moje 1000% poparcie!! wob9 dobrze gadasz :))

jeżei to jest cętrum ,to gdzie są obrzeża, 100 m dalej są szczere pola
ważne że coś się dzieje.

Ja...słyszałem o Tobie , że nieżle dajesz ,,czadu,, swojej maszynie....kiedy i gdzie można Cię podziwiać?
ps.Moja siostra widziała Cię na fadomie , twierdzi , że jesteś ,,kozak,,w te klocki. Pozdrowienia od Małgosi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org