sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
..nowa tajemnica wiary?

pierdolita glupoty :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ..nowa tajemnica wiary?

zaje^^^^ szkola :D

gdzie na terenie Łomży moge kupić czapkę zimową z orzełkiem lub z napisem polska gzdie są takie sklepy
dzięki za odpowiedzi z góry

SKANDAL!!!! Odnosząc się do artykułu zamieszczonego w portalu chciałbym też napisać kilka słów od siebie. Ten temat jak dowiedziałem sie w Straży Miejskiej znany jest już od paru miesięcy!!!! I co z tym zrobili??? Nic, dopiero teraz gdy zaczęło to już przerastać wszelkie granice. A wielki Pan rzecznik magistratu się mądrzy, że krowy są zabierane z tych terenów. A gów... prawda. Jestem mieszkańcem os. Kraska i widzę je cały czas bliżej lub dalej osiedla, bliżej lub dalej od wylotówki na Ostrów Maz. Właściciel tych krów podobno ześwirował i nic sobie z tego nie robi. Więc pytam czy naprawę nic nie można z tym zrobić? No kur... ludzie wracam nocą z pracy, a te zwierzęta snują się po nocy po zmarznietej trawie i starają się wyłuskać coś do jedzenia. Wybrudzone, wychudzone.... A jak ten wielki uniny rolnik ich nie chce niech tylko powie słowo. Napewno znajdzie się osoba, która chętnie zabierze te krowy. Teraz każdy odsyła z instytucji do instytucji i się mądrzy. A jak niedajboże dojdzie do tragedii, ale chodzi też o los tych zwierząt. Zobacze jak będzie jutro, bo juz mnie krew zalewa...

popieram abc134 wiem jak tam jest,pracownik to smiec a klien cham

hauser... jak wstawisz 45st. pod a.... otrzymasz wynik z pierwszego zadania? ...powinieneś... :)

Ciekawe czy ktoś je doi?

AdasŁKS iteresuja mnie takie sklepy gdzie wiem ze towar jet pewny

Ma Pan 100 % racji!.Pozdrawiam .

Zbych

Trzeba włączyć jave!
Był taki temat niedawno założony, gdzie pisano o tym, że kilkadziesiąt % polaków ma kłopot ze zrozumieniem czytanego tekstu. Do której grupy się zaliczasz? :-)

Czy komórka służy Ci jako modem i oglądasz strony na przeglądarce internetowej w komputerze? Jeśli tak, to nie widzę problemu, zainstalować i włączyć jave. Jeśli używasz przeglądarki w komórce, np. NetFront, czy Opere Mini, to niestety jest tam chyba tylko obsługa Java Script.
Wykorzystaj telefon jako modem i po problemie, sam tak teraz mam.

rudy błazen z druhem

Na pewno sklep czapniczy na ul.Krótkiej.

P@wcio chyba pobije rekord niegdysiejszego Ptysia w nabijaniu sobie statystyki w postach.

na krótkiej

Jak widzę, hauzer zastosował "moją" metodę, jest uniwersalna do tego typu zadania.
Przy podstawieniu 45 st. do wzoru uzyska
x=3r+rtg(a/2)
czyli to co napisałem w poprzednim zadaniu.
Pozdrawia!

Ekonomiku w liceum i technikum ci sami nauczyciele. Własciwe nie ma roznicy miedzy obiema formami. Szkoła dla głabów i tyle.

1. Kraska najlepsze pieczywo bułki najwiekszy wybór oraz pyszne ciastka francuskie pychota
2. Zawady tez dobre ale nie aż tak

A w okruszku tylko dobre są bułki słodkie, aa chlep na 2 dzien jest ochydny

Molesta vs Tusk. ciekawe kto lepszy?

Uks technik 101-61 uks dziewiątka

jest ich wystarczajaco duzo jak na Łomże !!!!

Nie wiem gościu czy wiesz o czym mówisz?

cyt: "Firma, która podobno ma dobre zyski dla miasta."

Ten zysk to nadużycie (jeżeli jest). Oznacza to, że to MY - podatnicy za dużo zapłaciliśmy za wywóz ścieków, wodę, etc ! Co znaczy w firmie budżetowej takiej jak MPWiK wypracowanie dobrych wyników. Oświeć nas bo mi się wydaje, że los i budżet każdej z nich jest w znacznej mierze uzależniony od władz miasta/gminy i wysokości haraczu jaki jest nakładany na okolicznych mieszkańców.

sylwester wdomu przed telewziorem ogladajac kevin sam wdomu hehe.... hatówki sa najlepsze i oto chodzi zeby sie duzo spic i przytym łągodnie zwymiotowac u siebei wdomu jak wlokalu na obcych ludzi,

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

wszystko i tak z naszych podatków...

Gdzie w Łomży i okolicach można kupić najtaniej balony??

Nie mają prawa odesłać!!!!!!!! Napisz oświadczenie! Przepisy obowiązują od 1 stycznia i basta.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org