Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
..nowa tajemnica wiary? |
pierdolita glupoty :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ..nowa tajemnica wiary? |
zaje^^^^ szkola :D
|
|
gdzie na terenie Łomży moge kupić czapkę zimową z orzełkiem lub z napisem polska gzdie są takie sklepy dzięki za odpowiedzi z góry
|
|
SKANDAL!!!! Odnosząc się do artykułu zamieszczonego w portalu chciałbym też napisać kilka słów od siebie. Ten temat jak dowiedziałem sie w Straży Miejskiej znany jest już od paru miesięcy!!!! I co z tym zrobili??? Nic, dopiero teraz gdy zaczęło to już przerastać wszelkie granice. A wielki Pan rzecznik magistratu się mądrzy, że krowy są zabierane z tych terenów. A gów... prawda. Jestem mieszkańcem os. Kraska i widzę je cały czas bliżej lub dalej osiedla, bliżej lub dalej od wylotówki na Ostrów Maz. Właściciel tych krów podobno ześwirował i nic sobie z tego nie robi. Więc pytam czy naprawę nic nie można z tym zrobić? No kur... ludzie wracam nocą z pracy, a te zwierzęta snują się po nocy po zmarznietej trawie i starają się wyłuskać coś do jedzenia. Wybrudzone, wychudzone.... A jak ten wielki uniny rolnik ich nie chce niech tylko powie słowo. Napewno znajdzie się osoba, która chętnie zabierze te krowy. Teraz każdy odsyła z instytucji do instytucji i się mądrzy. A jak niedajboże dojdzie do tragedii, ale chodzi też o los tych zwierząt. Zobacze jak będzie jutro, bo juz mnie krew zalewa...
|
|
popieram abc134 wiem jak tam jest,pracownik to smiec a klien cham
|
|
hauser... jak wstawisz 45st. pod a.... otrzymasz wynik z pierwszego zadania? ...powinieneś... :)
|
|
Ciekawe czy ktoś je doi?
|
|
AdasŁKS iteresuja mnie takie sklepy gdzie wiem ze towar jet pewny
|
|
Ma Pan 100 % racji!.Pozdrawiam . Zbych
|
|
Trzeba włączyć jave! Był taki temat niedawno założony, gdzie pisano o tym, że kilkadziesiąt % polaków ma kłopot ze zrozumieniem czytanego tekstu. Do której grupy się zaliczasz? :-)
|
|
Czy komórka służy Ci jako modem i oglądasz strony na przeglądarce internetowej w komputerze? Jeśli tak, to nie widzę problemu, zainstalować i włączyć jave. Jeśli używasz przeglądarki w komórce, np. NetFront, czy Opere Mini, to niestety jest tam chyba tylko obsługa Java Script. Wykorzystaj telefon jako modem i po problemie, sam tak teraz mam. rudy błazen z druhem
|
|
Na pewno sklep czapniczy na ul.Krótkiej.
|
|
P@wcio chyba pobije rekord niegdysiejszego Ptysia w nabijaniu sobie statystyki w postach.
|
|
na krótkiej
|
|
Jak widzę, hauzer zastosował "moją" metodę, jest uniwersalna do tego typu zadania. Przy podstawieniu 45 st. do wzoru uzyska x=3r+rtg(a/2) czyli to co napisałem w poprzednim zadaniu. Pozdrawia!
|
|
Ekonomiku w liceum i technikum ci sami nauczyciele. Własciwe nie ma roznicy miedzy obiema formami. Szkoła dla głabów i tyle.
|
|
1. Kraska najlepsze pieczywo bułki najwiekszy wybór oraz pyszne ciastka francuskie pychota 2. Zawady tez dobre ale nie aż tak A w okruszku tylko dobre są bułki słodkie, aa chlep na 2 dzien jest ochydny
|
|
Molesta vs Tusk. ciekawe kto lepszy?
|
|
Uks technik 101-61 uks dziewiątka
|
|
jest ich wystarczajaco duzo jak na Łomże !!!!
|
|
Nie wiem gościu czy wiesz o czym mówisz? cyt: "Firma, która podobno ma dobre zyski dla miasta." Ten zysk to nadużycie (jeżeli jest). Oznacza to, że to MY - podatnicy za dużo zapłaciliśmy za wywóz ścieków, wodę, etc ! Co znaczy w firmie budżetowej takiej jak MPWiK wypracowanie dobrych wyników. Oświeć nas bo mi się wydaje, że los i budżet każdej z nich jest w znacznej mierze uzależniony od władz miasta/gminy i wysokości haraczu jaki jest nakładany na okolicznych mieszkańców.
|
|
sylwester wdomu przed telewziorem ogladajac kevin sam wdomu hehe.... hatówki sa najlepsze i oto chodzi zeby sie duzo spic i przytym łągodnie zwymiotowac u siebei wdomu jak wlokalu na obcych ludzi, uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
wszystko i tak z naszych podatków...
|
|
Gdzie w Łomży i okolicach można kupić najtaniej balony??
|
|
Nie mają prawa odesłać!!!!!!!! Napisz oświadczenie! Przepisy obowiązują od 1 stycznia i basta.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |