Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wesołka mamy! |
Ptysiu80: to prewencja tam stoi... tak jak napisał chopiniak - ze względu na bliskość pubów Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wesołka mamy! |
Jw. Proszę o opinie
|
|
haaaah5: przecież dokładnie opisałaś TĘ osobę...
|
|
w celu?
|
|
nazwiskami nie sypalam,wiec niekoniecznie...:) z tego co wiem,to tam dwoch kolesi przyjezdzalo lagunami...i tak sie sklada,ze znam obydwu. jeden to naprawde fajny chlopaczyna,czego nie moge powiedziec o koledze z Jednaczewa(dalej nie uzywam nazwisk,ale chyba juz wiadomo,o ktorego chodzi sesese...)pozdrawiam :) ej a wlasciwie to, skad ta nazwa DOLAREK?
|
|
haaaah5: ale ten drugi kolega z Laguny nie pasował do "7 letni związek", bo za młody chłopak jest :D
|
|
no faktycznie mlody :P widze ze obracamy sie w podobnym srodowisku,co kolejny raz utwierdza mnie w przekonaniu jaka Łomża jest mala :)
|
|
Szukam dobrego lekarza- ginekologa. Polecono mi dr Ścianę. Może ktoś miał juz z nim jakies doświadczenia?
|
|
Ok, dzięki chłopaki.
|
|
rybka22: ja polecam las Jednaczewski. Tak naprawdę pobyt w obu miejscach odnośnie sylwestra niczym się nie różni! Jeżeli uważasz inaczej to rozwiń trochę swój reklamowy post!
|
|
Angelica: zapukaj do IST. Mają dobrą ofertę.
|
|
hmm moze wiadomo wam jeszcze o kims innym?
|
|
Pan Ściana o ile wiem nie tytułu doktora nauk medycznych jest zwykłym lekarzem ginekologiem jakich wielu w Łomży.
|
|
Wydaje mi się że nie musi mieć Bóg wie jakich tytułów żeby byc dobrym lekarzem i znać sie na tym co robi
|
|
a no i nie mysl tyle bo ci to i tak nie wychodzi
|
|
gdzie te klucze
|
|
Angelica piszesz tak: 17:51 "zły człowieku jesteś żałosny z tym swoim monologiem na niskim poziomie intelektualnym " 17:55 (..) 18:06 (..) 18:08 (..) jak widzisz też jesteś niezła. "kiernek juz dawno to zrobiłam a forum" i co blondynka użyła szukaj i nic nie znalazła? pewnie zapomniałaś wpisać tekstu w pole wyszukiwania. lepiej nie odzywaj się na tym forum bo pomyślę jeszcze że wszystkie kobiety (dziewczyny) są tak głupie jak Ty
|
|
jak nie musi według ciebie tytułów żeby się znać na tym co robi to się nie pytaj, chyba już zdecydowałaś... a tak apropo to słyszałem że on swe pacjentki często stawia pod ścianą:)))
|
|
czy słyszał ktoś że na szosie zambrowskiej na skrzyżowaniu z Ks. Anną ma powstać stacja benzynowa kurpiewskiego. Jeśli to prawda to trochę dziwne ze tak blisko bloków dostał pozwolenie. Kupa dziwaków i łapówkarzy rządzi tym miastem coraz lepiej się k...a robi. Dziękuję
|
|
na Rządowej trzeba uważać... ludzie czasem bez pojęcia wybiegają tuż pod koła, nawet jak jest ciemno i ślisko... najczęściej tam na wysokości sklepu z szyldem "PIWO"... Zbych
|
|
ten temat już był.... pewnie mieszkasz obok i chcesz to rozgłosnić !!!! jak ma pozwolenie i układy to nic nie poradzisz "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
|
nie wiem jak można zatrzymać się z 50km/h na paru metrach po mało przyczepnym asfalcie z górki...
|
|
[img223.imageshack.us/img223/4293/sparta104nq8.gif]
|
|
OK MAM :)
|
|
;) dzieki
|
|
Kibole też niech pomyślą... jeśli potrafią.
|
|
ceizka sprawa jak sie ma testosteron i pale zamiast mozgu
|
|
Czy ktos wie czemu juz nie ma treningów na kierzkowej?
|
|
LOL
|
|
No to sobie narobił koleś problemow!!!!!
|
|
BMW Bedziesz Mial WYpadek
|
|
Zawsze każdy dyebil popierdala jak szalony po giełczyńskie w strone rządowej a o potem za zakrętem znów zapierdala jak debile toć to dwa krótkie kawałki prostej, a wszyscy prubują wyciskać na nich ile wlezie!
|
|
Przepisy mówią,że gdy widzimy dzieci,osoby zataczające się (nie konieczne pijane), na logike nawet starsze,musimy zachować szczególną ostrożność.1.Watpie w to, że jadąc 50 km/h kierowca nie zdązył by zauważyć i bezpiecznie zachamować.Jeżeli niby to nie zauważył i babcia wleciała mu pod koła, to dłaczego są ponad 30 metrowe ślady chamowania? 3.droga chamowania przy 75 km/h to ponad 30 metrów.Droga reakcji to 11 metrów.4.tablice wskazują na pojazd zarejestrowany w Łomży.Nikt mi nie powie, ze ten gościu nie wiedział, w których miejscach trzeba szczególnie uważać.
|
|
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
|
|
z tego względu iż jest z Łomży, a nie np w trasie, nie spieszyło sie jemu, tylko chciał pocisnąć, pokazać,że ma bejce.przepisy są przepisami.Jeżeli jest ograniczenie do 50, tzn,że któś to chyba tą prędkość wyliczył....a szpan i "5 minut wcześniej" nie usprawiedliwiają narażania innych na śmierć lub kalectwo.
|
|
Brawo detektywie Colombo :) Zbych
|
|
Od zawsze to mam..głowa od rana boli a trzeba iść do roboty a w robocie w niedziele straszne nudy..do tego ta głowa;/
|
|
Wiecie co, on mieszkal pare domow dalej. Znalem go i znam ciagle dobrze jego brata. Wiele lat przebywal poza granicami kraju, wrocil niedawno i tu zginal. Ja sie czuje strasznie po tym wypadku...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |