środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wesołka mamy!

Ptysiu80: to prewencja tam stoi... tak jak napisał chopiniak - ze względu na bliskość pubów

Zbych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wesołka mamy!

Jw. Proszę o opinie

haaaah5: przecież dokładnie opisałaś TĘ osobę...

w celu?

nazwiskami nie sypalam,wiec niekoniecznie...:) z tego co wiem,to tam dwoch kolesi przyjezdzalo lagunami...i tak sie sklada,ze znam obydwu. jeden to naprawde fajny chlopaczyna,czego nie moge powiedziec o koledze z Jednaczewa(dalej nie uzywam nazwisk,ale chyba juz wiadomo,o ktorego chodzi sesese...)pozdrawiam :)

ej a wlasciwie to, skad ta nazwa DOLAREK?

haaaah5: ale ten drugi kolega z Laguny nie pasował do "7 letni związek", bo za młody chłopak jest :D

no faktycznie mlody :P widze ze obracamy sie w podobnym srodowisku,co kolejny raz utwierdza mnie w przekonaniu jaka Łomża jest mala :)

Szukam dobrego lekarza- ginekologa.
Polecono mi dr Ścianę.
Może ktoś miał juz z nim jakies doświadczenia?

Ok, dzięki chłopaki.

rybka22: ja polecam las Jednaczewski. Tak naprawdę pobyt w obu miejscach odnośnie sylwestra niczym się nie różni! Jeżeli uważasz inaczej to rozwiń trochę swój reklamowy post!

Angelica: zapukaj do IST. Mają dobrą ofertę.

hmm moze wiadomo wam jeszcze o kims innym?

Pan Ściana o ile wiem nie tytułu doktora nauk medycznych jest zwykłym lekarzem ginekologiem jakich wielu w Łomży.

Wydaje mi się że nie musi mieć Bóg wie jakich tytułów żeby byc dobrym lekarzem i znać sie na tym co robi

a no i nie mysl tyle bo ci to i tak nie wychodzi

gdzie te klucze

Angelica piszesz tak:

17:51 "zły człowieku jesteś żałosny z tym swoim monologiem na niskim poziomie intelektualnym "
17:55 (..)
18:06 (..)
18:08 (..)
jak widzisz też jesteś niezła.

"kiernek juz dawno to zrobiłam a forum"
i co blondynka użyła szukaj i nic nie znalazła? pewnie zapomniałaś wpisać tekstu w pole wyszukiwania. lepiej nie odzywaj się na tym forum bo pomyślę jeszcze że wszystkie kobiety (dziewczyny) są tak głupie jak Ty

jak nie musi według ciebie tytułów żeby się znać na tym co robi to się nie pytaj, chyba już zdecydowałaś...
a tak apropo to słyszałem że on swe pacjentki często stawia pod ścianą:)))

czy słyszał ktoś że na szosie zambrowskiej na skrzyżowaniu z Ks. Anną ma powstać stacja benzynowa kurpiewskiego. Jeśli to prawda to trochę dziwne ze tak blisko bloków dostał pozwolenie. Kupa dziwaków i łapówkarzy rządzi tym miastem coraz lepiej się k...a robi. Dziękuję

na Rządowej trzeba uważać... ludzie czasem bez pojęcia wybiegają tuż pod koła, nawet jak jest ciemno i ślisko... najczęściej tam na wysokości sklepu z szyldem "PIWO"...

Zbych

ten temat już był.... pewnie mieszkasz obok i chcesz to rozgłosnić !!!! jak ma pozwolenie i układy to nic nie poradzisz

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

nie wiem jak można zatrzymać się z 50km/h na paru metrach po mało przyczepnym asfalcie z górki...

[img223.imageshack.us/img223/4293/sparta104nq8.gif]

OK MAM :)

;) dzieki

Kibole też niech pomyślą... jeśli potrafią.

ceizka sprawa jak sie ma testosteron i pale zamiast mozgu

Czy ktos wie czemu juz nie ma treningów na kierzkowej?

LOL

No to sobie narobił koleś problemow!!!!!

BMW

Bedziesz Mial WYpadek

Zawsze każdy dyebil popierdala jak szalony po giełczyńskie w strone rządowej a o potem za zakrętem znów zapierdala jak debile toć to dwa krótkie kawałki prostej, a wszyscy prubują wyciskać na nich ile wlezie!

Przepisy mówią,że gdy widzimy dzieci,osoby zataczające się (nie konieczne pijane), na logike nawet starsze,musimy zachować szczególną ostrożność.1.Watpie w to, że jadąc 50 km/h kierowca nie zdązył by zauważyć i bezpiecznie zachamować.Jeżeli niby to nie zauważył i babcia wleciała mu pod koła, to dłaczego są ponad 30 metrowe ślady chamowania?
3.droga chamowania przy 75 km/h to ponad 30 metrów.Droga reakcji to 11 metrów.4.tablice wskazują na pojazd zarejestrowany w Łomży.Nikt mi nie powie, ze ten gościu nie wiedział, w których miejscach trzeba szczególnie uważać.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

z tego względu iż jest z Łomży, a nie np w trasie, nie spieszyło sie jemu, tylko chciał pocisnąć, pokazać,że ma bejce.przepisy są przepisami.Jeżeli jest ograniczenie do 50, tzn,że któś to chyba tą prędkość wyliczył....a szpan i "5 minut wcześniej" nie usprawiedliwiają narażania innych na śmierć lub kalectwo.

Brawo detektywie Colombo :)

Zbych

Od zawsze to mam..głowa od rana boli a trzeba iść do roboty a w robocie w niedziele straszne nudy..do tego ta głowa;/

Wiecie co, on mieszkal pare domow dalej. Znalem go i znam ciagle dobrze jego brata. Wiele lat przebywal poza granicami kraju, wrocil niedawno i tu zginal. Ja sie czuje strasznie po tym wypadku...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org