Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolesie zatrudnili siebie |
Ten post nie przypomina rozmow aptekarza z pacjentem realizujacym recepty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolesie zatrudnili siebie |
zjedz to , ale gdy nie masz litości , to zawieś to do jakieś lesniczówki , np. do leśniczówki w Giełczynie ( chyba najblizsza) Pifpaf
|
|
Tak okropnej pizzy to jeszcze moje oczy nie widziały...
|
|
to jest ptak:)
|
|
temat jest tylko w celach informacyjnych
|
|
zły_człowiek pokazał nam swój niski poziom intelektualny swoja odpowiedzią na nic więcej go nie stać ( na poważne pytanie odpowiada swoja głupotą)!!!!!!
|
|
kiernek juz dawno to zrobiłam a forum jest po to, by zasięgnąć porady innych i poradzić się was, ale widzę że nie potraficie rozmawiać na poziomie tylko stwierdzać ze ktoś jest taki a taki bo chciał tylko poradzić się w jakiejś kwestii faceci rzeczywiście to podłe świnie !!!!!!!!! wasze wypowiedzi świadczą o was dużo....................(dotyczy kiernek i złego człowieka) ps nie wiedziałam, ze facetom aż tak odbija......
|
|
Coś czuje że będzie nieciekawie z naszym ŁKS-em :( mam nadzieję, że w rundzie wiosennej pokażą jak grają w Łomży :) bo jak narazie to drzwi do nowej 2 ligi są dla nas szeroko otwarte :/
|
|
no bo Łomża top Kurpie!!!!!!!!!!1 :) bigi2004
|
|
Jan_Serce to żeś dowalił... Pifpaf
|
|
Witaj greg12!Kiedyś w poście pytałeś mnie o szkołę,a teraz ja mam do Ciebie pytanie:"Czy wybrałeś się do tej szkoły na Polnej?Jeżeli tak to napisz czy ta szkoła jest warta uwagi.POZDRAWIAM :)
|
|
Aviona ..znaczy..zapisalem się do tej szkoły ale jak narazie nie miałem okazji być na zajeciach :P Więc nie bardzo moge cokolwiek powiedzieć o tej szkole..wiem na pewno,że bardzo miła Pani siedzi w sekretariacie :)
|
|
***** 100 takich tematow tu mamy niewidome dziecko Pifpaf
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |