środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kolesie zatrudnili siebie

Ten post nie przypomina rozmow aptekarza z pacjentem realizujacym recepty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kolesie zatrudnili siebie

zjedz to , ale gdy nie masz litości , to zawieś to do jakieś lesniczówki , np. do leśniczówki w Giełczynie ( chyba najblizsza)

Pifpaf

Tak okropnej pizzy to jeszcze moje oczy nie widziały...

to jest ptak:)

temat jest tylko w celach informacyjnych

zły_człowiek pokazał nam swój niski poziom intelektualny swoja odpowiedzią na nic więcej go nie stać ( na poważne pytanie odpowiada swoja głupotą)!!!!!!

kiernek juz dawno to zrobiłam a forum jest po to, by zasięgnąć porady innych i poradzić się was, ale widzę że nie potraficie rozmawiać na poziomie tylko stwierdzać ze ktoś jest taki a taki bo chciał tylko poradzić się w jakiejś kwestii faceci rzeczywiście to podłe świnie !!!!!!!!! wasze wypowiedzi świadczą o was dużo....................(dotyczy kiernek i złego człowieka) ps nie wiedziałam, ze facetom aż tak odbija......

Coś czuje że będzie nieciekawie z naszym ŁKS-em :( mam nadzieję, że w rundzie wiosennej pokażą jak grają w Łomży :) bo jak narazie to drzwi do nowej 2 ligi są dla nas szeroko otwarte :/

no bo Łomża top Kurpie!!!!!!!!!!1

:)

bigi2004

Jan_Serce to żeś dowalił...

Pifpaf

Witaj greg12!Kiedyś w poście pytałeś mnie o szkołę,a teraz ja mam do Ciebie pytanie:"Czy wybrałeś się do tej szkoły na Polnej?Jeżeli tak to napisz czy ta szkoła jest warta uwagi.POZDRAWIAM :)

Aviona ..znaczy..zapisalem się do tej szkoły ale jak narazie nie miałem okazji być na zajeciach :P Więc nie bardzo moge cokolwiek powiedzieć o tej szkole..wiem na pewno,że bardzo miła Pani siedzi w sekretariacie :)

***** 100 takich tematow tu mamy niewidome dziecko

Pifpaf

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org