środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Może jestesmy niesprawiedliwi?

Gazela: z tego co dało się usłyszeć w mediach to mieli oni ubezpieczenie na wartość 1,5 mln PLN, gdy zadłużenie sięga kwoty 4,0.... 4,5 mln.

Zbych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Może jestesmy niesprawiedliwi?

No cóż Gans widocznie jestem głupia skoro zachciało mi się przy okazji robienia zakupów opłacić jakieś rachynki, a nie jeździć po mieście szukając poczty. Ty jako rasowy "bizmesmen"pewnie działasz bardziej fachowo:)))
ADALL możliwe,że nie odzyskam tej kasy...jednak spróbować zawsze warto. Na szczęście nie była to znaczna kwota. Większość opłat robię przez internet.

Pisałem już wyżej, ale w tej gorączce nikt nie spojrzał na mój apel. Powiedźcie, ile kosztuje wymiana kompletu opon w tych łomżyńskich firmach, ile koszuje w wypadku wymiany całych kół (letnie alusy na stalowe zimówki) ?? Każdy kieruje się długością kolejki, a ceny ??

W D'Angelo jest dobra, ale czy w Łomży to normalne, że sos czosnkowy kosztuje 3zł...? Warszawa i Białystok to tanizna...

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Jeszcze 20 tematów załóżcie o pizzy, dzieciarnia..

Ja z Bisami sam miałem przeboje, i tej korporacji już dawno podziękowałem.
Najgorsze co może być.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

A czy to róznica?
Czy mężczyźni zachowują się inaczej w odniesieniu do wymienionych przez Ciebie przypadków?

Serdeczna koleżanka , kandydatka na żonę, żona, kobieta na... , kochanka - róznice pomiędzy nimi moim zdaniem są płynne i każda z nich moze stać się "tą drugą".

Zapomniałeś o
- kobietę - heterę - eks :))

No niestety mam mięśnie jak u komara pięty...

Lubie, kiedy mężczyzna szanuje moje zainteresowania, odnosi się dobrze do moich znajomych, nie próbuje wpływac na moje decyzje z stylu: "ja się nie zgadzam".

W dzisiejszych czasach męzczyźni zdają się zapominać, ze kobieta lubi mieć swoje zdanie na rózne tematy. A doradzać przy zakupach? Dlaczego nie. Zwłaszcza kiedy sie kupuje wodę kolońską lub perfumy męskie... wtedy nikt tak nie doradzi jak kobieta....

Nie ospowiem na pytanie dotyczące statystycznej wiekszości kobiet. Czasami i mnie przeraża fakt, ja bardzo kobieta zdaje się na mężczyzne, stając się po pewnym czasie jego cieniem....

Bardzo cięzko znaleźc odpowiednią osobę, z którą chcesz być. Liczysz wtedy, ze ta osoba będzie dla Ciebie partnerem i wspólnie będziecie podejmowac pewne wyzwania.

Natomiast absolutnie nie jest w stanie zauroczyć mnie facet, który nachalnie ściska moją "łapkę" (lub co gorsza: próbuje ją zaślinić) i patrząc w oczka prosi o numer telefonu. Ani taki facet, który na widok kobiety jest już w 100% pewnien, że wieczorem znajdzie sie z nią sam na sam.

Uwielbiam takich ludzi sprowadzac na ziemię ...

I wiesz co? Każdy przechodzi przez pewne fazy w życiu, jest Romantykiem (Romantyczką), albo (w przypadku kobiet: ) Twardą Cholerą...

W pewnym wieku (śmiem twierdzić, że można go nazwać dojrzałym) trzeba wszystkie te cechy umieć wypośrodkować. Być Cholerą dla obcych nachalnych facetów, a Romantyczką dla tego jednego....

Pozdrawiam :))

Aha, niedlugo prostytucja upadnie ;) Dzis tak latwo o seks, ze tylko frajer placi za to.

Qrcze, głodny jestem, zjadam literki, proszę mi wybaczyć błędy :)
* dogidził = dogodził * dwornie = odwrotnie

Nie no masakra...

Centrum Handlowe "Stokrotka": na szpileczkach podrygując sobie od wystawy do wystawy podąża panienka, za nią sunie ABS (absolutny brak szyi) - umięśniony facet i modnych dresach, ogolony na łyso... z wdziękiem niosąc mikroskopijnej wielkości damską torebkę....

no wybaczcie!
umierzec ze śmiechu można....

annamira

"Centrum Handlowe "Stokrotka": na szpileczkach podrygując sobie od wystawy do wystawy podąża panienka, za nią sunie ABS (absolutny brak szyi) - umięśniony facet i modnych dresach, ogolony na łyso... z wdziękiem niosąc mikroskopijnej wielkości damską torebkę...."

no tak dla mnie to tez smieszny widok, tylko jesli im to pasuje i im z tym dobrze? to czy mamy prawo im to wytykac?

Ławka jest ok, ale Pani Hania podobna jest zupełnie do nikogo;)

Zbych

W telekomunie francuskiej aby korzystać z neostrady musisz mieć abonament za min. 50 PLN **** !!!

ta miejsca nie jest znana

toc chyba zara zakladam kierpce i luciekam z izby i lece do niech

Kilka lat temu musiałem uśpić swojego pieska ,bo taka była sugestia trzech,niezależnych weterynarzy.Pogrzeb w domu!!!!To był efekt leczenia na woj.polskiego.Współczuje,pozdrawiam.

tomasz_wu masz internet w MNI ? i tako prędkość masz naprawdę co na speedtest.net ?

A co to zmienia, szeptem czy głośno, i tak na forum publicznym, więc nie powiem :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org