Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Może jestesmy niesprawiedliwi? |
Gazela: z tego co dało się usłyszeć w mediach to mieli oni ubezpieczenie na wartość 1,5 mln PLN, gdy zadłużenie sięga kwoty 4,0.... 4,5 mln. Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Może jestesmy niesprawiedliwi? |
No cóż Gans widocznie jestem głupia skoro zachciało mi się przy okazji robienia zakupów opłacić jakieś rachynki, a nie jeździć po mieście szukając poczty. Ty jako rasowy "bizmesmen"pewnie działasz bardziej fachowo:))) ADALL możliwe,że nie odzyskam tej kasy...jednak spróbować zawsze warto. Na szczęście nie była to znaczna kwota. Większość opłat robię przez internet.
|
|
Pisałem już wyżej, ale w tej gorączce nikt nie spojrzał na mój apel. Powiedźcie, ile kosztuje wymiana kompletu opon w tych łomżyńskich firmach, ile koszuje w wypadku wymiany całych kół (letnie alusy na stalowe zimówki) ?? Każdy kieruje się długością kolejki, a ceny ??
|
|
W D'Angelo jest dobra, ale czy w Łomży to normalne, że sos czosnkowy kosztuje 3zł...? Warszawa i Białystok to tanizna... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Jeszcze 20 tematów załóżcie o pizzy, dzieciarnia..
|
|
Ja z Bisami sam miałem przeboje, i tej korporacji już dawno podziękowałem. Najgorsze co może być. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
A czy to róznica? Czy mężczyźni zachowują się inaczej w odniesieniu do wymienionych przez Ciebie przypadków? Serdeczna koleżanka , kandydatka na żonę, żona, kobieta na... , kochanka - róznice pomiędzy nimi moim zdaniem są płynne i każda z nich moze stać się "tą drugą". Zapomniałeś o - kobietę - heterę - eks :))
|
|
No niestety mam mięśnie jak u komara pięty... Lubie, kiedy mężczyzna szanuje moje zainteresowania, odnosi się dobrze do moich znajomych, nie próbuje wpływac na moje decyzje z stylu: "ja się nie zgadzam". W dzisiejszych czasach męzczyźni zdają się zapominać, ze kobieta lubi mieć swoje zdanie na rózne tematy. A doradzać przy zakupach? Dlaczego nie. Zwłaszcza kiedy sie kupuje wodę kolońską lub perfumy męskie... wtedy nikt tak nie doradzi jak kobieta....
|
|
Nie ospowiem na pytanie dotyczące statystycznej wiekszości kobiet. Czasami i mnie przeraża fakt, ja bardzo kobieta zdaje się na mężczyzne, stając się po pewnym czasie jego cieniem.... Bardzo cięzko znaleźc odpowiednią osobę, z którą chcesz być. Liczysz wtedy, ze ta osoba będzie dla Ciebie partnerem i wspólnie będziecie podejmowac pewne wyzwania. Natomiast absolutnie nie jest w stanie zauroczyć mnie facet, który nachalnie ściska moją "łapkę" (lub co gorsza: próbuje ją zaślinić) i patrząc w oczka prosi o numer telefonu. Ani taki facet, który na widok kobiety jest już w 100% pewnien, że wieczorem znajdzie sie z nią sam na sam. Uwielbiam takich ludzi sprowadzac na ziemię ... I wiesz co? Każdy przechodzi przez pewne fazy w życiu, jest Romantykiem (Romantyczką), albo (w przypadku kobiet: ) Twardą Cholerą... W pewnym wieku (śmiem twierdzić, że można go nazwać dojrzałym) trzeba wszystkie te cechy umieć wypośrodkować. Być Cholerą dla obcych nachalnych facetów, a Romantyczką dla tego jednego.... Pozdrawiam :))
|
|
Aha, niedlugo prostytucja upadnie ;) Dzis tak latwo o seks, ze tylko frajer placi za to.
|
|
Qrcze, głodny jestem, zjadam literki, proszę mi wybaczyć błędy :) * dogidził = dogodził * dwornie = odwrotnie
|
|
Nie no masakra...
|
|
Centrum Handlowe "Stokrotka": na szpileczkach podrygując sobie od wystawy do wystawy podąża panienka, za nią sunie ABS (absolutny brak szyi) - umięśniony facet i modnych dresach, ogolony na łyso... z wdziękiem niosąc mikroskopijnej wielkości damską torebkę.... no wybaczcie! umierzec ze śmiechu można....
|
|
annamira "Centrum Handlowe "Stokrotka": na szpileczkach podrygując sobie od wystawy do wystawy podąża panienka, za nią sunie ABS (absolutny brak szyi) - umięśniony facet i modnych dresach, ogolony na łyso... z wdziękiem niosąc mikroskopijnej wielkości damską torebkę...." no tak dla mnie to tez smieszny widok, tylko jesli im to pasuje i im z tym dobrze? to czy mamy prawo im to wytykac?
|
|
Ławka jest ok, ale Pani Hania podobna jest zupełnie do nikogo;) Zbych
|
|
W telekomunie francuskiej aby korzystać z neostrady musisz mieć abonament za min. 50 PLN **** !!!
|
|
ta miejsca nie jest znana
|
|
toc chyba zara zakladam kierpce i luciekam z izby i lece do niech
|
|
Kilka lat temu musiałem uśpić swojego pieska ,bo taka była sugestia trzech,niezależnych weterynarzy.Pogrzeb w domu!!!!To był efekt leczenia na woj.polskiego.Współczuje,pozdrawiam.
|
|
tomasz_wu masz internet w MNI ? i tako prędkość masz naprawdę co na speedtest.net ?
|
|
A co to zmienia, szeptem czy głośno, i tak na forum publicznym, więc nie powiem :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |