środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego mamy wrażenie, że ktos rozmontowuje nasz kraj ?!!!!

PONOWNIE PISZE Z TĄ PROŚBA ,ALE TO ZAJ...ŚCIE PILNA SPRAWA-I LDATEGO PROSZE O ODP A ,NIE ROBIENIE JAKIŚ JAJ----------SZUKAM KOGOS KTO JEDZIE W SOBOTE DO POLUDNIA LU RANO DO WARSZAWY ,BY MÓC Z NIM JECHAC---------------ODP PLS.PILNE!!GG 3497396

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego mamy wrażenie, że ktos rozmontowuje nasz kraj ?!!!!

pan Zdzisiek jedzie, jest kierowcą pksu, może cię zabierze...

Treść jest ukryta

A co powiecie o pizzy z SAWANY ????? :)

Jeździ się tylko tymi taksówkami co się lubi i ma zaufanie że w samochodzie pachnie i czysto jest ;) ja sam wole MPT (klony) i te zwykłe . A co do parkowania pod szpitalem ,dużo tam miejsc parkingowych i jak się chce kogoś podwiesić pod szpital i odjechać to robisz wjeżdżasz na izbę chorych lub pod drugę wejście zatrzymujesz się wysiada osoba która miała podjechać a ty odjeżdżasz lub na parking jak dłużej nawet do tego bankomatu ,nie zbawi 2 minuty drogi dłużej ;) .

a gdzie ta savana ?;D

intercosmetic na wyszynskiego , ewa nad marzeniem , nie jestem pewny czy w tym nowym na al.leg. KosMedica a W SUDANSUNIE to nie maja .

ta ***** z biedronki co jest za 6 zl w folii od kurczaka !

sytuacja miala miejsce bodajze 2 lata temu

co wy macie pojecie o swiecie opon typa co mial wczesniej point s wysiurali na duzy hajs a teraz podbieraja nieuczciwie klijentow dla point s to sie nie dziwie reakcji pana goska jak sie mu klijentow z kolejki zabiera

Chlejecie o 6.00 rano ?? :))

W Łomży chyba jest już stowarzyszenie ludzi chorych na SM, kiedyś ich siedziba była na Szosie Zambrowskiej teraz nie wiem

Pozdrawiam

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

jade w niedziele takze 3 osoby moge zabrac

mwi11 ty zdaje sie zarzuciłeś mi jakąś paranoję?:) widze że sam ją masz... i powtórzę że osobiste niesnaski zachowaj dla siebie bo jesteś nie wiarygodny, ci ze świata opon to niezłe gagatki i mają za swoje, cwaniaczki...

jadełem juz pare razy i polecam, oby tylko z czasem tego nie zjebali i nie poszli na ilosc zeby ciasto nie zrobiło sie cienkie jak szmata i skldaników nie brakowało

Uwaga!!! nabity :)))))

Janie Serce Ty również jesteś niewiarygodny skoro piszesz
"ci ze świata opon to niezłe gagatki i mają za swoje, cwaniaczki..."
Może pracujesz u konkurencji dlatego tak ich bronisz a może to Ty masz jakieś osobiste niesnaski . Takie mam odczucie czytając Twój post

Moim zdaniem pizza z Da Grasso jest dobra, jej smak nie rózni sie niczym od bydgoskiej, ale muszę przyznać że nie jest lepsza od pizzy z d'angelo za czasów jej świetności. Teraz niestety pizza tam jest spalona.

A ja napisze tak. Mam obecnie koła: letnie opny na alufelgach 16". Chciałem kupić sobie zimowe opony + stalowe felgi tylko, że 15". Byłem w 'Świecie opon' i pytałem o taką możliwość. Dowiedziałem się od właścicieli, że to jest niemożliwe. Że do mego auta nie można założyć 15 calowych blaszanek, bo: producent nie przewidział; nie zmieszczą się, bo tarcze hamulcowe, itp... Chciano mnie naciągnąć na zakup 16 calowych blaszanek a najlepiej to jakbym kupił alu...
Pojechałem do 2 innych firm z tym samym... W obu stwierdzono, że taka możliwość istnieje. W obu pokazano mi nawet 'taką możliwość' w katalogu (czego w "S.o." nie zrobiono). W jednym z nich akurat takie stalowe 15-stki mieli, założyli, przymierzyli, pasuje.
A więc nie tylko udało mi się kupić to co chciałem i w takiej konfiguracji jak chciałem, ale również opony (o tych samych parametrach, bo pytałem w "Ś.o." o ceny) kupiłem znacznie taniej.
Tak więc wyglądał mój 'rekonesans' po firmach 'oponiarskich' celem zakupu i wymiany kół z oponami z letnich na zimowe.

Pozdrawiam.

Ps. I każdemu polecam wczesniej dobrze się rozeznać, nie tylko ceny są różne, ale poziom wiedzy, umiejętności i samo podejście, rozmowa z klientem również... są różne.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org