piątek, 11 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego mamy wrażenie, że ktos rozmontowuje nasz kraj ?!!!!

PONOWNIE PISZE Z TĄ PROŚBA ,ALE TO ZAJ...ŚCIE PILNA SPRAWA-I LDATEGO PROSZE O ODP A ,NIE ROBIENIE JAKIŚ JAJ----------SZUKAM KOGOS KTO JEDZIE W SOBOTE DO POLUDNIA LU RANO DO WARSZAWY ,BY MÓC Z NIM JECHAC---------------ODP PLS.PILNE!!GG 3497396

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego mamy wrażenie, że ktos rozmontowuje nasz kraj ?!!!!

pan Zdzisiek jedzie, jest kierowcą pksu, może cię zabierze...

Treść jest ukryta

A co powiecie o pizzy z SAWANY ????? :)

Jeździ się tylko tymi taksówkami co się lubi i ma zaufanie że w samochodzie pachnie i czysto jest ;) ja sam wole MPT (klony) i te zwykłe . A co do parkowania pod szpitalem ,dużo tam miejsc parkingowych i jak się chce kogoś podwiesić pod szpital i odjechać to robisz wjeżdżasz na izbę chorych lub pod drugę wejście zatrzymujesz się wysiada osoba która miała podjechać a ty odjeżdżasz lub na parking jak dłużej nawet do tego bankomatu ,nie zbawi 2 minuty drogi dłużej ;) .

a gdzie ta savana ?;D

intercosmetic na wyszynskiego , ewa nad marzeniem , nie jestem pewny czy w tym nowym na al.leg. KosMedica a W SUDANSUNIE to nie maja .

ta ***** z biedronki co jest za 6 zl w folii od kurczaka !

sytuacja miala miejsce bodajze 2 lata temu

co wy macie pojecie o swiecie opon typa co mial wczesniej point s wysiurali na duzy hajs a teraz podbieraja nieuczciwie klijentow dla point s to sie nie dziwie reakcji pana goska jak sie mu klijentow z kolejki zabiera

Chlejecie o 6.00 rano ?? :))

W Łomży chyba jest już stowarzyszenie ludzi chorych na SM, kiedyś ich siedziba była na Szosie Zambrowskiej teraz nie wiem

Pozdrawiam

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

jade w niedziele takze 3 osoby moge zabrac

mwi11 ty zdaje sie zarzuciłeś mi jakąś paranoję?:) widze że sam ją masz... i powtórzę że osobiste niesnaski zachowaj dla siebie bo jesteś nie wiarygodny, ci ze świata opon to niezłe gagatki i mają za swoje, cwaniaczki...

jadełem juz pare razy i polecam, oby tylko z czasem tego nie zjebali i nie poszli na ilosc zeby ciasto nie zrobiło sie cienkie jak szmata i skldaników nie brakowało

Uwaga!!! nabity :)))))

Janie Serce Ty również jesteś niewiarygodny skoro piszesz
"ci ze świata opon to niezłe gagatki i mają za swoje, cwaniaczki..."
Może pracujesz u konkurencji dlatego tak ich bronisz a może to Ty masz jakieś osobiste niesnaski . Takie mam odczucie czytając Twój post

Moim zdaniem pizza z Da Grasso jest dobra, jej smak nie rózni sie niczym od bydgoskiej, ale muszę przyznać że nie jest lepsza od pizzy z d'angelo za czasów jej świetności. Teraz niestety pizza tam jest spalona.

A ja napisze tak. Mam obecnie koła: letnie opny na alufelgach 16". Chciałem kupić sobie zimowe opony + stalowe felgi tylko, że 15". Byłem w 'Świecie opon' i pytałem o taką możliwość. Dowiedziałem się od właścicieli, że to jest niemożliwe. Że do mego auta nie można założyć 15 calowych blaszanek, bo: producent nie przewidział; nie zmieszczą się, bo tarcze hamulcowe, itp... Chciano mnie naciągnąć na zakup 16 calowych blaszanek a najlepiej to jakbym kupił alu...
Pojechałem do 2 innych firm z tym samym... W obu stwierdzono, że taka możliwość istnieje. W obu pokazano mi nawet 'taką możliwość' w katalogu (czego w "S.o." nie zrobiono). W jednym z nich akurat takie stalowe 15-stki mieli, założyli, przymierzyli, pasuje.
A więc nie tylko udało mi się kupić to co chciałem i w takiej konfiguracji jak chciałem, ale również opony (o tych samych parametrach, bo pytałem w "Ś.o." o ceny) kupiłem znacznie taniej.
Tak więc wyglądał mój 'rekonesans' po firmach 'oponiarskich' celem zakupu i wymiany kół z oponami z letnich na zimowe.

Pozdrawiam.

Ps. I każdemu polecam wczesniej dobrze się rozeznać, nie tylko ceny są różne, ale poziom wiedzy, umiejętności i samo podejście, rozmowa z klientem również... są różne.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Szukasz idealnego, cichego siedliska blisko Łomży? Dom i budynki gospodarcze na 52 arach w Kownatach to strzał w 10: Dzwoń i szybko zamieszkaj, cena 420 000 zł.
tel. 509094086
usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
nieruchomości
Do sprzedania mieszkanie w Łomży, ul. Ks. Anny o pow. 72,15 m2, III piętro, 4 pokoje, do zamieszkania.
tel. 698506416
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org