środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jednoczmy się i brońmy blogera Łażącego Łazarza. Szukam kogoś kto zastrzeli i wy

Żeby nie było ja z bulwarami...
Niepokoi mnie jeszcze zapowiedź odsłony fundamentów starego ratusza..., bo co to za atrakcja oglądać stertę kamieni ułożoną w prostokąt...? No chyba że fundament ten będzie pod szklaną podłogą, po której będzie można chodzić, a wieczorem zostanie podświetlony atrakcyjnym oświetleniem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jednoczmy się i brońmy blogera Łażącego Łazarza. Szukam kogoś kto zastrzeli i wy

...a może lepiej żyć tak by nie musieć "zdążyć". Przecie to nie takie trudne... :)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Re: Jednoczmy się i brońmy blogera Łażącego Łazarza. Szukam kogoś kto zastrzeli i wy

loosac co do punktu 5 to polskie wojsko powinno stacjonować tam gdzie największy terrorysta czyli.... USA i ich zerointeligentny prezydent.

Pifpaf

Re: Jednoczmy się i brońmy blogera Łażącego Łazarza. Szukam kogoś kto zastrzeli

A znacie dany następnego kursu w WORDzie

Re: Jednoczmy się i brońmy blogera Łażącego Łazarza. Szukam kogoś kto zastrzeli

tommeknet : chłopie a co ma wspólnego ilość postów z pizzerią? fakt, byłem tu wczoraj pierwszy raz, ogólnie nie bawią mnie sprawy internetu hehe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org