Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jednoczmy się i brońmy blogera Łażącego Łazarza. Szukam kogoś kto zastrzeli i wy |
Żeby nie było ja z bulwarami... Niepokoi mnie jeszcze zapowiedź odsłony fundamentów starego ratusza..., bo co to za atrakcja oglądać stertę kamieni ułożoną w prostokąt...? No chyba że fundament ten będzie pod szklaną podłogą, po której będzie można chodzić, a wieczorem zostanie podświetlony atrakcyjnym oświetleniem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jednoczmy się i brońmy blogera Łażącego Łazarza. Szukam kogoś kto zastrzeli i wy |
...a może lepiej żyć tak by nie musieć "zdążyć". Przecie to nie takie trudne... :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: Jednoczmy się i brońmy blogera Łażącego Łazarza. Szukam kogoś kto zastrzeli i wy |
loosac co do punktu 5 to polskie wojsko powinno stacjonować tam gdzie największy terrorysta czyli.... USA i ich zerointeligentny prezydent. Pifpaf
|
|
Re: Jednoczmy się i brońmy blogera Łażącego Łazarza. Szukam kogoś kto zastrzeli |
A znacie dany następnego kursu w WORDzie
|
|
Re: Jednoczmy się i brońmy blogera Łażącego Łazarza. Szukam kogoś kto zastrzeli |
tommeknet : chłopie a co ma wspólnego ilość postów z pizzerią? fakt, byłem tu wczoraj pierwszy raz, ogólnie nie bawią mnie sprawy internetu hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |