Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lista liberalnych reform naszego rekordowo popularnego rządu |
Nie tak do końca ochotnicy, są typowani. Jak odmówią koniec awansów i kariery wojskowej. Macie rację niech wracają do domu tyle nam z tej wojny co z psa gnoju, same straty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lista liberalnych reform naszego rekordowo popularnego rządu |
Cytat: Jestem zdecydowanie za wycofaniem. Kwach z Kaczyniakami wierzyli w deszcz złota ze strony usa po wysłaniu tam swoich ludzi. Co z tego ma Polska? Wyrzutnie pocisków anty-rakietowych? hah
|
|
jestem za wycofaniem wojsk z Iraku!!!
|
|
fLoorek "Kwach z Kaczyniakami wierzyli w deszcz złota" ciekawe czy nasze wojska wycofa ktoś z rządu po?
|
|
Każdy jadąc myśli, że mu się uda zarobi kasy i będzie OK! Gorzej jak się nie uda tak jak Filipek zostawił żonę i dwoje dzieci, a drugi będzie miał do końca życia pamiątkę w postaci protezy ręki!!!!! To nie jest nasza wojna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
O gustach się nie dyskutuje, jednak Da Grasso zrobiło na mnie jak najlepsze wrażenie. Pizza duża i tania, dawno się tak nie najadłam. Jak dla mnie dodatków było dużo, do obsługi nie można się przyczepić. Wiadomo, że każdy ma swoje zdanie, a jak dla mnie 4 pory już dawno się przejadło i czas wreszcie na coś nowego w naszym mieście. Klimat fajny, wystrój lokalu także, dla mnie i mojej paczki wszystko okej.
|
|
Ja również polecam, będę się wybierać częściej, bo bardzo mi się podobało. Jeśli chodzi o obsługę, to nie można im nic zarzucić, bo jak już ktoś napisał, początki są cięzkie. Mam swoje zdanie również o 4 porach, już tego wszystkiego za dużo, przejadło się. Super, że Da Grasso powstało w naszym mieście.
|
|
Witam,informuję że na ulicy Al.Legionów w okolicy stacji statoil wałęsa się wsciekły pies,może ugryźc,kilka osób zostało już pogryzionych i znajduja sie w szpitalu.Do tej pory nikomu nie udało się go schwytac. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |