środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
lista liberalnych reform naszego rekordowo popularnego rządu

Nie tak do końca ochotnicy, są typowani. Jak odmówią koniec awansów i kariery wojskowej. Macie rację niech wracają do domu tyle nam z tej wojny co z psa gnoju, same straty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: lista liberalnych reform naszego rekordowo popularnego rządu

Cytat:

# Flag of the United States United States: 250,000 invasion--168,000 current (9/07)
# Flag of the United Kingdom United Kingdom: 45,000 invasion--5,250 current (10/07)
# Flag of Poland Poland: 194 invasion--2,500 peak--900 current (2/07)

Jestem zdecydowanie za wycofaniem. Kwach z Kaczyniakami wierzyli w deszcz złota ze strony usa po wysłaniu tam swoich ludzi. Co z tego ma Polska? Wyrzutnie pocisków anty-rakietowych? hah

jestem za wycofaniem wojsk z Iraku!!!

fLoorek "Kwach z Kaczyniakami wierzyli w deszcz złota" ciekawe czy nasze wojska wycofa ktoś z rządu po?

Każdy jadąc myśli, że mu się uda zarobi kasy i będzie OK!
Gorzej jak się nie uda tak jak Filipek zostawił żonę i dwoje dzieci, a drugi będzie miał do końca życia pamiątkę w postaci protezy ręki!!!!!
To nie jest nasza wojna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O gustach się nie dyskutuje, jednak Da Grasso zrobiło na mnie jak najlepsze wrażenie. Pizza duża i tania, dawno się tak nie najadłam. Jak dla mnie dodatków było dużo, do obsługi nie można się przyczepić. Wiadomo, że każdy ma swoje zdanie, a jak dla mnie 4 pory już dawno się przejadło i czas wreszcie na coś nowego w naszym mieście. Klimat fajny, wystrój lokalu także, dla mnie i mojej paczki wszystko okej.

Ja również polecam, będę się wybierać częściej, bo bardzo mi się podobało. Jeśli chodzi o obsługę, to nie można im nic zarzucić, bo jak już ktoś napisał, początki są cięzkie. Mam swoje zdanie również o 4 porach, już tego wszystkiego za dużo, przejadło się. Super, że Da Grasso powstało w naszym mieście.

Witam,informuję że na ulicy Al.Legionów w okolicy stacji statoil wałęsa się wsciekły pies,może ugryźc,kilka osób zostało już pogryzionych i znajduja sie w szpitalu.Do tej pory nikomu nie udało się go schwytac.

Signature will be available soon. Please wait ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org