Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uchwała Senatu w sprawie krzyża |
Już tylko tydzień został żeby zgarnąć nagrody w konkursie Forum Miasta Łomży :) http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Forum+%C5%81om%C5%BCy+Z%C5%82ota+Jesie%C5%84&lr=
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uchwała Senatu w sprawie krzyża |
a czego ty oczekujesz po tego rodzaju ludziach?przecież nikt mądry nie będzie procował w tym fachu. Zbych
|
|
Nie restart nic nie dawał dopiero naprawde jak zmieniłem na drugie nie używane usb to zrobiło się ok.
|
|
no...taaa, na wszystko restart jest dobry...na hiv tez
|
|
aaaaaaaa wściekły pies , a teraz koza . Zginiemy wszyscy , aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Niestety, ale to plaga! Kradną wszystko: od kwiatków, zniczy, podstawek na znicze, do mosiężnych liter na co "bogatszych" grobach. Nie wiem, jak czułby się zmarły, gdyby wiedział, że na jego grobie leżą.... kradzione kwiaty i znicze.
|
|
ehehehe lol
|
|
Tak to już jest i niema na to sposobów :(
|
|
Widziałem dzisiaj tę koze na drodze Łomża-Kolno , łapała stopa ale nie wziałem bo mówie o czym ja z taką kozulą bede gadał.
|
|
he, to normalny precerer nieuczciwych sprzedawców. we Wszystkich Świętych sprzedają kwiaty , a w nocy ich koniki kradnąkwiaty i kwiaty spowrotem trafiajado tych sprzedawcó, którzy od rana znowu sprzedają te same kwiaty kolejnym osobom. Kwiaty ginązazwyczaj z nocy Wszystkich Świetych na Zaduszki. potem juz nie giną bo ludzie nie kupujątak obficie jak w pierwszy i drugi dzień. Ceny każdy zna, weć wiadoomo jaki to interes.........
|
|
O RLY?
|
|
Zadne firmy pozyczkowe, bo ostro sie wkopiesz. To sa kredyty dla desperatow. Potem ludzie maja ogromne problemy. Koszty splaty potrafia przekroczyc 150% (i wiecej) kwoty pozyczanej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |