środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Uchwała Senatu w sprawie krzyża

Już tylko tydzień został żeby zgarnąć nagrody w konkursie Forum Miasta Łomży :)
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Forum+%C5%81om%C5%BCy+Z%C5%82ota+Jesie%C5%84&lr=

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Uchwała Senatu w sprawie krzyża

a czego ty oczekujesz po tego rodzaju ludziach?przecież nikt mądry nie będzie procował w tym fachu.

Zbych

Nie restart nic nie dawał dopiero naprawde jak zmieniłem na drugie nie używane usb to zrobiło się ok.

no...taaa, na wszystko restart jest dobry...na hiv tez

aaaaaaaa wściekły pies , a teraz koza . Zginiemy wszyscy , aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Niestety, ale to plaga!
Kradną wszystko: od kwiatków, zniczy, podstawek na znicze, do mosiężnych liter na co "bogatszych" grobach.
Nie wiem, jak czułby się zmarły, gdyby wiedział, że na jego grobie leżą.... kradzione kwiaty i znicze.

ehehehe lol

Tak to już jest i niema na to sposobów :(

Widziałem dzisiaj tę koze na drodze Łomża-Kolno , łapała stopa ale nie wziałem bo mówie o czym ja z taką kozulą bede gadał.

he, to normalny precerer nieuczciwych sprzedawców.

we Wszystkich Świętych sprzedają kwiaty , a w nocy ich koniki kradnąkwiaty i kwiaty spowrotem trafiajado tych sprzedawcó, którzy od rana znowu sprzedają te same kwiaty kolejnym osobom. Kwiaty ginązazwyczaj z nocy Wszystkich Świetych na Zaduszki. potem juz nie giną bo ludzie nie kupujątak obficie jak w pierwszy i drugi dzień.

Ceny każdy zna, weć wiadoomo jaki to interes.........

O RLY?

Zadne firmy pozyczkowe, bo ostro sie wkopiesz. To sa kredyty dla desperatow. Potem ludzie maja ogromne problemy. Koszty splaty potrafia przekroczyc 150% (i wiecej) kwoty pozyczanej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org