Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża - miasto kwitnącej ksenofobii? |
Moze jednak macie jakieś sprawdzone sposoby!AJUTO!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża - miasto kwitnącej ksenofobii? |
nie wytykaj błędów jak sam je czynisz a kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
A więc z tego co mi wiadomo to w Łomży nie ma jako takiego lekarza sportowego ;) Zostaje Ci Białystok albo Kolno. Kiedyś słyszałem, że gdzieś w Łomży znajduje się prywatny lekarz sportowy, ale szczegółów na jego temat nie jestem Ci w stanie podać. Pozdrawiam ;)
|
|
No jak mozecie, pisal(a), zeby nie wypisywac glupot. Jestescie niepowazni. Are you lookin for Turkish people in Lomza? Pifpaf
|
|
Yes cos i heard that for erasmus curse they r commin too our city n i travel to Turkey all time n i know alot of people from their country soo nice would be meet here too:) Also my boyfriend is a Turk soo who knows maybe some day started make master degrees here :) A co do innych komentarzy tak myslalam ze nawet napisanie w topicu zeby pisac na temat nawet nie pomoze :)
|
|
Przyczyną może być też niski poziom żelaza w organizmie.Skrzypowita niewiele pomoze,zdarza się często przy jej zażywaniu pogorszenie wzroku.A włosy tak radykalni potrafia wypadac co 4 lata.Hormony owszem mają swój przyczynek.Odrosną same .Trzeba przeczekac Pozdrawiam
|
|
Pewnie testy do policji zobacz czy rodzinny ci tego nie wyda
|
|
Dzięki.Jeśli coś będziecie już wiedzieć o jakichś imprezkach, balach, to dajcie znać co oferują i za ile :) Na razie wiem, że w "Baranowskim" coś będzie, ale...
|
|
Też bym gdzieś pojechał, ale nie mam z kim
|
|
też bym bym była chętna to może <marker> wybierzemy się razem, bo ja też nie mam z kim;) hehe
|
|
rzeczywiście w ciąży włosy są mocniejsze ale po urodzeniu masakra. moja córcia ma 7 i pół miesiąca a mi włosy dopiero teraz troche mniej zaczely wypadac, ale sa znacznie przerzedzone, niestety.... a co do rad to proponowałabym wybrać się do porządnego dermatologa. I tu z czystym sumieniem proponuję dr Wrońskiego w Białymstoku- wypróbowane. Zanim cokolwiek przepisze- zewnętrznie czy wewnętrznie to przede wszystkim zleci ci badania. Takie mycie włosów i łykanie tabletek na chybił trafił może przynieść więcej szkody. Jeśli potrzebujesz nr tel. daj znać
|
|
Robiłam sobie morfologie i mam wysoki poziom żelaza,a w jaki sposób pomógł ci Luska ten lekarz?Czekam na cudowne,sprawdzone metody
|
|
a prywatnie ktos takie zaswiadczenie mi wyda?dopytuje sie tak bo mam problem z lekarzem rodzinnym,ktory robi wielka laske zeby wystawic mi owe zasw....
|
|
tak to testy do policji...tez zalatwiales?
|
|
<świst lecącego gradu kamieni>
|
|
w ubiegłym roku w Retro grał Kartel z Markiem Kłosińskim na czele ... nie wiecie kto w tym roku będzie tam grał ?
|
|
:) Echh.... nikt mi kawy zrobić nie chciał, idę sobie do McDonald'sa... Dobrego popołudnia :)
|
|
male karteczki miedzy metalową rurką a blatem ławki. łatwo się dostać i szybko schować :)
|
|
Właśnie dlatego może lepiej pomyśleć nad sposobami promowania ŁKS-u aby znów powróciły czasy świetności choć obawiam się ,że w 2lidze to nie jest możliwe :/.Szczebelek niżej każdy chciał grać dla Łomży, a teraz każdy(prawie)chce odejść.Może macie jakieś pomysły na poprawę atmosfery w okół klubu?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |