czwartek, 19 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomża - miasto kwitnącej ksenofobii?

Moze jednak macie jakieś sprawdzone sposoby!AJUTO!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomża - miasto kwitnącej ksenofobii?

nie wytykaj błędów jak sam je czynisz
a kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

A więc z tego co mi wiadomo to w Łomży nie ma jako takiego lekarza sportowego ;) Zostaje Ci Białystok albo Kolno. Kiedyś słyszałem, że gdzieś w Łomży znajduje się prywatny lekarz sportowy, ale szczegółów na jego temat nie jestem Ci w stanie podać. Pozdrawiam ;)

No jak mozecie, pisal(a), zeby nie wypisywac glupot. Jestescie niepowazni.

Are you lookin for Turkish people in Lomza?

Pifpaf

Yes cos i heard that for erasmus curse they r commin too our city n i travel to Turkey all time n i know alot of people from their country soo nice would be meet here too:) Also my boyfriend is a Turk soo who knows maybe some day started make master degrees here :)
A co do innych komentarzy tak myslalam ze nawet napisanie w topicu zeby pisac na temat nawet nie pomoze :)

Przyczyną może być też niski poziom żelaza w organizmie.Skrzypowita niewiele pomoze,zdarza się często przy jej zażywaniu pogorszenie wzroku.A włosy tak radykalni potrafia wypadac co 4 lata.Hormony owszem mają swój przyczynek.Odrosną same .Trzeba przeczekac Pozdrawiam

Pewnie testy do policji zobacz czy rodzinny ci tego nie wyda

Dzięki.Jeśli coś będziecie już wiedzieć o jakichś imprezkach, balach, to dajcie znać co oferują i za ile :) Na razie wiem, że w "Baranowskim" coś będzie, ale...

Też bym gdzieś pojechał, ale nie mam z kim

też bym bym była chętna to może <marker> wybierzemy się razem, bo ja też nie mam z kim;) hehe

rzeczywiście w ciąży włosy są mocniejsze ale po urodzeniu masakra. moja córcia ma 7 i pół miesiąca a mi włosy dopiero teraz troche mniej zaczely wypadac, ale sa znacznie przerzedzone, niestety....

a co do rad to proponowałabym wybrać się do porządnego dermatologa. I tu z czystym sumieniem proponuję dr Wrońskiego w Białymstoku- wypróbowane. Zanim cokolwiek przepisze- zewnętrznie czy wewnętrznie to przede wszystkim zleci ci badania. Takie mycie włosów i łykanie tabletek na chybił trafił może przynieść więcej szkody. Jeśli potrzebujesz nr tel. daj znać

Robiłam sobie morfologie i mam wysoki poziom żelaza,a w jaki sposób pomógł ci Luska ten lekarz?Czekam na cudowne,sprawdzone metody

a prywatnie ktos takie zaswiadczenie mi wyda?dopytuje sie tak bo mam problem z lekarzem rodzinnym,ktory robi wielka laske zeby wystawic mi owe zasw....

tak to testy do policji...tez zalatwiales?

<świst lecącego gradu kamieni>

w ubiegłym roku w Retro grał Kartel z Markiem Kłosińskim na czele ... nie wiecie kto w tym roku będzie tam grał ?

:)
Echh.... nikt mi kawy zrobić nie chciał, idę sobie do McDonald'sa...
Dobrego popołudnia :)

male karteczki miedzy metalową rurką a blatem ławki. łatwo się dostać i szybko schować :)

Właśnie dlatego może lepiej pomyśleć nad sposobami promowania ŁKS-u aby znów powróciły czasy świetności choć obawiam się ,że w 2lidze to nie jest możliwe :/.Szczebelek niżej każdy chciał grać dla Łomży, a teraz każdy(prawie)chce odejść.Może macie jakieś pomysły na poprawę atmosfery w okół klubu?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org