Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prof. Krzysztof Rybiński o rządach Donalda Tuska! |
Tunioo1.... a o której książce piszesz? Którejś z sagi, czy zestaw opowiadań? W kontekście wiedźmina pewnie nie piszesz o trylogii husyckiej? Została mi ostatnia część z tej ostatniej kategorii - chcesz zasugerować coś jeszcze? Może coś ominąłem? (z opowiadań nie-Wiedźminowskich polecam następujące: "W leju po bombie" i "Muzykanci" :) )
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prof. Krzysztof Rybiński o rządach Donalda Tuska! |
No to se pośpimu dłużej hehe :)
|
|
później wrócimy z pracy:(
|
|
Witam wszystkich kibicow i ludzi z łomzy Temat widzicie Postarajcie sie wydawac swoje opinie na temat siatkowki meczow naszych siatkarek:) i wszystkiego co kreci sie w około Łomzynskiej Siatkowki Serdecznie Zapraszam:)
|
|
Cieszy mnie fakt, że wraz z awansem do drugiej ligi UKS Jedynka pojawiło się tylu sympatyków siatkówki w naszym mieście. Ale jednocześnie zastanawia mnie również fakt, gdzie byliście do tej pory kibice (jak sami sie nazywacie). Usprawiedliwia was jedynie młody wiek. Siatkówka dziewcząt (kobiet) istnieje w Łomży już bez mała od 15 lat. Przypomnę chociażby coroczny ogólnopolski turniej E. Pietrasika odbywający się w międzynarodowej obsadzie w gimnazjum nr 1. Ja chodzę na siatkówkę w Łomży od kilkunastu lat. Na meczach do tej pory bywało 10 kibiców, z czego połowa to rodzice siatkarek i kierownictwo drużyny. Ale mniejsza z tym. Dla mniej zorientowanych podaję adres strony internetowej, gdzie znajdziecie wszystko o piłce siatkowej, w tym o naszej drużynie (na zakładce II liga kobiet grupa III): www.siatka.org. Pozdrawiam sympatyków siatkówki.
|
|
nie wiesz jaki to byl :D ?? Bardzo chce sie zapisac na tance :D
|
|
benia...w to akurat nie uwierze... odpowiednie kontrolowanie sytuacja, i powiedzmy srodkami...daje 90% szanse zaliczenia klasowki...wiem to z wlasnego doswiadczenia...achh te czasy ;) moge podac przyklady, ale nie chce mi sie ;-)
|
|
dokładnie wiec koniec tematu i wy.ppierdolic topic na allego
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |