środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prof. Krzysztof Rybiński o rządach Donalda Tuska!

Tunioo1.... a o której książce piszesz? Którejś z sagi, czy zestaw opowiadań? W kontekście wiedźmina pewnie nie piszesz o trylogii husyckiej? Została mi ostatnia część z tej ostatniej kategorii - chcesz zasugerować coś jeszcze? Może coś ominąłem?

(z opowiadań nie-Wiedźminowskich polecam następujące: "W leju po bombie" i "Muzykanci" :) )

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prof. Krzysztof Rybiński o rządach Donalda Tuska!

No to se pośpimu dłużej hehe :)

później wrócimy z pracy:(

Witam wszystkich kibicow i ludzi z łomzy Temat widzicie Postarajcie sie wydawac swoje opinie na temat siatkowki meczow naszych siatkarek:) i wszystkiego co kreci sie w około Łomzynskiej Siatkowki Serdecznie Zapraszam:)

Cieszy mnie fakt, że wraz z awansem do drugiej ligi UKS Jedynka pojawiło się tylu sympatyków siatkówki w naszym mieście. Ale jednocześnie zastanawia mnie również fakt, gdzie byliście do tej pory kibice (jak sami sie nazywacie). Usprawiedliwia was jedynie młody wiek.
Siatkówka dziewcząt (kobiet) istnieje w Łomży już bez mała od 15 lat. Przypomnę chociażby coroczny ogólnopolski turniej E. Pietrasika odbywający się w międzynarodowej obsadzie w gimnazjum nr 1. Ja chodzę na siatkówkę w Łomży od kilkunastu lat. Na meczach do tej pory bywało 10 kibiców, z czego połowa to rodzice siatkarek i kierownictwo drużyny. Ale mniejsza z tym.
Dla mniej zorientowanych podaję adres strony internetowej, gdzie znajdziecie wszystko o piłce siatkowej, w tym o naszej drużynie (na zakładce II liga kobiet grupa III): www.siatka.org. Pozdrawiam sympatyków siatkówki.

nie wiesz jaki to byl :D ?? Bardzo chce sie zapisac na tance :D

benia...w to akurat nie uwierze... odpowiednie kontrolowanie sytuacja, i powiedzmy srodkami...daje 90% szanse zaliczenia klasowki...wiem to z wlasnego doswiadczenia...achh te czasy ;) moge podac przyklady, ale nie chce mi sie ;-)

dokładnie wiec koniec tematu

i wy.ppierdolic topic na allego

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org