Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
6 milionów Polaków chce uciec z kraju! |
saga o wiedźminie - klasyka polskiej fantasy. Gierka podobno ****, recenzja była ostatnio na wp.pl, pełno błędów, mało lokacji, ze scroonshotów wnioskuje, że wygląd postaci w grze to napewno wrażenia na tobie nie zrobi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 6 milionów Polaków chce uciec z kraju! |
Nikt jeszcze nie wposmnial o ...... probojacych sie lansowac w wielkim klubie w miescie jakim ma byc niby Yam Cafe.........to jest przeniesienie Aleji Gwiazd do srodka, do miejsca z alkocholem, nie zawsze dobra muzyka i jeszcze gorsza obsluga...szczegolnie "palant" w okularkach, ktory chroni sie za plecami pseudo ochroniarzami.Kiedys to byl mozliwy lokal, ale coraz bardziej zaczal sie staczac w dol...to tylko moja opinnia,zeby tam nikogo nie urazic. To, co myślę o świecie nie musi być typowe.
|
|
mowisz o firefoxie...jak mam zwykla mozille to tez? czy jakas ina odmiana programu do blokowania jest? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
jak ktos woli o 1 do przodu to tez nie przeszkadza, ale powinno sie o jedna do tylu:)
|
|
ptysiu80... profil mokrebikini
|
|
taki na kolbe nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
^^ faktycznie, niektorzy uzywaja tylko jednego komputera.
|
|
Teraz to już chyba tylko zielonki i siwki. Malachitku dużo w koszyczku przytargałeś?
|
|
Dziewczyny rządzą...oby tak dalej...:)a co do stronki to faktycznie by sie przydala:)
|
|
właśnie jakoś nie widać tych wszystkich którzy tak na forum podawali się za wielkich kibiców i wszędzie krzyczeli o potędze ŁKSu, słabe wyniki i kibicowanie się znudziło?
|
|
Wczoraj byłem na meczu siatki. Gratulacje dla całego zespołu za wygrany mecz. Ale zasadniczo zadaję pytanie-czy Łomża w najbliższej przyszłości "dochowa" się drużyny na poziomie I ligi czy nawet wyższym. I to nieważne czy to będzie siatkówka, ping-pong czy inna dyscyplina. Myślę że miasto (wszyscy panowie prezydenci byli wczotraj na meczu)i ludzie biznesu powinni na to postawić. Jest przecież duża szansa... Lepiej zrezygnować z finansowania "kopaczy" którzy i tak wyżej nie podskoczą a kosztują ogromne pieniądze a postawić na dyscyplinę gdzie w krótkim okresie czasu można zbudować drużynę na wysokim poziomie przy relatywnie mniejszych wydatkach niż na drużynę z II ligi "kopanej". Prosze zobaczyć na przykłady innych polskich podobnej wielkości lub mniejszych miast(Muszyna,Tarnobrzeg,Kwidzyn,Piotrków Trybunalski) . Fajnie byłoby zobaczyć łomżyńską drużyne grającą w europejskich pucharach! Szanowni Państwo postawmy na sport !!!
|
|
haaaah5 masz racje . Od siebie dodam , ze jak wiecie gdzie sa idealne dla was laski , to tam poszukujcie. bo inaczej wychodza z was kompleksy. Jedne laski leca na samochód , inne na podjechany biceps, inne na łysa głowe , złoty łańcuch na szyji, cygańską urodę inne na rozmodlonego kapucyna. Kochani szukajcie lasek w bibliotekach, kosciołach będziecie mieli doskonałe kandydatki na żone ha ha ha. Chca dziewczyny dawac dupy , to daja, ich **** ich sprawa , za co i kiedy dadzą . Jak któremus z memlaków zal ich dupy, niech nadstawi swoją. Dziewczyny daja żle , nie daja też żle .:)))))) Jak wam dadza to będzie ok. Ale durnie. Chociaz nie znam to pozdrawiam dziewczyny z wymienionych samochodów . Tak trzymac - życie jest krótkie. :)))))))) Koniobijcy zastanówcie się nad sobą . To nie dziewczyny maja problem tylko Wy.
|
|
zgadza sie,tylko zalezy czy ktos chce przejsc na firefox choc mysle ze przecietnego uzytkownika to bylo by prostsze niz zabawa w firewall..:)
|
|
ja nieco Cie poprawie...ludzie takich zabawek to sie nie kupuje...
|
|
Hej! Mam pieska!!! Ani Reksio ani Pluto! Mam kundelka! Najprawdziwszego kundelka ze schroniska w Łomży! Właśnie wróciliśmy ze spaceru! A co do schroniska, to rzeczywiscie duzo tam tych psów! Aż żal patrzeć!
|
|
Dirty Dancing 2 :]
|
|
http://www.4lomza.pl/forum/search.php?f=2&search=bboykisiel&globalsearch=0&match=1&date=0&fldauthor=1&fldsubject=1&fldbody=1 Tutaj znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania
|
|
hmm a gdzie są firmowe sklemy Tedego ... ?? rozbrajacie mnie..."ludzie"
|
|
serwis samochodów amerykańskich na ul. poznańskiej polecam!
|
|
Wasze metody (jak ktos niechce piszac to niech nie pisze anie pierdo*i )
|
|
Boksery i syberiany husky czy jakos tak xD są fajne :D jeszcze owczarki niemiecki długo o krótko włose są zajedwabist* xD
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |