środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
6 milionów Polaków chce uciec z kraju!

saga o wiedźminie - klasyka polskiej fantasy. Gierka podobno ****, recenzja była ostatnio na wp.pl, pełno błędów, mało lokacji, ze scroonshotów wnioskuje, że wygląd postaci w grze to napewno wrażenia na tobie nie zrobi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 6 milionów Polaków chce uciec z kraju!

Nikt jeszcze nie wposmnial o ...... probojacych sie lansowac w wielkim klubie w miescie jakim ma byc niby Yam Cafe.........to jest przeniesienie Aleji Gwiazd do srodka, do miejsca z alkocholem, nie zawsze dobra muzyka i jeszcze gorsza obsluga...szczegolnie "palant" w okularkach, ktory chroni sie za plecami pseudo ochroniarzami.Kiedys to byl mozliwy lokal, ale coraz bardziej zaczal sie staczac w dol...to tylko moja opinnia,zeby tam nikogo nie urazic.

To, co myślę o świecie nie musi być typowe.

mowisz o firefoxie...jak mam zwykla mozille to tez? czy jakas ina odmiana programu do blokowania jest?

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

jak ktos woli o 1 do przodu to tez nie przeszkadza, ale powinno sie o jedna do tylu:)

ptysiu80... profil mokrebikini

taki na kolbe

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

^^

faktycznie, niektorzy uzywaja tylko jednego komputera.

Teraz to już chyba tylko zielonki i siwki.
Malachitku dużo w koszyczku przytargałeś?

Dziewczyny rządzą...oby tak dalej...:)a co do stronki to faktycznie by sie przydala:)

właśnie jakoś nie widać tych wszystkich którzy tak na forum podawali się za wielkich kibiców i wszędzie krzyczeli o potędze ŁKSu, słabe wyniki i kibicowanie się znudziło?

Wczoraj byłem na meczu siatki. Gratulacje dla całego zespołu za wygrany mecz. Ale zasadniczo zadaję pytanie-czy Łomża w najbliższej przyszłości "dochowa" się drużyny na poziomie I ligi czy nawet wyższym. I to nieważne czy to będzie siatkówka, ping-pong czy inna dyscyplina. Myślę że miasto (wszyscy panowie prezydenci byli wczotraj na meczu)i ludzie biznesu powinni na to postawić. Jest przecież duża szansa...
Lepiej zrezygnować z finansowania "kopaczy" którzy i tak wyżej nie podskoczą a kosztują ogromne pieniądze a postawić na dyscyplinę gdzie w krótkim okresie czasu można zbudować drużynę na wysokim poziomie przy relatywnie mniejszych wydatkach niż na drużynę z II ligi "kopanej". Prosze zobaczyć na przykłady innych polskich podobnej wielkości lub mniejszych miast(Muszyna,Tarnobrzeg,Kwidzyn,Piotrków Trybunalski) . Fajnie byłoby zobaczyć łomżyńską drużyne grającą w europejskich pucharach! Szanowni Państwo postawmy na sport !!!

haaaah5 masz racje .
Od siebie dodam , ze jak wiecie gdzie sa idealne dla was laski , to tam poszukujcie. bo inaczej wychodza z was kompleksy.
Jedne laski leca na samochód , inne na podjechany biceps, inne na łysa głowe , złoty łańcuch na szyji, cygańską urodę inne na rozmodlonego kapucyna.
Kochani szukajcie lasek w bibliotekach, kosciołach będziecie mieli doskonałe kandydatki na żone
ha ha ha.
Chca dziewczyny dawac dupy , to daja, ich **** ich sprawa , za co i kiedy dadzą .
Jak któremus z memlaków zal ich dupy, niech nadstawi swoją.

Dziewczyny daja żle , nie daja też żle .:))))))
Jak wam dadza to będzie ok. Ale durnie.

Chociaz nie znam to pozdrawiam dziewczyny z wymienionych samochodów .
Tak trzymac - życie jest krótkie. :))))))))
Koniobijcy zastanówcie się nad sobą . To nie dziewczyny maja problem tylko Wy.

zgadza sie,tylko zalezy czy ktos chce przejsc na firefox choc mysle ze przecietnego uzytkownika to bylo by prostsze niz zabawa w firewall..:)

ja nieco Cie poprawie...ludzie takich zabawek to sie nie kupuje...

Hej! Mam pieska!!! Ani Reksio ani Pluto! Mam kundelka! Najprawdziwszego kundelka ze schroniska w Łomży! Właśnie wróciliśmy ze spaceru! A co do schroniska, to rzeczywiscie duzo tam tych psów! Aż żal patrzeć!

Dirty Dancing 2 :]

http://www.4lomza.pl/forum/search.php?f=2&search=bboykisiel&globalsearch=0&match=1&date=0&fldauthor=1&fldsubject=1&fldbody=1

Tutaj znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania

hmm a gdzie są firmowe sklemy Tedego ... ??

rozbrajacie mnie..."ludzie"

serwis samochodów amerykańskich na ul. poznańskiej polecam!

Wasze metody (jak ktos niechce piszac to niech nie pisze anie pierdo*i )

Boksery i syberiany husky czy jakos tak xD są fajne :D jeszcze owczarki niemiecki długo o krótko włose są zajedwabist* xD

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org