poniedziałek, 23 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Znów bezprawne działania Prezydenta Brzezińskiego...

Lisiczka daj jakiegoś maila czy coś i wszystko stanie się jasne

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Znów bezprawne działania Prezydenta Brzezińskiego...

annamira neiwiem skad sie biora tacy ludzie jak ty. niezle musialas w zyciu byc skrzywdzona facet pewnie dawal po pysku przy twoim charakterze tez bym raczej tak zrobil

Zbych

malachit...jaki masz nick na hubie?

rudy błazen z druhem

Wcale nie prawda, bo to ostatnie 'laaaa' wyciągnęłaś bardzo ładnie :)

Zbych

zachowaniem ?

rozmową?

przytomnym podejściem do życia?

choroba, chyba naprawdę się wybiorę na to karaoke

malachit nie wiedzialalm że ostatnimi czasy przesiadujesz pod latarnią //oczko

Nie zapomnij tylko powiedzieć gdzie, kiedy i o której, miło też by było jakbyś szepnęła co zaśpiewasz ;)

izusizus tez mialam takie propozycje a tydzien temu lub dwa dalam ogloszenie ....Dzwoni taki pewny siebie z numeru na 668... ... i pyta czy za 150 mu ulegne.....katastrofa... powiedzialam panu ze interesuje mnie praca a nie rozkladanie nog!!!!!

ale to byla sprezyna

antares

no tak w b5 FL sa silniki 130 konne ale nie w b5

a z jakiej huty ona była?

@jestem

Nie rozumiem Twojego toku myślenia. Po co zakładasz temat na forum a potem z jakimś dziwnym jadem wyskakujesz z tekstami 'jak znasz tak świetnie przepisy drogowe...'? Dziwisz się, że ludzie Ci odpowiadają? W końcu sama o to prosiłaś bo nie radzisz sobie na rondzie i zjeździe z niego.

Już wypowiadałam się wcześniej na temat zasad, 'malunki' drogowców nie dziwią mnie też w tym miejscu, uważam tylko, że powinni oznaczyć wjazd przed rondem jako drogę wyłącznie do stokrotki i nie byłoby żadnych problemów.

A już całkowicie zgadzam się z tym, co napisał/a E=mc2

"I tak to właśnie jest gdy kursach jazdy przykłada się szczególną uwagę do parkowań i zawrotnej prędkości 30 km/h. Ludzie kończą kurs dostają lejce i .... rozkładają się na pierwszym rondzie."

Jest dokładnie tak. Nic dodać, nic ująć. A potem jeżdżą 'na czuja'... Nie wiem, czy śmiać się, czy płakać.

A jeśli chodzi o Twoją 'zagadkę' - oświeć mnie! Nie wiem, co oznaczają trzy zielone światła, nie sądzę, żeby były związane z ruchem samochodowym o którym tu mówimy, ale być może się mylę. A tak swoją drogą - skoro nie wiesz jak się jeździ na rondzie, to chyba nie masz się co chwalić wiedzą na temat 'trzech zielonych świateł'. Ale może masz - przekonaj mnie, może naprawdę się mylę. :)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

wiesz... ale coś w tym jest. tyle słyszę wokół siebie przeciwników PiSu, a tu nam PiSik wygrywa mając tylko 10 głosów :)

hej Paulina!
wiem, że był Twój post, widziałam go! ciagle nie tracę nadziei! w końcu czy to naprawdę takie trudne: zebrać 600 czy nawet 1000 osób z całej Łomży, które kochają zwierzaki i chcą pomóc!? nie wierzę!! jeśli teraz sie nie uda to ani w grudniu ani nigdy więcej nie przyłozę sie do tej akcji! Jeśli tak mało jest ludzi skorych do pomocy to wolę sie skupić na innych formach pomocy schronisku! Ale gdzie są w końcu wszyscy, którzy deklarują swoją sympatię i miłosć do zwierząt??!!! Obłuda jest wszędzie!! smutne to! więc: "Still I'm sad" !! pozdrawiam!!
p. s.
zgubiłam Twój nr tel, bo miałam na kartce i nie zapisałam a karteczka ... gdzies sobie wsiąkła!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org