Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znów bezprawne działania Prezydenta Brzezińskiego... |
Lisiczka daj jakiegoś maila czy coś i wszystko stanie się jasne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znów bezprawne działania Prezydenta Brzezińskiego... |
annamira neiwiem skad sie biora tacy ludzie jak ty. niezle musialas w zyciu byc skrzywdzona facet pewnie dawal po pysku przy twoim charakterze tez bym raczej tak zrobil Zbych
|
|
malachit...jaki masz nick na hubie? rudy błazen z druhem
|
|
Wcale nie prawda, bo to ostatnie 'laaaa' wyciągnęłaś bardzo ładnie :) Zbych
|
|
zachowaniem ? rozmową? przytomnym podejściem do życia?
|
|
choroba, chyba naprawdę się wybiorę na to karaoke
|
|
malachit nie wiedzialalm że ostatnimi czasy przesiadujesz pod latarnią //oczko
|
|
Nie zapomnij tylko powiedzieć gdzie, kiedy i o której, miło też by było jakbyś szepnęła co zaśpiewasz ;)
|
|
izusizus tez mialam takie propozycje a tydzien temu lub dwa dalam ogloszenie ....Dzwoni taki pewny siebie z numeru na 668... ... i pyta czy za 150 mu ulegne.....katastrofa... powiedzialam panu ze interesuje mnie praca a nie rozkladanie nog!!!!!
|
|
ale to byla sprezyna antares
|
|
no tak w b5 FL sa silniki 130 konne ale nie w b5
|
|
a z jakiej huty ona była?
|
|
@jestem Nie rozumiem Twojego toku myślenia. Po co zakładasz temat na forum a potem z jakimś dziwnym jadem wyskakujesz z tekstami 'jak znasz tak świetnie przepisy drogowe...'? Dziwisz się, że ludzie Ci odpowiadają? W końcu sama o to prosiłaś bo nie radzisz sobie na rondzie i zjeździe z niego. Już wypowiadałam się wcześniej na temat zasad, 'malunki' drogowców nie dziwią mnie też w tym miejscu, uważam tylko, że powinni oznaczyć wjazd przed rondem jako drogę wyłącznie do stokrotki i nie byłoby żadnych problemów. A już całkowicie zgadzam się z tym, co napisał/a E=mc2 "I tak to właśnie jest gdy kursach jazdy przykłada się szczególną uwagę do parkowań i zawrotnej prędkości 30 km/h. Ludzie kończą kurs dostają lejce i .... rozkładają się na pierwszym rondzie." Jest dokładnie tak. Nic dodać, nic ująć. A potem jeżdżą 'na czuja'... Nie wiem, czy śmiać się, czy płakać. A jeśli chodzi o Twoją 'zagadkę' - oświeć mnie! Nie wiem, co oznaczają trzy zielone światła, nie sądzę, żeby były związane z ruchem samochodowym o którym tu mówimy, ale być może się mylę. A tak swoją drogą - skoro nie wiesz jak się jeździ na rondzie, to chyba nie masz się co chwalić wiedzą na temat 'trzech zielonych świateł'. Ale może masz - przekonaj mnie, może naprawdę się mylę. :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
wiesz... ale coś w tym jest. tyle słyszę wokół siebie przeciwników PiSu, a tu nam PiSik wygrywa mając tylko 10 głosów :)
|
|
hej Paulina! wiem, że był Twój post, widziałam go! ciagle nie tracę nadziei! w końcu czy to naprawdę takie trudne: zebrać 600 czy nawet 1000 osób z całej Łomży, które kochają zwierzaki i chcą pomóc!? nie wierzę!! jeśli teraz sie nie uda to ani w grudniu ani nigdy więcej nie przyłozę sie do tej akcji! Jeśli tak mało jest ludzi skorych do pomocy to wolę sie skupić na innych formach pomocy schronisku! Ale gdzie są w końcu wszyscy, którzy deklarują swoją sympatię i miłosć do zwierząt??!!! Obłuda jest wszędzie!! smutne to! więc: "Still I'm sad" !! pozdrawiam!! p. s. zgubiłam Twój nr tel, bo miałam na kartce i nie zapisałam a karteczka ... gdzies sobie wsiąkła!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |