Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jarosław Koszewski rzecznikiem prasowym prezydenta Łomży |
zaczęłam ten temat bo chciałam sprawdzić czy wśród odbiorców tego forum jest znany "Salon Literacki" którey prowadze juz prawie 3 lata Jak widać z powyższych wypowiedzi nikt o nim nic nie wie w tym "wirtualnym " świecie. Spotkania odbywają sie w każdy pierwszy czwartek miesiąca o godzinie 20tej na ulicy Makowa 26. Spoatkamy się tam aby poznac bliżej ludzi tworzących :literatow .malarzy ,muzyków.Ludzi o znanych nazwiskach i zupełnych debiutantów czy amatorów Wśród gosci którzy już moj salon odwiedzili byli m.in. Alekasander Małachowski ,Kinga Dunin ,Kazimiera Szczuka , Józef Baran i łomzyńscy twórcy Henryk Gała, Roman Gedrowicz ,Jarosław Choromański a z plastykow Ivajła Switajewska .Teresa Adamowska, Przemysław Karwowski i fotografików Gabor Lorinczy, Leszek Truskolaski . Teraz na scianach salonu wisza piekne zdjecie Jerzego Chaberka ktory był gosciem w kwietniu. W maju mam nadzieję gościc Włodzimierza Pawluczuka autora ostatnio wydanej książki "Judasz" którą polecam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jarosław Koszewski rzecznikiem prasowym prezydenta Łomży |
oj nie jest to do końca prawda . Salon ten znam i jestem czasami za posrednicwem telewizji Łomza jego no może nie gosciem a obserwatorem. Przyznam ,ze do tej pory nei znałem jego lokalizacji. Ale teraz już wiem. Ja nie pisze ,nie maluje, nie gram ale uczestnicze w życiu więc moze kiedys i ja zostanę zaproszony. Pozdrawiam i życze dalszych salonowych spotkań. Pasja
|
|
...zajoba??? odchudzanie się na potęgę, przesadne malowanie - debilstwo!!!
|
|
Niektórzy to mają problemy Taki idealny jesteś?
|
|
no pewnie ze NIE ale sa takie paniusie ktore sporo przesadzaja
|
|
Sa, ale to ich problem. Ktos kto sie zna na dziewczynach nie spojrzy nawet na taka ktora ma kilo tapety na twarzy, bo wie ile z nia problemow bedzie mial. A o anorektyczke bedzie sie bal, zeby mu z wiatrem nie uciekla i nie zostal sam na stare lata. --- PGG
|
|
O spotkaniach salonowych słyszeli już w Łomży chyba wszyscy, ale czy wszyscy mogą pojawiać się na salonach? Czy wystarczy chęć szczera? Pozdrawiam serdecznie! T i g e r
|
|
Jak mówią słowa piosenki: "Dres jest dres"! :) ...a tak bardziej poważnie: The Drosophila Related Expressed Sequences http://www.tigem.it/LOCAL/drosophila/dros.html lub Direction des Relations avec l'Enseignement Supérieur http://www.cnrs.fr/DRES/ ...acha... ...znalazłem jeszcze taką polską stronkę: http://pds.w.interia.pl/cotodres.html - może to o to chodziło?! Fracik
|
|
Taka ich natura- malować się i odchudzać.
|
|
Czy jest jakis adres do siedziby INTERNEO?. Razmawialem z nimi przez tel. zeby mi zaistalowali net, oczywiscie nie wiedza dokladnie kiedy przyjda ale mieli dac znac po tygodniu. Minely ze 2 miechy :). Oczywiscie zasypywalem ich sms-ami no i mailami, nawet prubowalem ich odwiedzic, ale okazalo sie ze mieszkaja w Zambrowie, a w Lomzy maja tylk oanteny, sam nei wiem co o tym myslec. U mnie jest tylko Interneo, Inet mial sie wprowadzic w polowie kwietnia ale na gadaniu sie skonczylo, pozatym umowa na 3 lata i instalacja ponad 200 zl w Inecie calkowicie ich dyskwalifikuje. W interneo mam 49 zl instalka no i umowa na czas nieokreslony! ale jak doprowadzic do jej podpisania????? :-)
|
|
najlepiej zmienic prezesa.!!!i to szybko !!!mieszkancom chyba odpowiada skoro po tylu donosach jeszcze nieposzli do prokuratury,???zresztą tam tez sa sami umoczeni kolesie ''komuchy'',
|
|
tak, myślę ze to by zniosło ceny. A zresztą, teraz już do Unii wejdziemy, i zapowiadają obniżenie o kilka % telekomunikacji i usług internetowych. Huraaaa
|
|
Sergiejska... Henrykowskieja.... i co.... jeszcze........ ....... tyle mego w tym temacie..... -------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |