czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jarosław Koszewski rzecznikiem prasowym prezydenta Łomży

zaczęłam ten temat bo chciałam sprawdzić czy wśród odbiorców tego forum jest znany "Salon Literacki" którey prowadze juz prawie 3 lata
Jak widać z powyższych wypowiedzi nikt o nim nic nie wie w tym "wirtualnym " świecie.
Spotkania odbywają sie w każdy pierwszy czwartek miesiąca o godzinie
20tej na ulicy Makowa 26.
Spoatkamy się tam aby poznac bliżej ludzi tworzących :literatow .malarzy ,muzyków.Ludzi o znanych nazwiskach i zupełnych debiutantów czy amatorów
Wśród gosci którzy już moj salon odwiedzili
byli m.in. Alekasander Małachowski ,Kinga Dunin ,Kazimiera Szczuka ,
Józef Baran
i łomzyńscy twórcy Henryk Gała, Roman Gedrowicz ,Jarosław Choromański
a z plastykow Ivajła Switajewska .Teresa Adamowska, Przemysław Karwowski i fotografików Gabor Lorinczy, Leszek Truskolaski .
Teraz na scianach salonu wisza piekne zdjecie Jerzego Chaberka
ktory był gosciem w kwietniu.
W maju mam nadzieję gościc Włodzimierza Pawluczuka autora ostatnio wydanej książki "Judasz" którą polecam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jarosław Koszewski rzecznikiem prasowym prezydenta Łomży

oj nie jest to do końca prawda . Salon ten znam i jestem czasami za posrednicwem telewizji Łomza jego no może nie gosciem a obserwatorem. Przyznam ,ze do tej pory nei znałem jego lokalizacji. Ale teraz już wiem.

Ja nie pisze ,nie maluje, nie gram ale uczestnicze w życiu więc moze kiedys i ja zostanę zaproszony.

Pozdrawiam i życze dalszych salonowych spotkań. Pasja

...zajoba??? odchudzanie się na potęgę, przesadne malowanie - debilstwo!!!

Niektórzy to mają problemy
Taki idealny jesteś?

no pewnie ze NIE ale sa takie paniusie ktore sporo przesadzaja

Sa, ale to ich problem.
Ktos kto sie zna na dziewczynach nie spojrzy nawet na taka ktora ma kilo tapety na twarzy, bo wie ile z nia problemow bedzie mial.
A o anorektyczke bedzie sie bal, zeby mu z wiatrem nie uciekla i nie zostal sam na stare lata.

---
PGG

O spotkaniach salonowych słyszeli już w Łomży chyba wszyscy, ale czy wszyscy mogą pojawiać się na salonach?
Czy wystarczy chęć szczera? Pozdrawiam serdecznie!

T i g e r

Jak mówią słowa piosenki: "Dres jest dres"! :)

...a tak bardziej poważnie:
The Drosophila Related Expressed Sequences http://www.tigem.it/LOCAL/drosophila/dros.html
lub
Direction des Relations avec l'Enseignement Supérieur http://www.cnrs.fr/DRES/

...acha... ...znalazłem jeszcze taką polską stronkę: http://pds.w.interia.pl/cotodres.html - może to o to chodziło?!

Fracik

Taka ich natura- malować się i odchudzać.

Czy jest jakis adres do siedziby INTERNEO?. Razmawialem z nimi przez tel. zeby mi zaistalowali net, oczywiscie nie wiedza dokladnie kiedy przyjda ale mieli dac znac po tygodniu. Minely ze 2 miechy :). Oczywiscie zasypywalem ich sms-ami no i mailami, nawet prubowalem ich odwiedzic, ale okazalo sie ze mieszkaja w Zambrowie, a w Lomzy maja tylk oanteny, sam nei wiem co o tym myslec. U mnie jest tylko Interneo, Inet mial sie wprowadzic w polowie kwietnia ale na gadaniu sie skonczylo, pozatym umowa na 3 lata i instalacja ponad 200 zl w Inecie calkowicie ich dyskwalifikuje. W interneo mam 49 zl instalka no i umowa na czas nieokreslony! ale jak doprowadzic do jej podpisania????? :-)

najlepiej zmienic prezesa.!!!i to szybko !!!mieszkancom chyba odpowiada skoro po tylu donosach jeszcze nieposzli do prokuratury,???zresztą tam tez sa sami umoczeni kolesie ''komuchy'',

tak, myślę ze to by zniosło ceny. A zresztą, teraz już do Unii wejdziemy, i zapowiadają obniżenie o kilka % telekomunikacji i usług internetowych. Huraaaa

Sergiejska...

Henrykowskieja....

i co.... jeszcze........

....... tyle mego w tym temacie.....

-------------------------------------------

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org