czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szpital łomżyński

Zachuda to nie dobrze bo nie ma za co złapać, a za gruba to też nie bo co za dużo to niezdrowo. Musi być taka pomiędzy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szpital łomżyński

Zbych - dzieki za wsparcie.
Staramy sie jak mozemy!
I masz racje, ten temperament, tem zywiol jest porywajacy i podniecajacy, zarowno dla tanczacych jak i dla widza.... Ech.... a gdyby tak sie wybrac do Sevilli w sierpniu?

mnie to interesuje!kilka pytanek do osoby zbierajacej grupe:
- czy kazdy moze uczestniczyc w tych warsztatach?
- czy osoba ktora pojecia o tym nie ma , ma szanse sie czegos fajnego nauczyc nie bedac wysmiana przez reszte grupy?jednym slowem czy jest to kurs dla zaawasnowanych czy poczatkujacych?
- ile to kosztuje?(przynajmniej mniej wiecej)?
- ile trwa?

dziekuje za odpowiedzi, jezeli ktos mi ich udzieli

A co Panie Piloxie Pirxie?? Odpadło się na psychotestach i teraz nie masz kogo za to winić?? Przykro mi to stwierdzic, ale powinienieś winić tylko i wyłącznie siebie, po prostu nie nadajesz się do policji....

Brawo. Bardzo mi się podoba Twoja odpowiedż. By dostać się do Policji to naprawdę trzeba wiele umieć.

Udanego weekendu! /ale amerykańczszyzna//Miłej soboty i niedzieli- to już po polsku.

ja tam jestem uczniem 3lo i musze stwierdzic ze w naszej szkole faktycznie jest malo ''ladnych''dziewczyn...a szkoda!z tego co sie orietuje to kilka takich mozna spotkac w 2lo.

A dla tych, którzy nie znają, a chcieliby się dowiedzieć czegoś o samym BJJ:

http://www.bjj.org/

http://ultimatejujitsu.com/techniques/brazilian.html#arm-locks

raczej zrecznosciowka !! za mało tam miejsca na wyscigi na prostej !! ale moze organizatorzy nas czyms zaskoczą !! do zobaczenia jutro o 8 !!!

napisze krotko brakuje mi Tulipana i jego smiesznych ....;P tekstow. Na poczatku jak on byl mozna bylo jeszcze zniesc ale teraz? jak nie czule slowka to pozrowienia i najlepsza muzyka. Na karzdej stacji tak slysze. i jeszcze cos karzdy popelnia bledy, ale nie karzdy umie te bledy wybaczyc

i tak to super Radio.

Mam nadzieję że się pokażę.
Jak zdąże przyjechać ze studiów to jestem na BANK :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org