Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szpital łomżyński |
Zachuda to nie dobrze bo nie ma za co złapać, a za gruba to też nie bo co za dużo to niezdrowo. Musi być taka pomiędzy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szpital łomżyński |
Zbych - dzieki za wsparcie. Staramy sie jak mozemy! I masz racje, ten temperament, tem zywiol jest porywajacy i podniecajacy, zarowno dla tanczacych jak i dla widza.... Ech.... a gdyby tak sie wybrac do Sevilli w sierpniu?
|
|
mnie to interesuje!kilka pytanek do osoby zbierajacej grupe: - czy kazdy moze uczestniczyc w tych warsztatach? - czy osoba ktora pojecia o tym nie ma , ma szanse sie czegos fajnego nauczyc nie bedac wysmiana przez reszte grupy?jednym slowem czy jest to kurs dla zaawasnowanych czy poczatkujacych? - ile to kosztuje?(przynajmniej mniej wiecej)? - ile trwa? dziekuje za odpowiedzi, jezeli ktos mi ich udzieli
|
|
A co Panie Piloxie Pirxie?? Odpadło się na psychotestach i teraz nie masz kogo za to winić?? Przykro mi to stwierdzic, ale powinienieś winić tylko i wyłącznie siebie, po prostu nie nadajesz się do policji....
|
|
Brawo. Bardzo mi się podoba Twoja odpowiedż. By dostać się do Policji to naprawdę trzeba wiele umieć. Udanego weekendu! /ale amerykańczszyzna//Miłej soboty i niedzieli- to już po polsku.
|
|
ja tam jestem uczniem 3lo i musze stwierdzic ze w naszej szkole faktycznie jest malo ''ladnych''dziewczyn...a szkoda!z tego co sie orietuje to kilka takich mozna spotkac w 2lo.
|
|
A dla tych, którzy nie znają, a chcieliby się dowiedzieć czegoś o samym BJJ: http://www.bjj.org/ http://ultimatejujitsu.com/techniques/brazilian.html#arm-locks
|
|
raczej zrecznosciowka !! za mało tam miejsca na wyscigi na prostej !! ale moze organizatorzy nas czyms zaskoczą !! do zobaczenia jutro o 8 !!!
|
|
napisze krotko brakuje mi Tulipana i jego smiesznych ....;P tekstow. Na poczatku jak on byl mozna bylo jeszcze zniesc ale teraz? jak nie czule slowka to pozrowienia i najlepsza muzyka. Na karzdej stacji tak slysze. i jeszcze cos karzdy popelnia bledy, ale nie karzdy umie te bledy wybaczyc
|
|
i tak to super Radio.
|
|
Mam nadzieję że się pokażę. Jak zdąże przyjechać ze studiów to jestem na BANK :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |