Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hipermarket,Supermarket czy Grandmarket co bedzie w Łomży ? |
wspólczesna przeciętna dziewczyna tak naprawdę to jest obrzydliwa. Wszystkie sa przekarmione ,że tak delikatnie powiem. Maja duże tłuste i niezgrabne dupska ,ktore wciskają w obcisłe spodnie z poszerzonymi nogawkami. Spodnie biodrówki i kuse obcisle bluzeczki spod których wystają tłuste kałduny. To co ma wyglądac na sexsowny brzuszek a jest raczej karykatura tego. Do tego oczywiścia każada nosi obowiązkowo długie włosy - czesto wyglądając tragiczniei niechlujnie. Na koniec na nogach jakies smieszne sportowe buty i kusa kurtna pikowana , ortalinowa czy cos podobnego. I to jest obraz statystycznej dziewczyny. Zadnej kobiecości , indywidualnośc , żadnego dobrego gustu. Tylko chodzące sexomaty z piwskiem w ręku. Przepraszam inne dziewczyny te które odbiegaja od tego wzorca ale są one na wyginięciu. Popatrzcie sami ile jest ciekawych dziewczyn w mieście . Prawie zero reszta to to co widzicie sexomaty z piwskiem w ręku. Ale może są takie teraz gusta , takie wymagania . <Jedziemy Po Zioło>
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hipermarket,Supermarket czy Grandmarket co bedzie w Łomży ? |
To jednak sprawa gustu (a o gustach się nie dyskutuje): jedni lubią kobiety bardziej "przy kości'(ja także!) inni znowu anorektyczki- takie worki na kości! Francuzi (znawcy kobiet) powiadają, że brzuszek u kobiety to "poduszka miłości"., a u mężczyzny brzuch to 'pomnik nad wisielcem"!:-) Artyści znowu powiadają, że każde ciało ludzkie jest dziełem sztuki! A oni zawsze maja rację. zx
|
|
Kim czy czym? O to drugie zapytaj prof. Miodka. Pozdrawiam. <...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>
|
|
gdzie te piękne kobiety z lat 50 , 60 ich wspaniałe kobiece sukienki. Az łaza się w oku kreci jak ogladam filmy z kobietkami z tamtych lat. Zaznaczam.że nie jestem starym zgredem ale wiem co to znaczy kobieta przez duże K. Sami przyznajcie czy to nie były piekne kreacje a jakie kobiece. Ale nawet popatrzcie na dziewczyny z lat 70 , 80 one tez potrafiły ubierać się ciekaiwe i gustownie . a teraz co spodnie , kusa bluzka , dlugie wlosy i sportowe glany i to cała kobitka brrrrrrrrrrrrrrrr. O przepraszam jest jeszcze odmiana kobitki wspołczesnej to jest taka lala . CECHY SZCZEGÓLNE , przesadnie umalowana " WSZSTKO CO SIE DA I NAJDROŻSZE NA RYJ", wlosy mocno rozjasnione, sztuczne pazury przyklejone , jakies tam łachy w stylu Elton Jon , dużo złota i na koniec sztuczna wyszukna poza znawczyni niejednego rozporka.
|
|
Co sadzicie o zachowaniu kibiców obydwu drużyn????
|
|
Czym się różni Hip-Hop od Rapu i co mają wspólnego?Czy są to może te same style o zamiennych nazwach! yny
|
|
Dres to fajne luzne wdzianko ja lubie chodzic i gowno mnie obchodzi co jakis dupek sobie mysli, czy ja ma gdzies napisane ze naleze do podkultury dresiarzy wszystko jest dla ludzi nawet BMW yny
|
|
heniek.... ja widzę że Ty przez neo lecisz :D
|
|
Ludzie co wy się czepiacie. proponuję wszystkim rozczarowanym cenami żeby rozkręcili własny biznes i zabijcie cenami konkurence:) Teraz tak krzyczycie zobaczycie jakie koszty się ponosi bedąc na TZW swoim:) Najlepiej polakowi być Lepperem i pieprzyć że to nie tak że tamto nie tak, siedzieć na dupie i liczyć na drapane. Konkurencja w Łomży jest była i będzie. Ceny na pewno mogą być niższe, ale jeśli 3 tygodnie pracuje się na ZUS koszty stałe i inne konieczne wydatki, a po miesiącu okazuje się że dla właściciela sklepu zostaje 800 zł zarobku, to chyba trzeba się cieszyć że wogole cokolwiek można kupić w tym kraju. Dziś handel to nie kokosowa rzeka tylko ucieczka przed bezrobociem.
|
|
fakt ekonam jest.....nie znam tej szkoly pod wzgledem luzu ale jesli chodzi o nauke to mysle ze odpada!jesli chcesz isc na dobre studiam to kluczowe miejsce w rankingu szkol zajmuje 1 lo no i faktycznie bo tam uczeszczam 3lo.co do ostatniej to jesli uczy cie mrs."D" to studia NA PEWNO masz na 100%-zapewniam!!!
|
|
Przeprogramowanie fotoradaru to nie problem... Teraz jest ograniczenie do 60km/h a fotoradar ma tolerancję 10km/h. Po zmianie przepisów prawdopodobnie ustawią go na 50km/h z tolerancją do 10km/h... Pożyjemy, zobaczymy... bagrmosen
|
|
W pierwszym się chyba najnormalniej ubierają i nie przesadzają z makijażem i innymi pierdułami.
|
|
Prawda jest taka, że najlepsze łomzyńskie radio to RADIO-TAXI!
|
|
Matyjasz, wydaje mi się że w pierwszym to same kwiaty są, ja ucze się w ekonomiku i nie widziałem żadnej dziewczyny która się dziwacznie ubiera.
|
|
Podobno ma powstać radio internetowe 4lomza.pl - powazna konkurencja dla już istniejących w łomży rozgłośni?? czy moze jak juz powstanie to padnie za miesiąc albo dwa. co o tym myslicie??
|
|
Lipski nie zrobi nic, dopóki ma z tego kasę...po co mu nowy operator skoro ten dobrze płaci? To się ***** do prasy nadaje...wogóle w perspektywie niezłe cyrki odchodzą, ale kto co z tym zrobi...? Samowola, beznadzieja i złodziejstwo...
|
|
mhn nie slyszeliscie ze Łomża nadzieją BAB? i niech tak zostanie . pozdrawiam
|
|
moj brat mowi ze chude to mala powierzchnia grzewcza:))))
|
|
dziura..mhn zalezy jak na to patrzec.Idziesz na kisto i jak nie koscil to ... no wlasnie.Brakuje kawiarenki gdzie mozna bez piwa sobie posiedfziec i spokojnie pogadac;P
|
|
Precz z chudymy babamy!!;P
|
|
Jak słucham tego radia to mam wrażenie że to Radio Łomża. Dlaczego? Bo słyszę te samego głosy pereznterów, którzy wcześniej tam pracowali (zostali z tamtąd zwolnieni lub zwolnili się sami). I źle mi się to kojarzy!! A tak - OK.
|
|
dla Ciebie zawsze jest słabo. Z czegoś w życiu w ogóle jesteś zadowolony ?
|
|
DLA BEZPIECZĘŃSTWA. Nie rozumiem ludzi dla których względy bezpieczeństwa przeważają nad względami estetycznymi. Ludzie.
|
|
Grisza zawsze niezadowolony. Napisz do mnie to Cie oswiece. rrr626@wp.pl
|
|
I po co było tak od razu fikać? Trzeba patrzeć, co się pisze, "koleżko". Pozdrawiam. grover
|
|
A ja się nie wyrobiłem- niedawno wróciłem do domu...i juz za późno! Może następnym razem będę bardziej zorganizowany. Pozdrawiam wszystkich. Marek
|
|
W jakich Stanach. To chyba radio Bab robi sobie reklamę. Cała grupa adresów IP 80.240.171.0 - 80.240.171.255 jest zarejestrowana dla Szeptela, który z kolei zarezerwował je dla MAGNUM-MEDIA-LOMZA. Może ktoś z Szeptela podpowie kto używa tych adresów IP w Łopmży. A wracając do radia bab to podobno, żeby dostać pieniądze za prace to trzeba złożyć pozew do sądu pracy. Jak ktoś ma kontak z Tulipanem to niech się go spyta w tej sprawie, czy też można spytać dziewczyn które pracowały przy zbieraniu reklam. bagrmosen
|
|
Kto nie byłl... niech żałuje :) Było superancko :) Nastepnym razem tez tak niech bedzie :) Ja będę na bank :)
|
|
Marcinek.... a gdzie było tak superancko? ...bo tam gdzie ja sobie miło z ludźmi pogadałem to żadnego Marcinka nie było... :D ....znaczy.... frekwencja była tak jak zwykle - może jak cieplej będzie coś się zmieni...?
|
|
Dzieje się wreszcie coś konkretnego. Do połowy maja powinny wpłynąć pierwsze projekty konkursowe. Miejmy nadzieję, iż będzie ich jak najwięcej - byśmy mieli z czego wybierać. Pozwolę sobie przypomnieć dotychczasowe wątki które pojawiały się na forum, a dotyczyły zagospodarowania nabrzeża narwi: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=7644&t=3630 - Pomysł na zagospodarowanie terenów przy ul. Rybaki - z lipca zeszłego roku. http://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=5257&t=5189 - Stary Rynek - z maja zeszłego roku - zaczęło się od Starego Rynku, a potem dyskusja przeskoczyła na Rybaki i nabrzeże Narwi. Z tego co pamiętam, to najczęściej powtarzaną propozycją, czy opinią - była potrzeba pozostawienia jak największej ilości zieleni. Zabudowa powinna być w znacznej części drewniana, bez zalewania brzegów warstwami betonu. Promenada wyniesiona powyżej poziem gruntu, na palach a co jakiś czas punkty gastronomiczne, usługowe. Na wyżej umiejscowionych terenach - niezagrożonych okresowymi zalewami - obiekty sportowe (korty, boiska, być może odkryty basen z wodą z rzeki). Kilka wież widokowych z których można by obserwowac dolinę Narwi, a za pomocą lornetek zwierzynę (oczywiście - głównie ptaki) żyjące po drugiej stronie rzeki - i tu, bardzo ważne, nie budowanie kładki na drugą stronę rzeki - niech pozostanie on jak najdłużej niezmieniony, jak najbardziej dziki! Przy szosie na Piątnicę, Augustów - za stadionem, a jeszcze przed mostem z prawej strony - proponowany był parking z polem namiotowym, z zabudową stylizowaną na tradycyjną a w budynkach restauracja, punkt informacji turystycznej, może motelik, wypożyczalnia rowerów. Co jeszcze byscie zaproponowali, ew. w jakiej formie widzicie to?
|
|
szkoda, że nie zaszedłeś.... ...staliśmy tam i widzieliśmy jak co jakiś czas przejeżdżają ludzie samochodami i patrzyli... i tak się zastanawili - zatrzymać się, czy nie? ...i tak wszyscy przejechali i pojechali.... ...a my w piątkę żeśmy się poznali, posiedzieli, pogadali... a po dwóch godzinach do domu pojechali...
|
|
arko, a moze warto choć troche pobronic radia, w którym pracujesz???
|
|
IST jest chyba dobre. Tylko czemu mi od dwóch dni GG nie działa?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |