niedziela, 11 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Hipermarket,Supermarket czy Grandmarket co bedzie w Łomży ?

wspólczesna przeciętna dziewczyna tak naprawdę to jest obrzydliwa. Wszystkie sa przekarmione ,że tak delikatnie powiem. Maja duże tłuste i niezgrabne dupska ,ktore wciskają w obcisłe spodnie z poszerzonymi nogawkami. Spodnie biodrówki i kuse obcisle bluzeczki spod których wystają tłuste kałduny. To co ma wyglądac na sexsowny brzuszek a jest raczej karykatura tego. Do tego oczywiścia każada nosi obowiązkowo długie włosy - czesto wyglądając tragiczniei niechlujnie. Na koniec na nogach jakies smieszne sportowe buty i kusa kurtna pikowana , ortalinowa czy cos podobnego. I to jest obraz statystycznej dziewczyny.

Zadnej kobiecości , indywidualnośc , żadnego dobrego gustu. Tylko chodzące sexomaty z piwskiem w ręku.

Przepraszam inne dziewczyny te które odbiegaja od tego wzorca ale są one na wyginięciu. Popatrzcie sami ile jest ciekawych dziewczyn w mieście . Prawie zero reszta to to co widzicie sexomaty z piwskiem w ręku.

Ale może są takie teraz gusta , takie wymagania .

<Jedziemy Po Zioło>

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Hipermarket,Supermarket czy Grandmarket co bedzie w Łomży ?

To jednak sprawa gustu (a o gustach się nie dyskutuje): jedni lubią kobiety bardziej "przy kości'(ja także!) inni znowu anorektyczki- takie worki na kości! Francuzi (znawcy kobiet) powiadają, że brzuszek u kobiety to "poduszka miłości"., a u mężczyzny brzuch to 'pomnik nad wisielcem"!:-)
Artyści znowu powiadają, że każde ciało ludzkie jest dziełem sztuki! A oni zawsze maja rację.

zx

Kim czy czym? O to drugie zapytaj prof. Miodka. Pozdrawiam.

<...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>

gdzie te piękne kobiety z lat 50 , 60 ich wspaniałe kobiece sukienki. Az łaza się w oku kreci jak ogladam filmy z kobietkami z tamtych lat. Zaznaczam.że nie jestem starym zgredem ale wiem co to znaczy kobieta przez duże K. Sami przyznajcie czy to nie były piekne kreacje a jakie kobiece. Ale nawet popatrzcie na dziewczyny z lat 70 , 80 one tez potrafiły ubierać się ciekaiwe i gustownie . a teraz co spodnie , kusa bluzka , dlugie wlosy i sportowe glany i to cała kobitka brrrrrrrrrrrrrrrr. O przepraszam jest jeszcze odmiana kobitki wspołczesnej to jest taka lala . CECHY SZCZEGÓLNE , przesadnie umalowana " WSZSTKO CO SIE DA I NAJDROŻSZE NA RYJ", wlosy mocno rozjasnione, sztuczne pazury przyklejone , jakies tam łachy w stylu Elton Jon , dużo złota i na koniec sztuczna wyszukna poza znawczyni niejednego rozporka.

Co sadzicie o zachowaniu kibiców obydwu drużyn????

Czym się różni Hip-Hop od Rapu i co mają wspólnego?Czy są to może te same style o zamiennych nazwach!

yny

Dres to fajne luzne wdzianko ja lubie chodzic i gowno mnie obchodzi co jakis dupek sobie mysli, czy ja ma gdzies napisane ze naleze do podkultury dresiarzy wszystko jest dla ludzi nawet BMW

yny

heniek.... ja widzę że Ty przez neo lecisz :D

Ludzie co wy się czepiacie. proponuję wszystkim rozczarowanym cenami żeby rozkręcili własny biznes i zabijcie cenami konkurence:) Teraz tak krzyczycie zobaczycie jakie koszty się ponosi bedąc na TZW swoim:)
Najlepiej polakowi być Lepperem i pieprzyć że to nie tak że tamto nie tak, siedzieć na dupie i liczyć na drapane. Konkurencja w Łomży jest była i będzie. Ceny na pewno mogą być niższe, ale jeśli 3 tygodnie pracuje się na ZUS koszty stałe i inne konieczne wydatki, a po miesiącu okazuje się że dla właściciela sklepu zostaje 800 zł zarobku, to chyba trzeba się cieszyć że wogole cokolwiek można kupić w tym kraju. Dziś handel to nie kokosowa rzeka tylko ucieczka przed bezrobociem.

fakt ekonam jest.....nie znam tej szkoly pod wzgledem luzu ale jesli chodzi o nauke to mysle ze odpada!jesli chcesz isc na dobre studiam to kluczowe miejsce w rankingu szkol zajmuje 1 lo no i faktycznie bo tam uczeszczam 3lo.co do ostatniej to jesli uczy cie mrs."D" to studia NA PEWNO masz na 100%-zapewniam!!!

Przeprogramowanie fotoradaru to nie problem... Teraz jest ograniczenie do 60km/h a fotoradar ma tolerancję 10km/h. Po zmianie przepisów prawdopodobnie ustawią go na 50km/h z tolerancją do 10km/h... Pożyjemy, zobaczymy...

bagrmosen

W pierwszym się chyba najnormalniej ubierają i nie przesadzają z makijażem i innymi pierdułami.

Prawda jest taka, że najlepsze łomzyńskie radio to RADIO-TAXI!

Matyjasz, wydaje mi się że w pierwszym to same kwiaty są, ja ucze się w ekonomiku i nie widziałem żadnej dziewczyny która się dziwacznie ubiera.

Podobno ma powstać radio internetowe 4lomza.pl - powazna konkurencja dla już istniejących w łomży rozgłośni?? czy moze jak juz powstanie to padnie za miesiąc albo dwa. co o tym myslicie??

Lipski nie zrobi nic, dopóki ma z tego kasę...po co mu nowy operator skoro ten dobrze płaci?
To się ***** do prasy nadaje...wogóle w perspektywie niezłe cyrki odchodzą, ale kto co z tym zrobi...? Samowola, beznadzieja i złodziejstwo...

mhn nie slyszeliscie ze Łomża nadzieją BAB? i niech tak zostanie . pozdrawiam

moj brat mowi ze chude to mala powierzchnia grzewcza:))))

dziura..mhn zalezy jak na to patrzec.Idziesz na kisto i jak nie koscil to ... no wlasnie.Brakuje kawiarenki gdzie mozna bez piwa sobie posiedfziec i spokojnie pogadac;P

Precz z chudymy babamy!!;P

Jak słucham tego radia to mam wrażenie że to Radio Łomża. Dlaczego? Bo słyszę te samego głosy pereznterów, którzy wcześniej tam pracowali (zostali z tamtąd zwolnieni lub zwolnili się sami). I źle mi się to kojarzy!!
A tak - OK.

dla Ciebie zawsze jest słabo. Z czegoś w życiu w ogóle jesteś zadowolony ?

DLA BEZPIECZĘŃSTWA.
Nie rozumiem ludzi dla których względy bezpieczeństwa przeważają nad względami estetycznymi. Ludzie.

Grisza zawsze niezadowolony.

Napisz do mnie to Cie oswiece.
rrr626@wp.pl

I po co było tak od razu fikać? Trzeba patrzeć, co się pisze, "koleżko".

Pozdrawiam.
grover

A ja się nie wyrobiłem- niedawno wróciłem do domu...i juz za późno! Może następnym razem będę bardziej zorganizowany. Pozdrawiam wszystkich.

Marek

W jakich Stanach. To chyba radio Bab robi sobie reklamę. Cała grupa adresów IP 80.240.171.0 - 80.240.171.255 jest zarejestrowana dla Szeptela, który z kolei zarezerwował je dla MAGNUM-MEDIA-LOMZA.
Może ktoś z Szeptela podpowie kto używa tych adresów IP w Łopmży.

A wracając do radia bab to podobno, żeby dostać pieniądze za prace to trzeba złożyć pozew do sądu pracy. Jak ktoś ma kontak z Tulipanem to niech się go spyta w tej sprawie, czy też można spytać dziewczyn które pracowały przy zbieraniu reklam.

bagrmosen

Kto nie byłl... niech żałuje :) Było superancko :)
Nastepnym razem tez tak niech bedzie :)

Ja będę na bank :)

Marcinek.... a gdzie było tak superancko? ...bo tam gdzie ja sobie miło z ludźmi pogadałem to żadnego Marcinka nie było... :D
....znaczy.... frekwencja była tak jak zwykle - może jak cieplej będzie coś się zmieni...?

Dzieje się wreszcie coś konkretnego. Do połowy maja powinny wpłynąć pierwsze projekty konkursowe. Miejmy nadzieję, iż będzie ich jak najwięcej - byśmy mieli z czego wybierać.

Pozwolę sobie przypomnieć dotychczasowe wątki które pojawiały się na forum, a dotyczyły zagospodarowania nabrzeża narwi:

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=7644&t=3630 - Pomysł na zagospodarowanie terenów przy ul. Rybaki - z lipca zeszłego roku.

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=5257&t=5189 - Stary Rynek - z maja zeszłego roku - zaczęło się od Starego Rynku, a potem dyskusja przeskoczyła na Rybaki i nabrzeże Narwi.

Z tego co pamiętam, to najczęściej powtarzaną propozycją, czy opinią - była potrzeba pozostawienia jak największej ilości zieleni. Zabudowa powinna być w znacznej części drewniana, bez zalewania brzegów warstwami betonu. Promenada wyniesiona powyżej poziem gruntu, na palach a co jakiś czas punkty gastronomiczne, usługowe. Na wyżej umiejscowionych terenach - niezagrożonych okresowymi zalewami - obiekty sportowe (korty, boiska, być może odkryty basen z wodą z rzeki).
Kilka wież widokowych z których można by obserwowac dolinę Narwi, a za pomocą lornetek zwierzynę (oczywiście - głównie ptaki) żyjące po drugiej stronie rzeki - i tu, bardzo ważne, nie budowanie kładki na drugą stronę rzeki - niech pozostanie on jak najdłużej niezmieniony, jak najbardziej dziki!

Przy szosie na Piątnicę, Augustów - za stadionem, a jeszcze przed mostem z prawej strony - proponowany był parking z polem namiotowym, z zabudową stylizowaną na tradycyjną a w budynkach restauracja, punkt informacji turystycznej, może motelik, wypożyczalnia rowerów.

Co jeszcze byscie zaproponowali, ew. w jakiej formie widzicie to?

szkoda, że nie zaszedłeś....

...staliśmy tam i widzieliśmy jak co jakiś czas przejeżdżają ludzie samochodami i patrzyli... i tak się zastanawili - zatrzymać się, czy nie? ...i tak wszyscy przejechali i pojechali....
...a my w piątkę żeśmy się poznali, posiedzieli, pogadali... a po dwóch godzinach do domu pojechali...

arko, a moze warto choć troche pobronic radia, w którym pracujesz???

IST jest chyba dobre. Tylko czemu mi od dwóch dni GG nie działa?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Drewniane podłogi. Układanie cyklinowanie parkietów. Renowacja starych schodów.
tel. 608014410
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
różne
Sprzedam drewno kominkowe oraz pellet. Brzoza, dąb, grab, olcha i Pellet!
tel. 692092525
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org