sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zespół Macierewicza przesunięty. Ucieka przed Palikotem?

LAME, używam i jestem z niego zadowolony

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zespół Macierewicza przesunięty. Ucieka przed Palikotem?

Zgadzam się z Tobą, ale tu nie nawet juz o same sklepy, ale o miejsca publiczne gdzie można pójść, usiąść, pogadać i napić się piwa w spokoju, z tym jest poprosu koszmar. Nawet dla nie letnich nie żadnego miejsca gdzie mogą wykorzystywac swój wolny czas. Miasto kompletnie stanęło jeśli chodzi o rozwój. Cetra handlowe-jest ich za mało, w sumie takim czymś co jest do tego zbliżone to jest tylko stokrotka+galeria, przecież tam cały czas są tłumy, a w święta czy jakies inne okazje to wogóle mnóstwo ludzi.
Myślę, że przydałoby Nam się jakies lepsze kino i basen podobny do tego co jest w zambrowie

Teściowa,ładujesz komuś w piec,a sama nie potrafisz poprawnie napisac doctorr tylko doktor :\

MINI3 napisz coś więcej.Pozdrawiam :)

:-))) no tak slynna postac

Ale przykłady, bo mają biedronki i lidle:) smiech na sali, bo mają sklepy calo dobowe, na kazdej stacji masz sklep 24h:) jest pełno barów i pabów, tylko niektórzy by ciągle narzekali...

papkarol...w pewnym sensie swiadczy, bo jesli miasto sie rozwija to ludzi przybywa, ludzie lepiej zyja, lepiej zarabiaja a co za tym idzie wydaja kase a to widza inwestorzy i buduja niewazne co wazne ze buduja a nowe sklepy to takze nowe miejsca zatrudnienia i to tak wkolko jesli jest praca to ludzi tez przybywa .... wiec miasto sie rozwija bo im wiecej ludzi tym maisto bardziej idzie do przodu i wtedy zaczyna budowac kina teatru basen bo przy wiekszej liczbie to sie poprostu oplaci ....

W porównaniu do miast tej wielkości w Polsce naprawdę nie mamy się czego wstydzić, jeszcze tylko żeby troche osób zmieniło mentalność i pozbyło się kompleksów małego miasta, jak też mniej narzekało i wzięło się do roboty było by już super.
Ps. chociaż brakuje nam tu jeszcze kilku biedronek:)))

ej ludzie nieidzci, bedzie bardzo niebezpiecznie, przyjaą trylogdyci z Gdańska , oni są brutalni!!!

rudy błazen z druhem

O kibicach Arki Gdynia był kiedyś film jak dobrze pamiętam...

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=107287&t=107287

sorki pomyłka, zdublował mi się temat... może ktoś to skasować?

Marian37 dziwny człowiek.. tacy też muszą być Frick :D

rudy błazen z druhem

stokrotka to chyba jedyny sklep w którym jest wybór Lavazza (kupuj tylko 100%arabica), inna nie nadaję się ani do picia, ani do prawdziwych ekspresów (nie jakiś śmiesznych zaparzaczy)

pytałam oczywiście o miejsce i kawę, bo jedna i druga rzecz jest istotna, przynajmniej dla mnie, bo kawa, nawet niezła, pita w oparach pizzy raczej mi nie odpowiada.

szkolenia personelu, co do których ktoś miał tu wątpliwości, są konieczne do każdej maszyny w restauracji bardziej skomplikowanej niż czajnik, a owy kurs obsługi przeprowadza zazwyczaj firma sprzedająca dany sprzęt.

podsumowując jutro idę do Retro ;)

W przyszłym roku moja siostra wychodzi za mąż i w prezencie chcę jej sfinansowac bukiet ślubny i kwiaty do kościoła oraz sali weselnej. Poradźcie mi do jakiej Kwiaciarni mam się wybrac i jakie są ceny?

a skad to wiesz ???

Jak najbardziej zabawne:)

hehehe nic dziwnego, że łomżyńskie koło książki przy Bibliotece na Długiej liczy sobie aż 10 członków :)

Ktoś czy to Ty go stworzyłes ŁKS gol ? :DD

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

co o tym myslicie?? Czy cos takie jak dancingi w naszym miescie dla ludzi starszych ??? sprzedalo by sie to?

w barze alicja jak sie nie myle to w kazda sobote sa, i w klubie sieniora chyba tez

Czy takie spokojnie to nie powiedział bym. Masa chłoptasi począwszy od 10 latków do dwudziesto paro latków, modny styl ubierania dresik, zadbany ogolony (na głowie), zbieraj się w grupki 2-3 lub więcej osób szukają byle powodu do zaczepki i bojki. Jeden sam nic podskoczy jak więcej to przy parku nawet dziewczynie sie oberwało co broniła swojego chłopaka(obaj wylądowali w szpitalu).
Jan_Serce skąd Ty?? Z kątwoni??
Pochodź szczególnie czwartek pt sobota po mieście szczególnie po zmierzchu. Jak wrócisz cały to stawiam zgrzewkę. Jak przeżyjesz to pochodź w okolicach klubów łomżyńskich czy na samym statoil. Człowieku tam sie ludzie nożami pchają (STATOIL podajże pt/sobota Styczeń), Sam byłem świadkiem jak gość wpadł z dwoma palcami do połowy obciętymi na statoil..... zrobił ścieżką z krwi od wejścia do kasy z hotdogami a potem do WC..........

Bukiet ślubny to wydatek rzędu 200 - 250 zł.

Zbych

<'> (')

[']

Singiel promujący nadchodzący Mixtape 2008

WyslijTo.pl
01-riczard-szczubel-syf_ulic_czyli_byc_kims_(wrk_str).mp3
RapidShare.com
01-riczard-szczubel-syf_ulic_czyli_byc_kims_(wrk_str).mp3

I Refren......: Szczubeł
I Zwrotka....: Riczard
II Refren.....: Riczard
II Zwrotka...: Szczubeł

Mix....................: Riczard
Produkcja........: Dr. Dre (dla D12)
Slowa,wokal...: Riczard, Szczubeł
Kontakt............: ambasada_rec@o2.pl

musisz kupic sobie drugiego:)

ludzie nie idzcie na ten mecz, przyjedzie kilkudziesieciu huliganów z Arki i będzie bardzo niebezpiecznie, niezabierajcie swoich dzieci i dziewczyn. niech pójdą tylko ci co nie mają nic do stracenia. Ludzie to huligani najwięksi w Polsce, oni w rugby graja wszyscy

Fisztaszek ty jus sie taki inteligentny inaczej urodziles czy to w skutek jakiegos wypadku?

Hehe . Widzisz ja prowadzę zdrowy tryb życia ;) A do wieku to nie wiem nie wiem...... abyś się nie zdziwił :)

Szkoda dziewczyny :( Tyle przed sobą jeszcze miała [*]....

GPS jak GPS ale popatrzmy na problem zasilania w generatorach bimbru na dalekiej Syberii, nie mają prądu bo brak im benzyny którą wypili jak zabrakło bimbru.

No to można powiedzieć , że do końca świata :D ( Co niektórzy prognozują koniec ludzkośći w 2012:P) a może i o jeden dzień dłużej:)?

A czy nie jest tak że na koniec inwestycji dochodzi do rozliczenia, dopłaty lub zwrotu właśnie róznicy dotyczącej ceny mteriałów? Ja się z tym w perspektywie spotkałem... teraz może jest inaczej

dojedziesz. wysiadziesz doslownie przy baranowskim. pozdro

3800-4000 Za mieszkanie po remoncie, a te bloki co teraz w perspektywie budują to po 3200 czy 3300 ale w stanie surowym... na Łagody, przy krzyżu co buduje Zacharzewski, mieszkania są droższe niż w perspektywie, a cena jest też uzależniona od piętra.

Łukasz1984 mam pytanko co do telefonu. Zamierzam też go kupić. Jak się sprawuje?? jakieś wady, zalety??

Pogrzeb odbędzie się w sobotę, 15 września.
Msza św. na starym cmentarzu o godz. 12.00.

a o 6:00 nie ma??? jezdzilam o tej godz kilka razy ....idz lepiej sprawdz na miejscu;/

Sprawdź w rozkładzie ,sam często dowiadowywałem się telefonicznie i często to sie nie sprawdzało

Nie mówicie mi o tych paniach spod filarów.
Chodziłam tam kiedyś, bo przyjmowała tam dr Poppe. Dla niej tam poszłam.

Miałam 18 lat i to Mama finansowała mi okulary. Ekspedientka rozmawiała z nią o tym, co jest ładne a co nie. Nie ze mną - chociaż to ja miałam w nich chodzić. Potraktowano mnie przedmiotowo. Nie kupiłam tam oprawek, bo nie dałam sobie wcisnąć czegoś, co moim zdaniem nie pasowało do mnie.
Wtedy poza optykiem pod filarami miałam wybór tylko w Białymstoku. I tam finalnie zrobilam zakupy.

Niedawno zaszłam pod filary sprawdzić ceny płynów pielęgnacyjnych do soczewek kontaktowych - było drożej niż w optyku przy Kontaktach i drożej niż w optyku na ul Długiej. Ta sama firma - inna cena.

A okulary kupuję przy Kontaktach, pracuje tam ta sama osoba od lat, znająca się na rzeczy i umiejąca doradzić. Rozpatrują reklamacje i nie traktują klienta z góry.

kazdy jest glosny jak ma nowy glosniczek.

madzius madzius

jakis nr kontaktowy podaj czy cus .

leczenie w szpitalu odpada wiec jak macie jakies na miary na prywatnych specjalistow to podajcie

PO WYMIATA

rudy błazen z druhem

Tak jak już jest napisane u góry.
Bardzo ciekawy mecz piłkarsko jak i kibicowsko.
Naprawdę opłaca się przyjść nie żałować pieniędzy - (tańsze bilety)
Każdy idzie nie marudzi i kropka.
To jutro o 16 widzimy sie na stadionie - DOZOBACZENIA

AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS !

Jarek

Czy uzywana kupisz to niewiem,ale z tego co sie orientuje jest komis na dwornej (przy Legionów)maja tam spory wybor mp3.A moze lepiej poszukac na allegro,mozna kupic dobre mp3 w dobrej cenie.pozdrawiam

Jako byly zwolennik PO i Tuska jestem od kilku miesiecy zwolennikiem PiSu. A zaczęło się od niezrozumiałej decyzji PO o nie wchodzeniu do koalicji, niedawno Po zniechęciło mnie sianiem zamętu i pier... o zamachu stanu, podjudzaniem pielęgniarek i lekarzy. Zaś PiS dostal wielkiego plusa za obniżenie składki rentowej mimo protestów roszczeniowców co by chcieli dostać te pieniądze, ważne było nie poddawanie się terrorystom w białych fartuchach...

oto ulice na których znajdują się komisy:Al.legionów,Dworna,Mazowiecka i na Krótkiej są 2.,a i jeszcze na Giełczyńskiej był jeszcze,ale czy jest nadal to nieiem.Pozdrawiam :)

Czy wiecie cos na temat nocnego napadu na taksowkarza?
Jechałem dzis taksowka i kierowca mowił ze dzis w nocy napadli najednego z nich gdzies na Kazanskiej.

Dran: Ja się cieszę z tego ile obniżyli, pamiętając lament niektórych grup społecznych... Te obiecanki są spowodowane wyborami i narazie nie warto ich komentować, poczekamy zobaczymy:) a o kapelanach to demagogia bo ciekawe czy oni jakąś kase wogle biorą...

No jasne, najlepiej wszystko zaorac i zabetonowac... I z takim podejsciem, ktos twierdzi, ze chce czyjegos dobra? Bo juz nawet nie mowie, ze dla Lomzy Via Baltica bylaby korzystna... i o kosztach jakie poniesiemy ze strony Unii prawdopodobnie.

Zbych

i dla rodzicow Jacka...[*]...[*]

dobry zwycaj nie pozycaj ..

nod32

Witam pięknie,
mam wrażenie, że od pewnego czasu dość mało treści dotyczy GPS-ów. Może warto sobie utworzyć nowy - zgodny z zainteresowaniem...? Rozumiem, że ADMIN śni zapewne o czymś miłym i na FORUM jest jest jak jest, ale... Pozdrawiam serdecznie Wszystkich, którxy mają cos do powiedzenia na ten temat!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org