Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zespół Macierewicza przesunięty. Ucieka przed Palikotem? |
LAME, używam i jestem z niego zadowolony
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zespół Macierewicza przesunięty. Ucieka przed Palikotem? |
Zgadzam się z Tobą, ale tu nie nawet juz o same sklepy, ale o miejsca publiczne gdzie można pójść, usiąść, pogadać i napić się piwa w spokoju, z tym jest poprosu koszmar. Nawet dla nie letnich nie żadnego miejsca gdzie mogą wykorzystywac swój wolny czas. Miasto kompletnie stanęło jeśli chodzi o rozwój. Cetra handlowe-jest ich za mało, w sumie takim czymś co jest do tego zbliżone to jest tylko stokrotka+galeria, przecież tam cały czas są tłumy, a w święta czy jakies inne okazje to wogóle mnóstwo ludzi. Myślę, że przydałoby Nam się jakies lepsze kino i basen podobny do tego co jest w zambrowie
|
|
Teściowa,ładujesz komuś w piec,a sama nie potrafisz poprawnie napisac doctorr tylko doktor :\ MINI3 napisz coś więcej.Pozdrawiam :)
|
|
:-))) no tak slynna postac
|
|
Ale przykłady, bo mają biedronki i lidle:) smiech na sali, bo mają sklepy calo dobowe, na kazdej stacji masz sklep 24h:) jest pełno barów i pabów, tylko niektórzy by ciągle narzekali...
|
|
papkarol...w pewnym sensie swiadczy, bo jesli miasto sie rozwija to ludzi przybywa, ludzie lepiej zyja, lepiej zarabiaja a co za tym idzie wydaja kase a to widza inwestorzy i buduja niewazne co wazne ze buduja a nowe sklepy to takze nowe miejsca zatrudnienia i to tak wkolko jesli jest praca to ludzi tez przybywa .... wiec miasto sie rozwija bo im wiecej ludzi tym maisto bardziej idzie do przodu i wtedy zaczyna budowac kina teatru basen bo przy wiekszej liczbie to sie poprostu oplaci ....
|
|
W porównaniu do miast tej wielkości w Polsce naprawdę nie mamy się czego wstydzić, jeszcze tylko żeby troche osób zmieniło mentalność i pozbyło się kompleksów małego miasta, jak też mniej narzekało i wzięło się do roboty było by już super. Ps. chociaż brakuje nam tu jeszcze kilku biedronek:)))
|
|
ej ludzie nieidzci, bedzie bardzo niebezpiecznie, przyjaą trylogdyci z Gdańska , oni są brutalni!!! rudy błazen z druhem
|
|
O kibicach Arki Gdynia był kiedyś film jak dobrze pamiętam...
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=107287&t=107287
|
|
sorki pomyłka, zdublował mi się temat... może ktoś to skasować?
|
|
Marian37 dziwny człowiek.. tacy też muszą być Frick :D rudy błazen z druhem
|
|
stokrotka to chyba jedyny sklep w którym jest wybór Lavazza (kupuj tylko 100%arabica), inna nie nadaję się ani do picia, ani do prawdziwych ekspresów (nie jakiś śmiesznych zaparzaczy) pytałam oczywiście o miejsce i kawę, bo jedna i druga rzecz jest istotna, przynajmniej dla mnie, bo kawa, nawet niezła, pita w oparach pizzy raczej mi nie odpowiada. szkolenia personelu, co do których ktoś miał tu wątpliwości, są konieczne do każdej maszyny w restauracji bardziej skomplikowanej niż czajnik, a owy kurs obsługi przeprowadza zazwyczaj firma sprzedająca dany sprzęt. podsumowując jutro idę do Retro ;)
|
|
W przyszłym roku moja siostra wychodzi za mąż i w prezencie chcę jej sfinansowac bukiet ślubny i kwiaty do kościoła oraz sali weselnej. Poradźcie mi do jakiej Kwiaciarni mam się wybrac i jakie są ceny?
|
|
a skad to wiesz ???
|
|
Jak najbardziej zabawne:)
|
|
hehehe nic dziwnego, że łomżyńskie koło książki przy Bibliotece na Długiej liczy sobie aż 10 członków :)
|
|
Ktoś czy to Ty go stworzyłes ŁKS gol ? :DD nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
co o tym myslicie?? Czy cos takie jak dancingi w naszym miescie dla ludzi starszych ??? sprzedalo by sie to?
|
|
w barze alicja jak sie nie myle to w kazda sobote sa, i w klubie sieniora chyba tez
|
|
Czy takie spokojnie to nie powiedział bym. Masa chłoptasi począwszy od 10 latków do dwudziesto paro latków, modny styl ubierania dresik, zadbany ogolony (na głowie), zbieraj się w grupki 2-3 lub więcej osób szukają byle powodu do zaczepki i bojki. Jeden sam nic podskoczy jak więcej to przy parku nawet dziewczynie sie oberwało co broniła swojego chłopaka(obaj wylądowali w szpitalu). Jan_Serce skąd Ty?? Z kątwoni?? Pochodź szczególnie czwartek pt sobota po mieście szczególnie po zmierzchu. Jak wrócisz cały to stawiam zgrzewkę. Jak przeżyjesz to pochodź w okolicach klubów łomżyńskich czy na samym statoil. Człowieku tam sie ludzie nożami pchają (STATOIL podajże pt/sobota Styczeń), Sam byłem świadkiem jak gość wpadł z dwoma palcami do połowy obciętymi na statoil..... zrobił ścieżką z krwi od wejścia do kasy z hotdogami a potem do WC..........
|
|
Bukiet ślubny to wydatek rzędu 200 - 250 zł. Zbych
|
|
<'> (')
|
|
[']
|
|
Singiel promujący nadchodzący Mixtape 2008 WyslijTo.pl 01-riczard-szczubel-syf_ulic_czyli_byc_kims_(wrk_str).mp3 RapidShare.com 01-riczard-szczubel-syf_ulic_czyli_byc_kims_(wrk_str).mp3 I Refren......: Szczubeł I Zwrotka....: Riczard II Refren.....: Riczard II Zwrotka...: Szczubeł Mix....................: Riczard Produkcja........: Dr. Dre (dla D12) Slowa,wokal...: Riczard, Szczubeł Kontakt............: ambasada_rec@o2.pl
|
|
musisz kupic sobie drugiego:)
|
|
ludzie nie idzcie na ten mecz, przyjedzie kilkudziesieciu huliganów z Arki i będzie bardzo niebezpiecznie, niezabierajcie swoich dzieci i dziewczyn. niech pójdą tylko ci co nie mają nic do stracenia. Ludzie to huligani najwięksi w Polsce, oni w rugby graja wszyscy
|
|
Fisztaszek ty jus sie taki inteligentny inaczej urodziles czy to w skutek jakiegos wypadku?
|
|
Hehe . Widzisz ja prowadzę zdrowy tryb życia ;) A do wieku to nie wiem nie wiem...... abyś się nie zdziwił :)
|
|
Szkoda dziewczyny :( Tyle przed sobą jeszcze miała [*]....
|
|
GPS jak GPS ale popatrzmy na problem zasilania w generatorach bimbru na dalekiej Syberii, nie mają prądu bo brak im benzyny którą wypili jak zabrakło bimbru.
|
|
No to można powiedzieć , że do końca świata :D ( Co niektórzy prognozują koniec ludzkośći w 2012:P) a może i o jeden dzień dłużej:)?
|
|
A czy nie jest tak że na koniec inwestycji dochodzi do rozliczenia, dopłaty lub zwrotu właśnie róznicy dotyczącej ceny mteriałów? Ja się z tym w perspektywie spotkałem... teraz może jest inaczej
|
|
dojedziesz. wysiadziesz doslownie przy baranowskim. pozdro
|
|
3800-4000 Za mieszkanie po remoncie, a te bloki co teraz w perspektywie budują to po 3200 czy 3300 ale w stanie surowym... na Łagody, przy krzyżu co buduje Zacharzewski, mieszkania są droższe niż w perspektywie, a cena jest też uzależniona od piętra.
|
|
Łukasz1984 mam pytanko co do telefonu. Zamierzam też go kupić. Jak się sprawuje?? jakieś wady, zalety??
|
|
Pogrzeb odbędzie się w sobotę, 15 września. Msza św. na starym cmentarzu o godz. 12.00.
|
|
a o 6:00 nie ma??? jezdzilam o tej godz kilka razy ....idz lepiej sprawdz na miejscu;/
|
|
Sprawdź w rozkładzie ,sam często dowiadowywałem się telefonicznie i często to sie nie sprawdzało
|
|
Nie mówicie mi o tych paniach spod filarów. Chodziłam tam kiedyś, bo przyjmowała tam dr Poppe. Dla niej tam poszłam. Miałam 18 lat i to Mama finansowała mi okulary. Ekspedientka rozmawiała z nią o tym, co jest ładne a co nie. Nie ze mną - chociaż to ja miałam w nich chodzić. Potraktowano mnie przedmiotowo. Nie kupiłam tam oprawek, bo nie dałam sobie wcisnąć czegoś, co moim zdaniem nie pasowało do mnie. Wtedy poza optykiem pod filarami miałam wybór tylko w Białymstoku. I tam finalnie zrobilam zakupy. Niedawno zaszłam pod filary sprawdzić ceny płynów pielęgnacyjnych do soczewek kontaktowych - było drożej niż w optyku przy Kontaktach i drożej niż w optyku na ul Długiej. Ta sama firma - inna cena. A okulary kupuję przy Kontaktach, pracuje tam ta sama osoba od lat, znająca się na rzeczy i umiejąca doradzić. Rozpatrują reklamacje i nie traktują klienta z góry.
|
|
kazdy jest glosny jak ma nowy glosniczek.
|
|
madzius madzius jakis nr kontaktowy podaj czy cus . leczenie w szpitalu odpada wiec jak macie jakies na miary na prywatnych specjalistow to podajcie
|
|
PO WYMIATA rudy błazen z druhem
|
|
Tak jak już jest napisane u góry. Bardzo ciekawy mecz piłkarsko jak i kibicowsko. Naprawdę opłaca się przyjść nie żałować pieniędzy - (tańsze bilety) Każdy idzie nie marudzi i kropka. To jutro o 16 widzimy sie na stadionie - DOZOBACZENIA AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS ! Jarek
|
|
Czy uzywana kupisz to niewiem,ale z tego co sie orientuje jest komis na dwornej (przy Legionów)maja tam spory wybor mp3.A moze lepiej poszukac na allegro,mozna kupic dobre mp3 w dobrej cenie.pozdrawiam
|
|
Jako byly zwolennik PO i Tuska jestem od kilku miesiecy zwolennikiem PiSu. A zaczęło się od niezrozumiałej decyzji PO o nie wchodzeniu do koalicji, niedawno Po zniechęciło mnie sianiem zamętu i pier... o zamachu stanu, podjudzaniem pielęgniarek i lekarzy. Zaś PiS dostal wielkiego plusa za obniżenie składki rentowej mimo protestów roszczeniowców co by chcieli dostać te pieniądze, ważne było nie poddawanie się terrorystom w białych fartuchach...
|
|
oto ulice na których znajdują się komisy:Al.legionów,Dworna,Mazowiecka i na Krótkiej są 2.,a i jeszcze na Giełczyńskiej był jeszcze,ale czy jest nadal to nieiem.Pozdrawiam :)
|
|
Czy wiecie cos na temat nocnego napadu na taksowkarza? Jechałem dzis taksowka i kierowca mowił ze dzis w nocy napadli najednego z nich gdzies na Kazanskiej.
|
|
Dran: Ja się cieszę z tego ile obniżyli, pamiętając lament niektórych grup społecznych... Te obiecanki są spowodowane wyborami i narazie nie warto ich komentować, poczekamy zobaczymy:) a o kapelanach to demagogia bo ciekawe czy oni jakąś kase wogle biorą...
|
|
No jasne, najlepiej wszystko zaorac i zabetonowac... I z takim podejsciem, ktos twierdzi, ze chce czyjegos dobra? Bo juz nawet nie mowie, ze dla Lomzy Via Baltica bylaby korzystna... i o kosztach jakie poniesiemy ze strony Unii prawdopodobnie. Zbych
|
|
i dla rodzicow Jacka...[*]...[*]
|
|
dobry zwycaj nie pozycaj ..
|
|
nod32
|
|
Witam pięknie, mam wrażenie, że od pewnego czasu dość mało treści dotyczy GPS-ów. Może warto sobie utworzyć nowy - zgodny z zainteresowaniem...? Rozumiem, że ADMIN śni zapewne o czymś miłym i na FORUM jest jest jak jest, ale... Pozdrawiam serdecznie Wszystkich, którxy mają cos do powiedzenia na ten temat!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |