Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do wyborców Platformy |
nokia to najwiekszy **** jaki moze byC!!!!!! na dodadatek drogi niewaiadomo czemu,miałem 3310 i spadła mi z kieszeni na podłoge i odrazy wswietłacz pęk....teraz mam 6610 i k...sko tnie mi sie bez przerwy że nie moge nawet wpisac numeru.Zeby mieć w miare dobry telefon noki trzeba dac ok 1.5 do 2 razy tyle co za samsunga.Miałem juz D600 i Z400,naprawde polecam tą firme.nic się nie tnie,i są w cwnie przystępnej.SAMSUNG GÓRĄ!!!!!!!!!!!! NoKiA->****
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do wyborców Platformy |
a ja miałem 2 Nokie, Siemensa i Samsunga, a teraz SE... tylko z Nokii i SE byłem/jestem zadowolony... najgorszy **** to Siemens...
|
|
bueheheh :) musisz wpasc do redakcji 4lomza zanim wpadnie tam Pan Brunon :)
|
|
Prosibym moderatora o usuniecie mojego konta, nie ma tutaj opcji zmien haslo co bardzo utrudnia uzytkowanie.
|
|
A moze Banki cos dadza na piłke nozna,a nie tylko od nas ciagle zdzieraja.
|
|
Sam jeszcze nie jadłem, ale słyszałem do znajomych że nie jest zbyt rewelacyjny ten kebab. Podobno nie umieją go dobrze zrobić. Duży kosztuje 7zł, a mały 5 ale jest w bułce od hamburgera. Więc tak do końca to nie jest prawdziwy turecki kebab. Ale to i tak zależy wszystko od gusta, jednym będzie smakował innym nie, ja nie oceniam bo sam jeszcze nie jadłem, napisałem tylko jakie są wrażenia moich znajomych. Pozdrawiam !!!
|
|
aviona co ty gadasz człowieku. Kto ci takich głupot naopowiadał. Oczywiście,że jest to rasa wykożystywana do psich zaprzęgów ale to nie prawda,że trzeba podczepiać w okresie jesiennym pod rower itp. A swobody to każdy duży pies potrzebuje. Ten haski fakt męczy się w domu a jeszcze jak mieszkasz w bloku.
|
|
Mi się wydaje że miasto i Łomżyńscy przedsiębiorcy mają w dupie ten klub i tą całą drugą ligę. Jakby ŁKS obchodził władze miasta, to przecież oni by się wzięli, za poszukiwanie nowych sponsorów, zwiększyli by wydatki z budżetu miasta na klub. Przecież ŁKS najbardziej promuje to miasto. Moim zdaniem to jest jedyna promocja miasta, na tą chwile obecną, więc powinni pomóc w jeszcze lepszym promowaniu. Ale chyba niektórym na rękę jest to, że Łomża ciągle będzie nierozpoznawalną przez nikogo dziurą, bez perspektyw. Pozdrawiam !!
|
|
JA to na skrzydłowego bym poszedł.
|
|
Witam ! Chce kupic bmw V gdzies tak z 97-98 roku. Tylko mam pytanie odnosnie silnikow. Jaki według was jest najlepszy ? Benzyna czy diesel ? Czy lepiej np kupic 2,5 lub 2,8 w benzynie czy 2,5 lub 3,0 w dizlu ? Jakie mniejwiecej spalanie wychodzi w takich silnikach ? Z gory dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam ! ! !
|
|
2.5 w dieslu oczywiście.spali Ci mniej niż ta sama pojemność niż na paliwie,a co diesel to diesel,wiadoma rzecz...
|
|
łysi sponsoruja teraz czas na długo włosych :D denne pytania denne odpowiedzi myslisz ze piszac na forum cos zdzialsz pochodz po firmach sie popytaj bedzie lepiej
|
|
jak zależy Ci na osiągach to tylko silnik m52b28, czyli 2.8 :) a jak na osiągach i spalaniu to bierz 330 w dieslu :)
|
|
525 ;) myśle , w diesle'aku to Ci siądzie pompa czy cuś , niestety niedość że to BMWskie to i kosztuje :-P , apropo BMW 1.6 nie jeździ ludzie :D hehe
|
|
Kup byle jakie i wstaw do niego silnik BMW P86/7 :)
|
|
jestem pierwszy raz na tym forum i mam pytanko: czy ktos zna ludzi pracujacych w komisie na al.Legionow kolo Prymy. bardzo wazne.
|
|
http://livescore.com/default.dll?page=poland
|
|
na livescore 44 minuta i dalej 0:0 :-)))
|
|
dla mnie to na jakis hantel wygląda.To tak jak w reklama siłowni : )
|
|
eee kebab z bulka od hamburgera??;/ to nie kebab...
|
|
mam kilka takich psów i zachowaj te "wiadomości" dla siebie
|
|
floorek godzine drogi mam do niu jorka ... i nieczego sobie nie zmieniam tylko neta lapie przez wifi w roznych miejscach i moze dlatego
|
|
[*]
|
|
Drzewa dodają charakteru.
|
|
Dziś byłem znowu w tym keababie i byl za przeproszeniem do dupy!mieso w duzych kawalach i wogole nie byl dobry...predko tam nie zawitam
|
|
a kiedy tam byles ostatnio?? tam maly kebab kosztuje 7pln i jest 2 razy niejszy niz maly w Łomży na dworcu :/ to po pierwzse a po drugie dobry to on byl kiedys, teraz jest przecietny
|
|
Mam bejce 5, a najlepszy silnik, wręcz legendarny to 530 d, prawie 200 koni a spali prawie tyle co 2,5d. Oczywiście dizel jest droższy od benzyny, a do 5 benzynki trzeba gaz za 4 tys bo ma plastikowy kolektor.
|
|
3.0d jest na pompie Vp44. Wrażliwej bardzo na kiepskie paliwo i bąbelki powietrza i wysoką temperaturę. Trzeba o autko z takim silnikiem odpowiednio dbać, a wtedy odwdzieczy sie długowiecznoscią. 2.5tds to już stary kibel na komorze wstępnej więc go odpuść. Ani to mało pali ani dobrze się zbiera.
|
|
ze 3 littry
|
|
Mi to przypomina rower bez kierownicy, pedalow i siodelka.
|
|
zelki kosztuja za darmo numa, biedronka do 20
|
|
no nie totlalna masakra !!!!!!!!!!!
|
|
oo w olsztynie? a gdzie ten kebab Ma@ster?bo tak sie sklada ze niedlguo wybieram sie do olsztyna i mam nadzieje ze dlugo tam zabawie wiec mialabym gdzie sie zywic:)
|
|
o dzieki za info-pewnie bede tam czestym gosciem:P jak sobie pomysle to juz czuje sie glodna;P
|
|
to fakt, bo bardziej dbają o siebie, keidyś temat potu, grzybicy, majtek, skarpet itp. był tabu (chociaż teraz tez u większości jest) :)
|
|
[cool][/cool] :)
|
|
Cytat: To moze znaczyc tylko jedno - koniec swiata jest juz blisko !
|
|
dzieńdobry
|
|
[]-[]
|
|
[]-[]
|
|
[]-[]
|
|
[]-[]
|
|
[]-[]
|
|
[]-[]
|
|
tak mysle i chyba tez zrezygnuje. bede szukala czegos na rynku wtornym. tym bardziej ze slyszalam niezbyt pochlebne opinie na temat firm budujacych te bloki. szkoda ze spoldzielnie buduja tak malo ...
|
|
diabel z dusza aniola- a wiesz moze ile moglabym dostac za siemensa A65? i w ktorym komisie najbardziej by sie oplacalo?czy w ogole jeszcze takie skupuja?:P
|
|
masz u gory taka zakladke "OGLOSZENIA"
|
|
musisz isc do LOK-u w lomzy na zjezdzie i zapytac o pana KAZIKA GINALSKIEGO on jest prezesem i sa spotkania raz w tygodniu.A tak wogole to pozdrowionka i do uslyszenia na falach eteru.....
|
|
Witam. Chcę sobie zrobić kolczyk w języku. Gdzie w łomży można to wykonać i jakie są ceny ? pozdrawiam Asia19
|
|
AHA...i jeszcze jedno mi sie przypomnialo..nie mozna napisac, ze sie to mialo..bo atopowa cera pojawia sie ok 3 miesiaca zycia i jest juz na zawsze..tylko trzeba o taka skore dbac.. I od razu pisze ze ja sie nie wymadrzam, ja to po prostu wiem. bo sie o tym uczylam.
|
|
Jestem gotów za chwilę wywołać jakąkolwiek licencjonowaną stację na 144 lub 430 MHz, proszę tylko dać mi szansę i podać jej znak, kogo mam wołać...???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |