sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do wyborców Platformy

nokia to najwiekszy **** jaki moze byC!!!!!! na dodadatek drogi niewaiadomo czemu,miałem 3310 i spadła mi z kieszeni na podłoge i odrazy wswietłacz pęk....teraz mam 6610 i k...sko tnie mi sie bez przerwy że nie moge nawet wpisac numeru.Zeby mieć w miare dobry telefon noki trzeba dac ok 1.5 do 2 razy tyle co za samsunga.Miałem juz
D600 i Z400,naprawde polecam tą firme.nic się nie tnie,i są w cwnie przystępnej.SAMSUNG GÓRĄ!!!!!!!!!!!! NoKiA->****

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do wyborców Platformy

a ja miałem 2 Nokie, Siemensa i Samsunga, a teraz SE...

tylko z Nokii i SE byłem/jestem zadowolony...
najgorszy **** to Siemens...

bueheheh :) musisz wpasc do redakcji 4lomza zanim wpadnie tam Pan Brunon :)

Prosibym moderatora o usuniecie mojego konta, nie ma tutaj opcji zmien haslo co bardzo utrudnia uzytkowanie.

A moze Banki cos dadza na piłke nozna,a nie tylko od nas ciagle zdzieraja.

Sam jeszcze nie jadłem, ale słyszałem do znajomych że nie jest zbyt rewelacyjny ten kebab. Podobno nie umieją go dobrze zrobić. Duży kosztuje 7zł, a mały 5 ale jest w bułce od hamburgera. Więc tak do końca to nie jest prawdziwy turecki kebab. Ale to i tak zależy wszystko od gusta, jednym będzie smakował innym nie, ja nie oceniam bo sam jeszcze nie jadłem, napisałem tylko jakie są wrażenia moich znajomych.
Pozdrawiam !!!

aviona co ty gadasz człowieku.
Kto ci takich głupot naopowiadał.
Oczywiście,że jest to rasa wykożystywana do psich zaprzęgów ale to nie prawda,że trzeba podczepiać w okresie jesiennym pod rower itp.
A swobody to każdy duży pies potrzebuje.
Ten haski fakt męczy się w domu a jeszcze jak mieszkasz w bloku.

Mi się wydaje że miasto i Łomżyńscy przedsiębiorcy mają w dupie ten klub i tą całą drugą ligę. Jakby ŁKS obchodził władze miasta, to przecież oni by się wzięli, za poszukiwanie nowych sponsorów, zwiększyli by wydatki z budżetu miasta na klub. Przecież ŁKS najbardziej promuje to miasto. Moim zdaniem to jest jedyna promocja miasta, na tą chwile obecną, więc powinni pomóc w jeszcze lepszym promowaniu. Ale chyba niektórym na rękę jest to, że Łomża ciągle będzie nierozpoznawalną przez nikogo dziurą, bez perspektyw.
Pozdrawiam !!

JA to na skrzydłowego bym poszedł.

Witam ! Chce kupic bmw V gdzies tak z 97-98 roku. Tylko mam pytanie odnosnie silnikow. Jaki według was jest najlepszy ? Benzyna czy diesel ? Czy lepiej np kupic 2,5 lub 2,8 w benzynie czy 2,5 lub 3,0 w dizlu ? Jakie mniejwiecej spalanie wychodzi w takich silnikach ?
Z gory dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam ! ! !

2.5 w dieslu oczywiście.spali Ci mniej niż ta sama pojemność niż na paliwie,a co diesel to diesel,wiadoma rzecz...

łysi sponsoruja teraz czas na długo włosych :D
denne pytania denne odpowiedzi myslisz ze piszac na forum cos zdzialsz pochodz po firmach sie popytaj bedzie lepiej

jak zależy Ci na osiągach to tylko silnik m52b28, czyli 2.8 :)
a jak na osiągach i spalaniu to bierz 330 w dieslu :)

525 ;) myśle , w diesle'aku to Ci siądzie pompa czy cuś , niestety niedość że to BMWskie to i kosztuje :-P , apropo BMW 1.6 nie jeździ ludzie :D hehe

Kup byle jakie i wstaw do niego silnik BMW P86/7

:)

jestem pierwszy raz na tym forum i mam pytanko: czy ktos zna ludzi pracujacych w komisie na al.Legionow kolo Prymy. bardzo wazne.

http://livescore.com/default.dll?page=poland

na livescore 44 minuta i dalej 0:0 :-)))

dla mnie to na jakis hantel wygląda.To tak jak w reklama siłowni : )

eee kebab z bulka od hamburgera??;/ to nie kebab...

mam kilka takich psów i zachowaj te "wiadomości" dla siebie

floorek godzine drogi mam do niu jorka ... i nieczego sobie nie zmieniam tylko neta lapie przez wifi w roznych miejscach i moze dlatego

[*]

Drzewa dodają charakteru.

Dziś byłem znowu w tym keababie i byl za przeproszeniem do dupy!mieso w duzych kawalach i wogole nie byl dobry...predko tam nie zawitam

a kiedy tam byles ostatnio?? tam maly kebab kosztuje 7pln i jest 2 razy niejszy niz maly w Łomży na dworcu :/ to po pierwzse a po drugie dobry to on byl kiedys, teraz jest przecietny

Mam bejce 5, a najlepszy silnik, wręcz legendarny to 530 d, prawie 200 koni a spali prawie tyle co 2,5d. Oczywiście dizel jest droższy od benzyny, a do 5 benzynki trzeba gaz za 4 tys bo ma plastikowy kolektor.

3.0d jest na pompie Vp44. Wrażliwej bardzo na kiepskie paliwo i bąbelki powietrza i wysoką temperaturę. Trzeba o autko z takim silnikiem odpowiednio dbać, a wtedy odwdzieczy sie długowiecznoscią.
2.5tds to już stary kibel na komorze wstępnej więc go odpuść. Ani to mało pali ani dobrze się zbiera.

ze 3 littry

Mi to przypomina rower bez kierownicy, pedalow i siodelka.

zelki kosztuja za darmo numa, biedronka do 20

no nie totlalna masakra !!!!!!!!!!!

oo w olsztynie? a gdzie ten kebab Ma@ster?bo tak sie sklada ze niedlguo wybieram sie do olsztyna i mam nadzieje ze dlugo tam zabawie wiec mialabym gdzie sie zywic:)

o dzieki za info-pewnie bede tam czestym gosciem:P jak sobie pomysle to juz czuje sie glodna;P

to fakt, bo bardziej dbają o siebie, keidyś temat potu, grzybicy, majtek, skarpet itp. był tabu (chociaż teraz tez u większości jest) :)

[cool][/cool]

:)

Cytat:

Autor: []-[] (---.gr)
Data: 06-09-07 02:00

[]-[]

Autor: []-[] (---.)
Data: 07-09-07 01:54

[]-[]

Autor: []-[] (---.)
Data: 08-09-07 01:38

[]-[]

To moze znaczyc tylko jedno - koniec swiata jest juz blisko !

dzieńdobry

[]-[]

[]-[]

[]-[]

[]-[]

[]-[]

[]-[]

tak mysle i chyba tez zrezygnuje. bede szukala czegos na rynku wtornym. tym bardziej ze slyszalam niezbyt pochlebne opinie na temat firm budujacych te bloki. szkoda ze spoldzielnie buduja tak malo ...

diabel z dusza aniola- a wiesz moze ile moglabym dostac za siemensa A65? i w ktorym komisie najbardziej by sie oplacalo?czy w ogole jeszcze takie skupuja?:P

masz u gory taka zakladke "OGLOSZENIA"

musisz isc do LOK-u w lomzy na zjezdzie i zapytac o pana KAZIKA GINALSKIEGO on jest prezesem i sa spotkania raz w tygodniu.A tak wogole to pozdrowionka i do uslyszenia na falach eteru.....

Witam. Chcę sobie zrobić kolczyk w języku. Gdzie w łomży można to wykonać i jakie są ceny ?

pozdrawiam Asia19

AHA...i jeszcze jedno mi sie przypomnialo..nie mozna napisac, ze sie to mialo..bo atopowa cera pojawia sie ok 3 miesiaca zycia i jest juz na zawsze..tylko trzeba o taka skore dbac..
I od razu pisze ze ja sie nie wymadrzam, ja to po prostu wiem. bo sie o tym uczylam.

Jestem gotów za chwilę wywołać jakąkolwiek licencjonowaną stację na 144 lub 430 MHz, proszę tylko dać mi szansę i podać jej znak, kogo mam wołać...???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org