sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sprawiedliwść wg. PiS

walić złodzieji w d....

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sprawiedliwść wg. PiS

wydaje mi sie, ze to nie reklama...a poprostu klient:)

dokladnie ... wszystko ladnie pieknie ale gdzie i kiedy to niewiadomo :>

Njalpesze kebaby i tak s przy dworcu w barze GrillBar mieso same sie rozpusza. Bajka w gebie i tylko 5 ziko hehe;PP a tu pewnie turki w H**** bedo cioc:P Ale PukI co najblizszy kebab na pludniu orpocz sofry!

http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/sobota.html
Jak niemasz programu do odtwarzania tego to można ściagnąc z tej str. w dziale download. Polecam program SpoCast.

zadna reklama lubie dobrze zjesc a do tej pory to nie bylo zadnego dobrego kebaba a Łomży jedynie co byl w tych okolicach dobry to w Białymstoku w sphinxie,ale juz tam nie da rady kupić...kebab jest na przeciwko hali sportowej .
Rozbraja mnie polowa forumowiczow tutaj bo jak sie pojawi jakikolwiek temat to wiekszosc wypowiedzi to wytykanie najmniejszych wad i szukanie "dziury w całym"a nie skupienie sie na danym temacie,wiem,że teraz bedzie mi pojechane(jak zwykle na tym forum),ale mam wrazenie,że co nie ktorzy na tym forum sa zakopleksieni i wyładowuja swoje emocje własnie na tym forum,bo w inny sposob nie potrafia(żałosne)

To nie jest zadna reklama chce po prostu znac opinie na temat tego kebaba bo mam mieszane uczucia co do niego,ale ogolnie jest dobry.

7 września uciekła mi 10-cio miesięczna, czarno-biała suczka rasy HUSKY SIBERIAN!!!oczy niebieskie z czarną obrożą. Ma na "czole" biały znaczek w kształcie męskich genitalii :) (to nie żart!!!) jeśli ktoś ja widział to bardzo prosze o kontakt tel: 696885762

Ciekawy mecz:)

Zbych

taki pies musi biegac dziennie kilka kilometrow! jesli z nim nie chodziles na pola i nie biegales nic dziwnego ze uciekl !!

Haszczaki podobno takie som, jedna okazja do wolości i zapominają o latach przyjaźni ze swoim panem. Swoją drogą to może już być 100 km stąd. Szczerze współczuję :(

nnuuddaa

W TELEWIZJI

Czy wie ktos gdzie mozna zaobczyc relacie live z meczu LKS LECHIA?- PISAC O WYNIKACH:):P

zrob swoje i komentuj co minute cwaniaczku.

ojeju DZIAŁAJ!! jak chcesz go znaleść.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org