Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sprawiedliwść wg. PiS |
walić złodzieji w d.... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sprawiedliwść wg. PiS |
wydaje mi sie, ze to nie reklama...a poprostu klient:)
|
|
dokladnie ... wszystko ladnie pieknie ale gdzie i kiedy to niewiadomo :>
|
|
Njalpesze kebaby i tak s przy dworcu w barze GrillBar mieso same sie rozpusza. Bajka w gebie i tylko 5 ziko hehe;PP a tu pewnie turki w H**** bedo cioc:P Ale PukI co najblizszy kebab na pludniu orpocz sofry!
|
|
http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/sobota.html Jak niemasz programu do odtwarzania tego to można ściagnąc z tej str. w dziale download. Polecam program SpoCast.
|
|
zadna reklama lubie dobrze zjesc a do tej pory to nie bylo zadnego dobrego kebaba a Łomży jedynie co byl w tych okolicach dobry to w Białymstoku w sphinxie,ale juz tam nie da rady kupić...kebab jest na przeciwko hali sportowej . Rozbraja mnie polowa forumowiczow tutaj bo jak sie pojawi jakikolwiek temat to wiekszosc wypowiedzi to wytykanie najmniejszych wad i szukanie "dziury w całym"a nie skupienie sie na danym temacie,wiem,że teraz bedzie mi pojechane(jak zwykle na tym forum),ale mam wrazenie,że co nie ktorzy na tym forum sa zakopleksieni i wyładowuja swoje emocje własnie na tym forum,bo w inny sposob nie potrafia(żałosne) To nie jest zadna reklama chce po prostu znac opinie na temat tego kebaba bo mam mieszane uczucia co do niego,ale ogolnie jest dobry.
|
|
7 września uciekła mi 10-cio miesięczna, czarno-biała suczka rasy HUSKY SIBERIAN!!!oczy niebieskie z czarną obrożą. Ma na "czole" biały znaczek w kształcie męskich genitalii :) (to nie żart!!!) jeśli ktoś ja widział to bardzo prosze o kontakt tel: 696885762
|
|
Ciekawy mecz:) Zbych
|
|
taki pies musi biegac dziennie kilka kilometrow! jesli z nim nie chodziles na pola i nie biegales nic dziwnego ze uciekl !!
|
|
Haszczaki podobno takie som, jedna okazja do wolości i zapominają o latach przyjaźni ze swoim panem. Swoją drogą to może już być 100 km stąd. Szczerze współczuję :(
|
|
nnuuddaa
|
|
W TELEWIZJI
|
|
Czy wie ktos gdzie mozna zaobczyc relacie live z meczu LKS LECHIA?- PISAC O WYNIKACH:):P
|
|
zrob swoje i komentuj co minute cwaniaczku.
|
|
ojeju DZIAŁAJ!! jak chcesz go znaleść.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |