Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przyjaciele |
Kiernek, już w Basicu nie piszę rzecz jasna... Przypomniałeś mi, mam jeszcze Pegasusa. Uważam, że MicroMachines to była chyba najlepsza gra na tą konsolę :-) A ha i Tangs! Mam jeszcze parę PC w częsciach i kilka w całości. Kurcze, chyba otworzę Muzeum :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przyjaciele |
Znałem Tomka (dla wielu znanego jako Pięta) ..szkoda chłopaka winny tej tragedii ktoś jest na pewno,ale nie my będziemy ustalać kto,dajmy Tomkowi spokój ..
|
|
Swoja droga wyszla sloma z butow. Moja teoria o ludziach chwalacych sie swoimi wydatkami potwierdzila sie. :-) Bo jaki typ czlowieka powie do kobiety "sklej dziure"?:-) Szkoda ze na tych twoich studiach kultury nie uczyli:P Ciekawa jestem czy twoi znajomi tez smieja sie z takich ludzi jak ty:D
|
|
najlepiej jakby go zastąpił obecny trener Znicza Pruszków
|
|
dobrze powiedziane... gdyby tu chodzilo o patriotyzm a nie o upodobanie sie wyborcom... szkoda ulic... rudy błazen z druhem
|
|
zalosna jestes, naprawde zamilcz zanim cie sponiewieram, a uwierz potrafie, nie wnosisz nic do tematu tylko siejesz zamet, haha sloma to tobie wystaje jak mowisz ludziom w wawie ze jestes z wawy, wydaje tyle na ile mnie stac, ty za to liczysz ludziom ich pieniadze damo wiejska!!
|
|
...składaną z klocków Lego które są drogie i nie wszyscy je mają... rudy błazen z druhem
|
|
Eee tam, przesadzasz Malachit ;) We wspomnianym przez Ciebie przypadku pozostaje cieszyć się odzyskaną wolnością i czasem dla siebie ;D
|
|
A gdzie na Stacha Konwy jest park?!?
|
|
Ja jak ja... to zes sie popisal:-) Masz jakis kompleks na punkcie Warszawy? Ja nie mam:-) Wrecz chwale sie z jakiego miasta jestem. Wsadz te swoje insynuacje w buty, obok tej slomy, ktora ciagle tobie z nich wylazi i lepiej nic juz tu nie pisz, bo to dla ciebie stroma droga w dol. Nie licze tobie kasy, tylko sie z ciebie smieje. Ci co wiecej wydaja od ciebie jakos tutaj tego nie podkreslaja, a uwierz, sa tacy na tym forum. I uwazaj, zebym ja ciebie nie sponiewierala. Nie uruj tak tutaj, pisz w swoim temacie: top kozak. Marnosc nad marnosciami.
|
|
[URL=www.fotosik.pl][/URL] ;)
|
|
36 h NON STOP przy kompie.......Dran Ty to masz zdrowie.....
|
|
lilaaa & Ja jak Ja spotkacie sie na zywo i wyjasnijcie se wsio a nie tu takie durnoty wypisujecie to juz naprawde dawno nudne sie zrobilo. A co do tematu popieram FIN-a jaki dobry lokal z ladnymi panienkami napewno by sie przydal ;)
|
|
|
fajne te zdjecia, szkoda ze mnie tam nie bylo:)
|
|
markac wielki szacunek. ale i tak powiem ze nasz prezydent nie umie wykonac tak prostego gestu jak pozdrowienie tlumu ręką. według mnie to przedszkolak estetyczniej macha niż prezydent...
|
|
markac - najsik zdjęcia. dzieki ze je udostepniłeś innym
|
|
Marian37 - ja nie pisze durnot, ja tylko staram sie odpierac ataki tego sfrustrowanego czlowieka:-) A spotkac sie z nim na zywo to strach, skoro mowi takie slowa do kobiet, to moze i przylozyc potrafi;-) W koncu taki kozak z niego:-) A co do klubu...brakuje mi w Łomzy takiego z porzadna klimatyzacja, z porzadnym barem, z porzadnym parkietem i porzadnym DJ'em:-)
|
|
PS: Errata: powinno być : szczepionkach, specjalistą. Przepraszam.
|
|
Raczej porządnymi DJ'ami ;) Powinno być urozmaicenie muzyczne w ramach cotygodniowych imprez.
|
|
Lilaaa nie dziw się, że ktoś po Tobie jedzie... ton Twoich wypowiedzi jest cholernie prowokacyjny... rudy błazen z druhem
|
|
|
A gdzie zmechanizowana brygada BMW ,obok kaczyńskiego ?
|
|
Nicram napisał(a): > Jeszcze stoi, a jeśli już to na parkingu przed Reymonta 2 Jesli juz to napisalem przy ul. Chopina, jak nie wiesz jak ta ulica sie nazywa to zobacz na mapie. Nie pisalem PRZED czym tylko PRZY czym. pozdrawiam
|
|
to idźcie do jakiegoś rolnika i zapytajcie się o pracę u niego tak przez tydzień albo dwa. Odechce Wam się tych pieniędzy... cały dzień w oborze chlewni albo na polu... a jedyna rozrywka (u większości) to kościół w niedzielę lub tv w sobotę no ewentualnie jeziorko...
|
|
idz na policje buahaha, Karol :D dobre, dobre, buhahahaha, rodzina i dlugi, wspolczuje temu Karolowi co mu pojechano :D. Moze teraz bez bazyli na temat klubow??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |