poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
przyjaciele

Kiernek, już w Basicu nie piszę rzecz jasna... Przypomniałeś mi, mam jeszcze Pegasusa. Uważam, że MicroMachines to była chyba najlepsza gra na tą konsolę :-) A ha i Tangs! Mam jeszcze parę PC w częsciach i kilka w całości. Kurcze, chyba otworzę Muzeum :-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: przyjaciele

Znałem Tomka (dla wielu znanego jako Pięta) ..szkoda chłopaka winny tej tragedii ktoś jest na pewno,ale nie my będziemy ustalać kto,dajmy Tomkowi spokój ..

Swoja droga wyszla sloma z butow. Moja teoria o ludziach chwalacych sie swoimi wydatkami potwierdzila sie. :-) Bo jaki typ czlowieka powie do kobiety "sklej dziure"?:-) Szkoda ze na tych twoich studiach kultury nie uczyli:P
Ciekawa jestem czy twoi znajomi tez smieja sie z takich ludzi jak ty:D

najlepiej jakby go zastąpił obecny trener Znicza Pruszków

dobrze powiedziane... gdyby tu chodzilo o patriotyzm a nie o upodobanie sie wyborcom... szkoda ulic...

rudy błazen z druhem

zalosna jestes, naprawde zamilcz zanim cie sponiewieram, a uwierz potrafie, nie wnosisz nic do tematu tylko siejesz zamet, haha sloma to tobie wystaje jak mowisz ludziom w wawie ze jestes z wawy, wydaje tyle na ile mnie stac, ty za to liczysz ludziom ich pieniadze damo wiejska!!

...składaną z klocków Lego które są drogie i nie wszyscy je mają...

rudy błazen z druhem

Eee tam, przesadzasz Malachit ;) We wspomnianym przez Ciebie przypadku pozostaje cieszyć się odzyskaną wolnością i czasem dla siebie ;D

A gdzie na Stacha Konwy jest park?!?

Ja jak ja... to zes sie popisal:-) Masz jakis kompleks na punkcie Warszawy? Ja nie mam:-) Wrecz chwale sie z jakiego miasta jestem. Wsadz te swoje insynuacje w buty, obok tej slomy, ktora ciagle tobie z nich wylazi i lepiej nic juz tu nie pisz, bo to dla ciebie stroma droga w dol.
Nie licze tobie kasy, tylko sie z ciebie smieje. Ci co wiecej wydaja od ciebie jakos tutaj tego nie podkreslaja, a uwierz, sa tacy na tym forum.
I uwazaj, zebym ja ciebie nie sponiewierala. Nie uruj tak tutaj, pisz w swoim temacie: top kozak.
Marnosc nad marnosciami.

[URL=www.fotosik.pl][/URL]

;)

36 h NON STOP przy kompie.......Dran Ty to masz zdrowie.....

lilaaa & Ja jak Ja spotkacie sie na zywo i wyjasnijcie se wsio a nie tu takie durnoty wypisujecie to juz naprawde dawno nudne sie zrobilo. A co do tematu popieram FIN-a jaki dobry lokal z ladnymi panienkami napewno by sie przydal ;)

A no... ;) Zdarzylo sie, teraz juz by mi sie raczej nie chcialo ;)

fajne te zdjecia, szkoda ze mnie tam nie bylo:)

markac wielki szacunek. ale i tak powiem ze nasz prezydent nie umie wykonac tak prostego gestu jak pozdrowienie tlumu ręką. według mnie to przedszkolak estetyczniej macha niż prezydent...

markac - najsik zdjęcia. dzieki ze je udostepniłeś innym

Marian37 - ja nie pisze durnot, ja tylko staram sie odpierac ataki tego sfrustrowanego czlowieka:-) A spotkac sie z nim na zywo to strach, skoro mowi takie slowa do kobiet, to moze i przylozyc potrafi;-) W koncu taki kozak z niego:-)

A co do klubu...brakuje mi w Łomzy takiego z porzadna klimatyzacja, z porzadnym barem, z porzadnym parkietem i porzadnym DJ'em:-)

PS: Errata: powinno być : szczepionkach, specjalistą. Przepraszam.

Raczej porządnymi DJ'ami ;) Powinno być urozmaicenie muzyczne w ramach cotygodniowych imprez.

Lilaaa nie dziw się, że ktoś po Tobie jedzie... ton Twoich wypowiedzi jest cholernie prowokacyjny...

rudy błazen z druhem

dokladnie...

jeszcze zle...a ubezpieczenie w krus, znizki ...

chyba kupie sobie 100 ha i bede mial dofinansowanie to za ziemie sie zwroci i jeszzce bede mial na zycie...

A gdzie zmechanizowana brygada BMW ,obok kaczyńskiego ?

Nicram napisał(a):

> Jeszcze stoi, a jeśli już to na parkingu przed Reymonta 2

Jesli juz to napisalem przy ul. Chopina, jak nie wiesz jak ta ulica sie nazywa to zobacz na mapie. Nie pisalem PRZED czym tylko PRZY czym.

pozdrawiam

to idźcie do jakiegoś rolnika i zapytajcie się o pracę u niego tak przez tydzień albo dwa. Odechce Wam się tych pieniędzy... cały dzień w oborze chlewni albo na polu... a jedyna rozrywka (u większości) to kościół w niedzielę lub tv w sobotę no ewentualnie jeziorko...

idz na policje buahaha, Karol :D dobre, dobre, buhahahaha, rodzina i dlugi, wspolczuje temu Karolowi co mu pojechano :D. Moze teraz bez bazyli na temat klubow??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org