Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kaczyński |
choć fakt ten miał miejsce jakiś czas temu- zima 2007 to nie mogę przejść z tym do porządku dziennego tym bardziej, że tego typu procedery w łomży to normalka. a mianowicie... szukając mieszkania do kupienia postanowiliśmy wstąpić do SM Perspektywa z pytaniem o nowe bloki planowane do budowy. Był to poniedziałek. Pani powiedziała, iż nie ma żadnych planowanych inwestycji, nie ma działek. W tym samym tygodniu- w czwartek po usłyszeniu reklamy w radiu mówiącej o tym że sm perspektywa ma mieszkania do sprzedania (SZOK) w bloku na ul. por. łagody zadzwoniliśmy tam. Pani powiedziała, że zostały tylko kawalerki. Mam w związku z tym pytanie: jak to możliwe, by przez 3 dni robocze spółdzielnia zdążyła znaleźć działkę, załatwić wszystkie formalności z tym związane, a nawet sprzedać zapisy na mieszkania praktycznie w całym bloku? Tym bardziej, że nie widać aby owa spółdzielnia wykazywała się aż tak ogromnym tempie przy rozpoczynaniu nowych inwestycji......
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kaczyński |
Hej mam pytanie gdzie najlepiej wybrać sie do kosmtyczki. Mam problem z łuszczącą sie skórą na twarzy. Domowe peelingi niestety nie pomagają, moze wiecie jaki zabieg byłby najlepszy na poprawienie kondycji mojej skóry. Pozdrawiam serdecznie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
eeee a mi się pomysł takiej szkoły podoba,przynajmniej jakieś konkret malunki by były a nie ledwie blok odnowiony i od razu usmarowany podpisami, bo pięknie wygląda hahaa albo ten napis na Piłsudskiego na garażach- moja jedyna miłość-Aga czy jakoś tak :p Rzeczywiście bardzo widowiskowy napis :)
|
|
Wylansowanym kolesiom z żelem na włosach mówimy "NIE!!"
|
|
ok:) Zapraszam!!! :)
|
|
Fotka.pl to idealne miejsce na znalezienie szmulka:-) J to nazywam oferta matrymonialna w wersji normalnej, badz tez ktos ma problem z samym soba czy jest piekny czy brzydki :-) i taka strona podbudowuje go na duchu..... osobiscie uzywam tej stronki ale jak to facet...wiadomo do czego uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Zasypali widok w Piątnicy :-) nie ma tam wjazdu ...
|
|
zwłaszcza jak ktoś ch...jowe tagi stawia :D
|
|
Człowieku nie którzy by zapłacili za te piwo i benzynę lub taksówkę żeby posiedzieć w jakimś normalnym miejscu w tej Łomży żadnego porządnego miejsca .
|
|
A nie dość tego podczas rozmowy tel. za dziećmi moja żona siedziała obok i podpowiadała im co mają mówić.Córka powiedziała że nie może poprosić syna do telefonu bo rozmawia z Ciocią E. która jest psychologiem w jednej ze szkół.Ja to odbieram jako bunt przeciw mojej osobie.Manipulacja dziećmi.Czy tak robią odpowiedzialne osoby??Oczywiście nie było mowy bym mógł się spotkać z dziećmi.Boże co robić????? Cierpię aby żyć,żyję by cierpieć
|
|
Ciesze się że zasypali tam wjazd bo to nie miejsce na jeżdżenie samochodem. Polecam rowerem lub na pieszo - hurrra nareszcie skończy się rozjeżdżanie historii przez nieświadomych...........
|
|
zapytaj się tej pani
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |