poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kaczyński

choć fakt ten miał miejsce jakiś czas temu- zima 2007 to nie mogę przejść z tym do porządku dziennego tym bardziej, że tego typu procedery w łomży to normalka. a mianowicie...
szukając mieszkania do kupienia postanowiliśmy wstąpić do SM Perspektywa z pytaniem o nowe bloki planowane do budowy. Był to poniedziałek. Pani powiedziała, iż nie ma żadnych planowanych inwestycji, nie ma działek. W tym samym tygodniu- w czwartek po usłyszeniu reklamy w radiu mówiącej o tym że sm perspektywa ma mieszkania do sprzedania (SZOK) w bloku na ul. por. łagody zadzwoniliśmy tam. Pani powiedziała, że zostały tylko kawalerki.

Mam w związku z tym pytanie: jak to możliwe, by przez 3 dni robocze spółdzielnia zdążyła znaleźć działkę, załatwić wszystkie formalności z tym związane, a nawet sprzedać zapisy na mieszkania praktycznie w całym bloku? Tym bardziej, że nie widać aby owa spółdzielnia wykazywała się aż tak ogromnym tempie przy rozpoczynaniu nowych inwestycji......

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kaczyński

Hej mam pytanie gdzie najlepiej wybrać sie do kosmtyczki. Mam problem z łuszczącą sie skórą na twarzy. Domowe peelingi niestety nie pomagają, moze wiecie jaki zabieg byłby najlepszy na poprawienie kondycji mojej skóry. Pozdrawiam serdecznie.

Treść jest ukryta

eeee a mi się pomysł takiej szkoły podoba,przynajmniej jakieś konkret malunki by były a nie ledwie blok odnowiony i od razu usmarowany podpisami, bo pięknie wygląda hahaa

albo ten napis na Piłsudskiego na garażach- moja jedyna miłość-Aga czy jakoś tak :p Rzeczywiście bardzo widowiskowy napis :)

Wylansowanym kolesiom z żelem na włosach mówimy "NIE!!"

ok:) Zapraszam!!! :)

Fotka.pl to idealne miejsce na znalezienie szmulka:-) J to nazywam oferta matrymonialna w wersji normalnej, badz tez ktos ma problem z samym soba czy jest piekny czy brzydki :-) i taka strona podbudowuje go na duchu..... osobiscie uzywam tej stronki ale jak to facet...wiadomo do czego

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Zasypali widok w Piątnicy :-) nie ma tam wjazdu ...

zwłaszcza jak ktoś ch...jowe tagi stawia :D

Człowieku nie którzy by zapłacili za te piwo i benzynę lub taksówkę żeby posiedzieć w jakimś normalnym miejscu w tej Łomży żadnego porządnego miejsca .

A nie dość tego podczas rozmowy tel. za dziećmi moja żona siedziała obok i podpowiadała im co mają mówić.Córka powiedziała że nie może poprosić syna do telefonu bo rozmawia z Ciocią E. która jest psychologiem w jednej ze szkół.Ja to odbieram jako bunt przeciw mojej osobie.Manipulacja dziećmi.Czy tak robią odpowiedzialne osoby??Oczywiście nie było mowy bym mógł się spotkać z dziećmi.Boże co robić?????

Cierpię aby żyć,żyję by cierpieć

Ciesze się że zasypali tam wjazd bo to nie miejsce na jeżdżenie samochodem. Polecam rowerem lub na pieszo - hurrra nareszcie skończy się rozjeżdżanie historii przez nieświadomych...........

zapytaj się tej pani

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org