piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Analitycy przecierają oczy

Nie martwcie sie ja wiem co to jest trance haus rave ale tez sie mylicie bo wymienione przeze mnie gatunki tez zaliczane sa do techno. tak jakby wywodza sie z techno. zreszta to sie dzieli na tyle podstylów ze glowa mala.
wszystko zalezy od tempa. kiernek i duzy akurat ja sie w tym grzebie troche a wiec wiem co nie co o tym. pozdro dla was i popieram ze wiekszosc nie wie czy jest naprawde TECHNO!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Analitycy przecierają oczy

"normalna , bo tańsza" <lol2> zintegrowaną masz w cenie plyty glownej ;] plyty glowne ze zintegrowanym układnem graficznym przewaznie są tanie bo ze tak powiem nadają sie do d*** ;] tommeknet zeby taka grafe miec w kompie to trzeba miec poządną reszte bebechów

Ptysiek walczy o to, aby mój nick kojarzył się z osobą wielce rozumną.

Według mnie jest to wręcz niemożliwe.

Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem
a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!

dostalam sie na dziennikarstwo!!!;)KTO POZA MNA WYBIERA SIE EDUKOWAC DO OLSZTYNA???:P:)

jak wiadomo zginelo 27 osob...

prezydent tez sie nie popisal bo jak zwykle nie umial sie wyslowic ...

[*] z ofiary i pamięc o nich

otóż mam problem z hondą civic rocznik 93. a mianowicie po przejechaniu paru kilometrów gdy wylacze silnik i po 15 min chce znowu odpalić silnik to nie chce uruchomić i zapala sie kontrolka komputrapo kilku próbach odpala
tez mialem problem przy zimnym silniku gdy przekręcilem zapłon sygnał pompki paliwa był słaby i nieodpalił potem wogół nie byłosygnalu i dopiero po paru probach gdy sygnał pompki paliwa był dobrze słyszalny to odpalił. Wymieniłem aparat zapłonowy i to samo. moze wie koś co sie dzieje

nie wiecie czy w najblizszym czasie bedzie organizowany jakis spływ kajakowy??? kto by sie wybral? ja napewno...

no nie wiem piszcie propozycje moze uzbiramy jakas grupke i pojedziemy
kiedys byl z PTTK'u... trasy rozne jedno dniowy to np. z lomzy do nowogrodu , z ptakow do nowogrodu, z dobrego do nowogrodu, biebrza, z wizny do lomzy, moze kawalkiem krutyni(jezior mokre i kawalkiem rzeki krutyn(razem ok30 km).... albo kilku dniowy ...

kiedys PTTK robil cos takiego jak jest teraz z tymi splywami mozna gdzies sie zapisac
mi sie bardzo podoba trasa: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=600
a w tym roku bylo juz cos takiego???

w dniu 21/22 lipca w klubie Rzymianka skradziono portfel z dokumentami. Zalezy mi na dowodzie osobistym, uczciwego znalazce prosze o kontakt: 880006374. z gory dziekuje

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org