Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Analitycy przecierają oczy |
Nie martwcie sie ja wiem co to jest trance haus rave ale tez sie mylicie bo wymienione przeze mnie gatunki tez zaliczane sa do techno. tak jakby wywodza sie z techno. zreszta to sie dzieli na tyle podstylów ze glowa mala. wszystko zalezy od tempa. kiernek i duzy akurat ja sie w tym grzebie troche a wiec wiem co nie co o tym. pozdro dla was i popieram ze wiekszosc nie wie czy jest naprawde TECHNO!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Analitycy przecierają oczy |
"normalna , bo tańsza" <lol2> zintegrowaną masz w cenie plyty glownej ;] plyty glowne ze zintegrowanym układnem graficznym przewaznie są tanie bo ze tak powiem nadają sie do d*** ;] tommeknet zeby taka grafe miec w kompie to trzeba miec poządną reszte bebechów
|
|
Ptysiek walczy o to, aby mój nick kojarzył się z osobą wielce rozumną. Według mnie jest to wręcz niemożliwe. Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!
|
|
dostalam sie na dziennikarstwo!!!;)KTO POZA MNA WYBIERA SIE EDUKOWAC DO OLSZTYNA???:P:)
|
|
jak wiadomo zginelo 27 osob... prezydent tez sie nie popisal bo jak zwykle nie umial sie wyslowic ... [*] z ofiary i pamięc o nich
|
|
otóż mam problem z hondą civic rocznik 93. a mianowicie po przejechaniu paru kilometrów gdy wylacze silnik i po 15 min chce znowu odpalić silnik to nie chce uruchomić i zapala sie kontrolka komputrapo kilku próbach odpala tez mialem problem przy zimnym silniku gdy przekręcilem zapłon sygnał pompki paliwa był słaby i nieodpalił potem wogół nie byłosygnalu i dopiero po paru probach gdy sygnał pompki paliwa był dobrze słyszalny to odpalił. Wymieniłem aparat zapłonowy i to samo. moze wie koś co sie dzieje
|
|
nie wiecie czy w najblizszym czasie bedzie organizowany jakis spływ kajakowy??? kto by sie wybral? ja napewno...
|
|
no nie wiem piszcie propozycje moze uzbiramy jakas grupke i pojedziemy kiedys byl z PTTK'u... trasy rozne jedno dniowy to np. z lomzy do nowogrodu , z ptakow do nowogrodu, z dobrego do nowogrodu, biebrza, z wizny do lomzy, moze kawalkiem krutyni(jezior mokre i kawalkiem rzeki krutyn(razem ok30 km).... albo kilku dniowy ...
|
|
kiedys PTTK robil cos takiego jak jest teraz z tymi splywami mozna gdzies sie zapisac mi sie bardzo podoba trasa: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=600 a w tym roku bylo juz cos takiego???
|
|
w dniu 21/22 lipca w klubie Rzymianka skradziono portfel z dokumentami. Zalezy mi na dowodzie osobistym, uczciwego znalazce prosze o kontakt: 880006374. z gory dziekuje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |