Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skacowany Komorowski po wiejskiej popijawie? |
ciepełko-wentylator
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skacowany Komorowski po wiejskiej popijawie? |
nmzc :)
|
|
moze to sklep z "zimna" garderoba i podczas ubierania delikwenta trzeba oczywiscie zachowac srodki ostroznosci by rozklad nie postapil za szybko. Zbych
|
|
Witam. Jak w temacie. Czy możecie mi polecić dobre drinki dla Kobiet ???? Najlepiej w 3 kategoriach: 1. Kolorowe(takie co kolorki się warstwami układają itd) 2. Mocne, ale żeby się fajnie je piło (żeby dobrze "wchodziły") ;-) 3. "Smakowite", które nie muszą być za mocne, ale żeby były pyszne. Jak możecie... to przepisy.. linki...zdjęcia...przemyślenia....wpomnienia..lub braki wspomnień(co może oznaczać, że drinki były skutecznke ;-) ) Tylko proszę nie mówcie nic o googlu... Tam znalazłem 10 000 przepisów, a niechce wydać 500zł na wódki potrzebne do przepisu z google i żeby się później okazało, że drink smakuje jak spocone nogi.... Z góry dziękuję za przepisy. Pozdrawiam
|
|
Wódka z colą
|
|
|
wódka + redbull ja tylko to pije polecam spróbować kto jeszcze nie próbował
|
|
dobra rada - kup se nowy
|
|
Widziałem efekt. Przejeżdżałem kiedy była już policja. Faktycznie trzeba było prosić o pomoc wcześniej. Ale może znajdzie się ktoś, kto to widział. Powodzenia.
|
|
Najlepsza z Biedronki ,odgrzewana w piekarniku:))))
|
|
ja szukam długi już czas nuty - w refrenie white way (chociaż pewności nie mam) przebój może sprzed 8 lat niedawno powstał remake czy tam mix jak zwał tak zwał
|
|
Szczerze mówiąc to wątpie żeby teraz komuś chciało się ciągać po policjach i sądach.... Zbych
|
|
drut--proste jak drut
|
|
meski mozg - piwo,sex,ŁKS
|
|
jeżeli chodzi o te zniżki to jak mi się dobrze wydaje to PKS jest teraz w prywatnych rękach i ulgi na bilety nie są ulgami ustawowymi lecz są to ulgi handlowe więc PKS może je dawać według własnego widzimisię :) Kiedyś jechałem do Ostrołęki PKS bo z Łomży już do Wawy dostać sie nie mogłem i Pan kierowca poproszony o bilet studencki odrzekł że on studentów nie wozi i musiałem kupić bilet normalny :) Studentom przysługują jedynie zniżki w PKP 37% ( ale nie we wszystkich bo np IC tylko 32% do 26 roku życia i nie trzeba być nawet studentem ) i w autobusach miejskich 50% zniżki :) Klaudiaa - na jakiej uczelni studiujesz ??
|
|
Dawajcie ogłoszenia na forum to może administrator się w końcu ruszy i będzie częsciej aktualizował ogłoszenia niż raz w ciągu dnia (nocy) bo to już się robi wkurzające. Jak się nie zna na robocie niech wypada i zajmie się tym ktoś profesionalny
|
|
ehhh... ja juz daje 3 raz jedno ogloszenie i dalej go nie ma :/
|
|
Ja też przyłączam się do tematu, dając ogłoszenie w dziale usługi nie zostało ono zaakceptowane przed "adminstratora", treść dotyczyła naprawy laptopów i co jest zrozumiałe byłoby konkurencją dla firmy Speed, o dziwo inne ogłoszenia związane z naprawami komputerów ukazują się bez problemu. Pozdrawiam
|
|
1. ogłoszenia z forum będą kasowane 2. dział usług jest płatny i dotyczy nie tylko komputerów ale i innych branż i wybacz papkarol dotyczy to wszystkich nie Ciebie. 3. dodawanie wielokrotnie tego samego ogłoszenia nic nie zmienia, zasada jest prosta ogłoszenie świeci 1 raz i jeśli się powtarza, a osoba odpowiedzialna za ogłoszenia to widzi, wówczas kasuje, tak dla porządku 4. aktualizowane są w miarę możliwości i jak już pisałem sezon urlopowy ma swoje prawa, i wszyscy możemy to tylko zaakceptować
|
|
jeśli treść jest ofertą usługi wówczas przenosimy do działu Usług a dalej szanowny papkarol znasz. Jako wyjątek traktujemy korepetycje, które także są usługami ale bezpłatnie są publikowane. Traktujemy to jako od dawna możliwość dorobienia przez uczniów, studentów.
|
|
zapomniałem dodać, te dwie osoby wysłały CV choć ogłoszenia na stronie nie było.
|
|
chilli pizza a szczegolnie te z tabasco albo papryczka chilli pycha
|
|
heheh tzw "szarlotka" :P:P Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |