niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Film dla wszystkich wiążących nadzieję z wyborami.

ktos cie pobije zadaj od niego duzego odszkodowania

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Film dla wszystkich wiążących nadzieję z wyborami.

Pół biedy, jeśli dziewczę, napisze błyskotliwy komentarz z sensem i z polotem, albo ma 15 lat - można by to porównać z dawnymi "Pele mele", czy "złotymi myślami" o ile ktokolwiek tutaj wie, o czym mowa :D. Ale... do diaska! tam błyskotliwych komentarzy niet! a maski przynależą do panienek w wieku dwudziestu kilku lat! Co taka baba wie o życiu, jeśli podstawowym jej problemem jest brak pochlebnych komentarzy na swój temat lub to, że fotograf niezbyt fortunnie uchwycił jej profil?? Patrzcie i podziwiajcie! Próżność, narcyzm, zadufanie w sobie i co tylko jeszcze! Założę się, że nawet wodę potrafi taka przypalić! Mniemam jednak, iż fajne chłopaki nie poszukują sympatii poprzez fotkę.pl no i chwała im za to! :))

Dobrze Ptysiu80, że zainicjowałeś temat - ostatnimi czasy i mnie kusiło, żeby wyskoczyć z czymś podobnym, albowiem moje doświadczenia minionych dni doprowadziły mnie do podobnych refleksji...

Signature will be available soon. Please wait ;)

No moje kolezanki znalazły na fotka.pl zdjęcie mojego nauczyciela:)

No masz! I poznikali wszystkie! A mnie akurat najszło na pisanie...
To i ja idu grzecznie spać, jak Bóg przykazał..
Dobrej nocki Łomżo ma, cicha i spokojna :).
Niechże do snu Cię ukołysze...Dalida - czy ktoś jeszcze pamięta tę Panią??

http://pl.youtube.com/watch?v=Rz9Rlto9iOY

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

"od strony bylego baru mlecznego."

ołpen jor majnd !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org