Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Film dla wszystkich wiążących nadzieję z wyborami. |
ktos cie pobije zadaj od niego duzego odszkodowania
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Film dla wszystkich wiążących nadzieję z wyborami. |
Pół biedy, jeśli dziewczę, napisze błyskotliwy komentarz z sensem i z polotem, albo ma 15 lat - można by to porównać z dawnymi "Pele mele", czy "złotymi myślami" o ile ktokolwiek tutaj wie, o czym mowa :D. Ale... do diaska! tam błyskotliwych komentarzy niet! a maski przynależą do panienek w wieku dwudziestu kilku lat! Co taka baba wie o życiu, jeśli podstawowym jej problemem jest brak pochlebnych komentarzy na swój temat lub to, że fotograf niezbyt fortunnie uchwycił jej profil?? Patrzcie i podziwiajcie! Próżność, narcyzm, zadufanie w sobie i co tylko jeszcze! Założę się, że nawet wodę potrafi taka przypalić! Mniemam jednak, iż fajne chłopaki nie poszukują sympatii poprzez fotkę.pl no i chwała im za to! :)) Dobrze Ptysiu80, że zainicjowałeś temat - ostatnimi czasy i mnie kusiło, żeby wyskoczyć z czymś podobnym, albowiem moje doświadczenia minionych dni doprowadziły mnie do podobnych refleksji... Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
No moje kolezanki znalazły na fotka.pl zdjęcie mojego nauczyciela:)
|
|
No masz! I poznikali wszystkie! A mnie akurat najszło na pisanie... To i ja idu grzecznie spać, jak Bóg przykazał.. Dobrej nocki Łomżo ma, cicha i spokojna :). Niechże do snu Cię ukołysze...Dalida - czy ktoś jeszcze pamięta tę Panią?? http://pl.youtube.com/watch?v=Rz9Rlto9iOY z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
"od strony bylego baru mlecznego." ołpen jor majnd !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |