Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piekło kobiet w \"Gazecie Wyborczej\" |
Piekło zamarzło w samym epicentrum. https://niezalezna.pl/media/w-tv-republika-o-seksaferze-w-gazecie-wyborczej-kowalski-czy-dymisja-jaroslawa-kurskiego-ma-z-tym-zwiazek/508390
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piekło kobiet w \\\"Gazecie Wyborczej\\\" |
a co, w wyborczej na porodówce jak w PiSlandii kobiety umierają? Ja pievdolę. Się porobiło. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
@nie`dotyczy- ja uważam że takiego idioty jak @zionex nie ma w przyrodzie. I on jest wytworem chorej manipulacji. Manipulacji oraz agresji wobec Polaków. Ale polskiej kultury Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Dwa rozwody i zemsta. Kulisy rozłamu w Ordo Iuris. Tak się kończy wchodzenie ludziom do sypialni. – Hipokryzja to jest jedno, ale to jest też totalna pycha i głupota młodych ludzi, którzy zabrali się do urządzania życia innym obywatelom i obywatelkom. Mam nadzieję, że ruszy ich sumienie, że przemyślą pewne sprawy i zmienią poglądy. Oni płacą teraz cenę za swoją pychę. Nie mam żadnych skrupułów, żeby mówić o tej sytuacji, żeby ich piętnować. Nie mam współczucia. Byli twarzami Ordo Iuris rudy błazen z druhem
|
|
redakcja \"Gazety Wyborczej\" zawsze potępiała i potępia napastliwe seksualne zachowania — w tym zachowania Marcina Kąckiego sprzed lat — jednak doceniła wtedy jego wyznanie, które uważała za szczere. Marcin Kącki zawieszony \"Od sobotniego popołudnia i wpisu Karoliny Rogaskiej przeprowadziliśmy szereg rozmów z Marcinem Kąckim oraz osobami zaangażowanymi w redagowanie i publikację tekstu, wreszcie z osobami, z którymi Marcin Kącki pracuje jako redaktor\" — czytamy w oświadczeniu. Redakcja \"Wyborczej\" zapewniła, że aż do soboty nie miała \"świadomości, że Marcin Kącki został oskarżony przez Karolinę Rogaską o napaść seksualną i że został on zawieszony przez Polską Szkołę Reportażu\". \"Oddając gotowy tekst, nikogo o tym nie poinformował, czym nadużył zaufania naszego i Czytelników. rudy błazen z druhem
|
|
hajhitlo dvpokrato, nie wiem jak bym się starał, to ciebie nie przebiję. Tego stalhelmu na twym faszystowskim ryju niczym nie rozbijesz. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nie wiem czy zauważyliście, żeby kobiety molestował ktoś z prawej strony sceny politycznej, wszystkie tuby propagandowe by grzmiały jednym głosem a skowyt lewicy byłby słyszalny po drugiej stronie globu a tu cisza. Nawet paplaki straciły głos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |