Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Aż tak? Jeśli to prawda to komedia i dramat w jednym! |
siema ja Ci mogw wypozyczyc i sobie pozjezdzisz 517055365 dzwon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Aż tak? Jeśli to prawda to komedia i dramat w jednym! |
w środku jest na pewno kurz trzeba rozebrać i usunąć i laser oczyścić płynem do czyszczenia soczewek optycznych u mnie pomogło...
|
|
Oddam 3- miesięczną śliczną czarno-białą kotkę. Tel 606284555
|
|
a ja moge polecic! za fryzure weselna czy studniówkowa placilam po 100zł i to jest mniej niz gdzie indziej. za makijaż biora 80zl ale wszystko sie trzyma i sie nic nie rozpada. mnie zawsze czesze Grzegorz i zawsze jest dobrze fajnie i mi sie podoba i bierze pod uwage to co mowie. no jesli przyjdzie jakas niezdecydowana to wiadomo zrobi to co chce ale zawsze pyta jak czeszemy i bierze pod uwage to co mowie. za slubna troche drozej no ale to jest slubna to wiadomo, dokladnie nie wiem ile za slubną ale siostra za makijaz i fryzure slubne zaplacila tam 220zł. pozdrawiam :)
|
|
Agatka jakiś 20 paro latek kilknoł myśląc coś tam coś tam...:-) A Ty mówisz że to męskie forum:)))) Kobiety też przegladają te forum a że się nie udzielają na ogólnym to już inna bajka...:)))
|
|
Zanieś je do: Miejsce załatwienia sprawy Urząd Miejski w Łomży Kancelaria Ogólna (parter) Czynne od poniedziałku do piątku od 7.30 do 15.30. I na przyszłość jak coś ktoś znajdzie i zgubi, niech zaniesie tam dla dobra wszystkich mieszkańców. http://www.um.lomza.pl/bip/ebiuro.php?wiad=283
|
|
zauroczony las jest dla ludzi i dla zwierząt,trzeba tylko jakoś się ułożyć tymi "malućkimi",a miejsca starczy dla wszystkich ;-P jaaaaaaaaaa jakie to ma znaczenie co On na to?z opisu MIJ wynika,że był to wypadek,więc nie ma co szukać winnych.pasowałoby ruch po dróżkach w Jednaczewiaku oprawić w przepis,bądź regulamin wewnętrzny rezerwatu,jakim jest Rycerski Kierz,wówczas w razie podobnego zajścia można szukać winnego złamania regulaminu czy też prawa. rudy błazen z druhem
|
|
rowniny rowninami ale tez mozna posmigac zaraz znowu jade na lasek jednaczewski sobie pojezdzic moze jakies innne miejsce sie znjadzie
|
|
Ja wlasnie wrocilem z lasku jednaczewskiego hehe :) mogles wczesniej sie wybrac :] DiDi
|
|
Masakra ...
|
|
Jantar mam dla Ciebie radę kup sobie parę hektarów ziemi i zamiast narzekać nic nie rób pław się w luksusie za darmo zmieniaj limuzyny nie płac podatków:):)
|
|
o tak , na pewno BARRRRRRRDDZZZZOOOOO dobr ... ;) Kasia..
|
|
|
mlodyniesmialy dobrze mowi w tv wszystko jest piekne... ale wymogi ktore nakladaja na polskich rolnikow sa kolosalne Ty jantar pewnie tak w domu nie masz jak rolnik oborze:)haha bo w Polsce wszystko sie robi zeby rolnikowi dokuczyc i zabrac mu te marne doplaty...
|
|
W tym roku o wiele taniej...zadzwoń pod nr tel 508 989 284. Chłopaki się znają na robocie także warto spróbować. Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |